Sillaks siis G Chero 3,73
Diffri reguleerinine
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Diffri reguleerinine
Kuna teo laager on läbi, siis tuleks differ laiali kiskuda. Kas meie seast ka keegi diffrit reguleerib, nii et see hea jääks ? Uurisin OÜ Tõukurist, sealt öeldi reguleerimise hinnaks 250 EUR mis tundub kuidagi ulme 
Nii Saani mudimas
- atdoom
- True Off Roader!
Re: Diffri reguleerinine
Teo kaugust regullidakse seibidega... ses mõttes, et kui sa laagrit päris molekulideks lasknud pole... ja tigu ning taldrikut vahetada pole plaanis, sel juhul teoreeriliselt jääb uute laagritega kaugus samaks. Ehk see kaugus, kui kaugele käbi taldrikul hambub. (Vahetada tuleb ka surveseib, mida ei tohi ülepingutada... usun, et sinu sillal on see ka)karli kirjutas:Kuna teo laager on läbi, siis tuleks differ laiali kiskuda. Kas meie seast ka keegi diffrit reguleerib, nii et see hea jääks ? Uurisin OÜ Tõukurist, sealt öeldi reguleerimise hinnaks 250 EUR mis tundub kuidagi ulme
Taldriku regull ei ole raketi teadus... võiks toimida ka vana setup..., kui ei mängid reguleerimi seibidega nii kaua, kui saab hea (hambumise loksu liiga kinni ei tohi keerata).
Jama on siis, kui omast arust oled lõpetanud ja saanud hea... AGA!
Värvi markeriga hambumist kontrollides... ei ole hambumine vana sissekulunud koha peal.
See tähendab, et pead alustama algusest;)
Leidma mooduse mõõtmiseks, kui palju on uus paigutus niheks sisse kulunud jäljega ning parandama selle probleemi lisades käbile selle vahe parandava seibi.
Olen aru saanud, et uus sisse kulumata käbi ja taldrikuga on hambumise dolerants suurem, kui paika kulunud vana koosluse mitte kattumisel... hakkab sild eelduste kohalt undama.
Minul on kogemus vaid oma autoga.
Kui sul on soe ruum, kus selle ümber vaikselt nokitseda, siis mina teeks sinu asemel ise:)
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Olemasolevate seibidega ei pruugi hakkama saada. Naela otsas võiks mõni asenduseks olla.
Ma andsin kellegile siit foorumist oma karbitäie kaasa. Kui sellel kellelgi meelde tuleb, andku märku. Kui mulle omale just ei meenu...
Minul pole kunagi lõpuni kannatust jätkunud nende danadega.
Ma andsin kellegile siit foorumist oma karbitäie kaasa. Kui sellel kellelgi meelde tuleb, andku märku. Kui mulle omale just ei meenu...
Minul pole kunagi lõpuni kannatust jätkunud nende danadega.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Ise ma seda tegema ei hakkaks, kuna hetkel veel pole sooja garaazi.
Remondmehed keda mina tean, et taha seda tööd ette võtta, kuna kõhutunde ja mingi muu tunde pealt seda paika ei pidanud saama- väidetavalt.
Aga meeleldi ootan pakkumisi, kes selle asja võiks ära teha
Remondmehed keda mina tean, et taha seda tööd ette võtta, kuna kõhutunde ja mingi muu tunde pealt seda paika ei pidanud saama- väidetavalt.
Aga meeleldi ootan pakkumisi, kes selle asja võiks ära teha
Nii Saani mudimas
Kui sild on eraldi võin ära teha(100euri), kui auto all siis ....
Aga 250 euri eest võib ka auto küljes teha.
Seibe on kogunenud juba ja kui ei olegi siis teen.
Kas sild Dana või Chrysler
Aga 250 euri eest võib ka auto küljes teha.
Seibe on kogunenud juba ja kui ei olegi siis teen.
Kas sild Dana või Chrysler
Labidas ja Leatherman = Vepski finis. WILD RIDE OÜ. Mongoolias käidud. Kord aastas peab kirikus ka käima...
Veel elus Visa Hing. Start 2004a nr. 174.
4x4 karikasarja 1. koht TR-1 2012. 4x4 karikasarja 2.koht TR-1 2013
Autoga saab Tallinnast Kambodzasse. Tel 5114973
- atdoom
- True Off Roader!
Sa ilmselt tead, aga ütlen igaks juhuks üle:)runn kirjutas: Kas sild Dana või Chrysler
Chrysleril taldriku timmimiseks pole seibe vaja... see seal on keeratavad "timmijad".
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
Kuna jutt algab "teo laager läbi..." siis... 
Mis tõenäoliselt vajab min. 2 laagrit ja simmerit. Aga kui teha endale siis on mõistlik ka vahetada diffri korpuse laagrid ka ära.
Kasutaja Nymmik-ule sai Grandile lähiajal mõlemad sillad tehtud.
Mis tõenäoliselt vajab min. 2 laagrit ja simmerit. Aga kui teha endale siis on mõistlik ka vahetada diffri korpuse laagrid ka ära.
Kasutaja Nymmik-ule sai Grandile lähiajal mõlemad sillad tehtud.
Labidas ja Leatherman = Vepski finis. WILD RIDE OÜ. Mongoolias käidud. Kord aastas peab kirikus ka käima...
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Selleks tööks soovitan veel Offroad Service Marekit. Palju difreid paika ajanud (ka minul) ja toimivad.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
- atdoom
- True Off Roader!
Õige tähelepanek:)runn kirjutas: Mis tõenäoliselt vajab min. 2 laagrit ja simmerit. Aga kui teha endale siis on mõistlik ka vahetada diffri korpuse laagrid ka ära.
Ma ütleks, et tegelikult oleks mõistlik vahetada kõik laagrid ja simmerlingid ehk lisaks eelmanitule ka pooltelje laagrid ja simmerlingid. See ei ole nüüd ilgelt kallis... samas saab ühe vaevaga silla pikemaks ajaks korda.
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue