Abipalve! Pajerole teised sillad
Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators
-
UbakesetMuda
- Got ARB and Nitrous?
Abipalve! Pajerole teised sillad
Tere! 1 gen pajero,lühike kere. kuna praegune esisilla rummud ja lukud lagunenud siis mõtlen sildade vahetuselele kuna tahaks esiotsanagunii kergitada aga originaal sillaga on see teatavasti keeruline. olen kuulnud et uaz"i sillad olevad pandud, alles ühel müügis oleval Rockil on all. Niisiis kuna ise veel roheline sellises ümberehituses siis palun targematelt abi?
Oskab keegi soovitada ette -taha kinnist silda ja vahekasti?(pajero ketiga kast on jama)
Ja muidugi mis kõige tähtsam kas kõige sellle ehituse juures on ka autoga võimalik liikluses sõita ja ülevaatusele minna?
Ette Tänades!!!
Oskab keegi soovitada ette -taha kinnist silda ja vahekasti?(pajero ketiga kast on jama)
Ja muidugi mis kõige tähtsam kas kõige sellle ehituse juures on ka autoga võimalik liikluses sõita ja ülevaatusele minna?
Ette Tänades!!!
Auto transport igakell ! 53612364
Re: Abipalve! Pajerole teised sillad
Uaz -i sillad pole just eriti töökindlamad kui pajero originaal sild. Ega see ehitus nüüd nii lihtne ka pole. Kui tahad liikluses osaleda ja ülevaatusele minna siis alusta enne ümberehitusloa hankismisega. Ja kui üldse vahetada siis on ikka vastupidavamate asjade vastu, et siis hiljem remondi arvelt kokkuhoida see summa mis vahetusele kulub. Kui aga Uaz-i sildadele teha siis mõte kohe kindlasti puudub--- paberid---ehitus---vastupidavus. Pigem remonti korralikult originaal sild ära ja muretu.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Kasutaja "honduras" Tegi pajero patroli sildadele. Küsi talt nõu, või ehk viitsib ise veidi pajatada sellest.
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
-
UbakesetMuda
- Got ARB and Nitrous?
aga kui teha nüüd pajero sild korda siis , kuidas selle esisilla tõtmisega lood on? kui keeruline möll ?
Aitäh
Aitäh
- RAMBO
- True Off Roader!
Keera põhjaalt torsoonid põhja ja saadki nina kikki.UbakesetMuda kirjutas:aga kui teha nüüd pajero sild korda siis , kuidas selle esisilla tõtmisega lood on? kui keeruline möll ?
Aitäh
Terv.
RAMBO
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.
-
UbakesetMuda
- Got ARB and Nitrous?
Juba põhjas! ja niigi ükspool on veis untsus omadega.
tagasillal keerdvedrud vahel ja tagaots on ikka natukese kõrgemal!
tagasillal keerdvedrud vahel ja tagaots on ikka natukese kõrgemal!
RAMBO kirjutas:Keera põhjaalt torsoonid põhja ja saadki nina kikki.UbakesetMuda kirjutas:aga kui teha nüüd pajero sild korda siis , kuidas selle esisilla tõtmisega lood on? kui keeruline möll ?
Aitäh
Terv.
RAMBO
Proovitud, väga halb lahendus kahjuks.
-
UbakesetMuda
- Got ARB and Nitrous?
-
UbakesetMuda
- Got ARB and Nitrous?
Sõidumugavus olematu, vedrustus olematu, püsikiirusliigenditele suht hävitav.
Uazi sildadega (Samas ka paljude teiste) ka veel see probleem, et esisilla sisend on paremal poolel. I gen. Pajerol on ta minu teada vasakul pool. Loomulikult ei ole silla sukkade ümbertõstmine mingi raketiteadus aga ebameeldiv ja aeganõudev küll.
Raido Kolk, Team VILKAR _ VABA+/VABA/TR3, Eesti 4x4 karikasari 2007 II koht, peaaegu 37'' rehviga.
Ma saaks +40mm tõste jaoks torsioonid tellida, aga ma arvan et see jääb väheks antud auto puhul. Nagu ennem juba öeldi, siis arvan et sellega päris jube sõita kui torsioonid põhjas on ja taga ka veel lehtedel spiraalid vahel on. Äkki hoopis torsioone maha keerata, tagant spiraalid ära võtta ja teha kere tõste.
-
UbakesetMuda
- Got ARB and Nitrous?
jah ma arvan et peabki jääma keretõste juurde. kuigi mul on ühepoole torsioon õhtal nuudid üle käinud vist!
- tuningman
- I live off from the mud
Mul tuttav müüb lühikese pajero silla kola, Vaata seda teemat.http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=6&t=42268 Torsoonid vist märkimatta unustanud, aga tean et need olid olemas, küsi üle. Tal peaks mõlemad sillad üle olema, kuna tal see punn(loe väike pajero) saab omale hiluksi talasillad ja keerdvedrud.UbakesetMuda kirjutas:jah ma arvan et peabki jääma keretõste juurde. kuigi mul on ühepoole torsioon õhtal nuudid üle käinud vist!
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Ei usu et nuudid üle, aga kui on siis neid leidub mul kah. Suurema rehvi jaoks kere tõste kõige parem lahemdus pajero näol- proovitud