Tahan osta maasturi laadse eluka aga?
Moderaator: Moderators
Re: Tahan osta nissan navara, patrol/toyota hilux või LC aga
see kastikõrgus mind väga ei huvita, huvitab just kuida selle tehnika vastu peab ja eriti automaatkast ja vahekast?
- beginner
- True Softroader
Seda Patrolit silmasin paar nädalat tagasi müügiplatsil. Kuidagi väsinud mulje jäi välisel vaatlusel ja ei tekkinud isu täpsemalt uurida.tjom kirjutas:/---/http://www.auto24.ee/used/1087797/---/
Re: Tahan osta maasturi laadse eluka aga?
selle patroli olen nimekirjast juba maha tõmmanud, kuna küttekulu pidavat olema üle 10 L sajale ja see jääb natuke paljuks.
Modisin natuke ka esimest postitust, et paluks rahval pilk peale visata ja uuesti hüva nõu anda
Täname ette juba:)
Modisin natuke ka esimest postitust, et paluks rahval pilk peale visata ja uuesti hüva nõu anda
Täname ette juba:)
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Suur, raske maastur ja 10L/100km kohta palju? Tahad,et auto pelgalat õhuga liiguks?tjom kirjutas:selle patroli olen nimekirjast juba maha tõmmanud, kuna küttekulu pidavat olema üle 10 L sajale ja see jääb natuke paljuks.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- CaveMan
- True Off Roader!
- Kontakt:
Ma mõtlesin sedasama. Vahel ka loen ja imestan siin neid kahtlaseid kütusekulusid. Eelmine auto oli automaadiga 2,0 Mazda 6 (kont koguaeg sees) võttis linnas 11.Landy kirjutas:Suur, raske maastur ja 10L/100km kohta palju? Tahad,et auto pelgalat õhuga liiguks?tjom kirjutas:selle patroli olen nimekirjast juba maha tõmmanud, kuna küttekulu pidavat olema üle 10 L sajale ja see jääb natuke paljuks.
Praegune pajero 2,8 D automaadiga (kont enamuse väjas) võttis suvel keskskmisel 14 linnas ja 11,5 maanteel.
Viimane mõõtmine oli PM Trophy: edasi-tagasi maanteel 100 km ja kohapeal 100 km kerget offroadi, keskmiseks tuli ligi 20. Mootor küll pea terve päeva töötas.
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
Mina sõitsin mingi aeg tagasi viljandisse seda vaatama. Ette ei helistanud kuna tahtsin külma motoga käivitada. Kui kohale jõudsin oli auto juhuslikult juba käima pandud.Ajas tagant ilusat sinist suitsu välja. Sai siis 10 mintsa oodatud millal suits ära kaob aga oli asjatu lootus.Minust jäigi sinna tossama ja lähemalt ei vaadanud.beginner kirjutas:Seda Patrolit silmasin paar nädalat tagasi müügiplatsil. Kuidagi väsinud mulje jäi välisel vaatlusel ja ei tekkinud isu täpsemalt uurida.tjom kirjutas:/---/http://www.auto24.ee/used/1087797/---/
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Heints 55 36 944
ma ei ütlegi et see 10 litra palju on patroli kohta, aga ise piilun ivakse ökonoomsemat looma, maantee kulu võiks sinna alla 10 jääda, linn ja maastiku kulu ei mängi mul suurt rolli..
Lisan ka esimese posituse muudatuse siia juurde, et on ehk mõnel hüva nõu anda
Lisan ka esimese posituse muudatuse siia juurde, et on ehk mõnel hüva nõu anda
Sai nüüd natuke muudetud teemat, et põhi eesmärk masina ostmisel oleks, hind kuni 6000 euro raha, küttekulu võiks ikka alla 10l sajale jääda, et kas siin targematel meestel on ehk pakkuda ideid ja masinaid mille vahel kaaluda, sai siin autolehti vaadatud ja lapatud, aga siiani mõistus koos.
Eesmärk kus sõita, põhiosas maantee, aga tekib ka aegajalt vajadus tee pealt metsa või põllu peale keerata, võib olla kastikas ja ka tavaline universaal kerega, põhiline et oleks vähemalt 4 istekohta.
Soovitatud on siiani: Toyota rav4 diisel, mitsu l200, pajero 2.8td ja navara 2.5 ja 76 kw mootor.
nüüd ootan nende isendite kohta infot ja võite ka oma soovitused lisada juurde
Pane vähe maastikusuutlikum ratas alla ja saadki oma 20 kätte küttekuluks. 
Selles mu eelneva jutu mõte nagu oligi, et ei ole plaanis sellist rehvi alla lükata, esialgu vähemaltTarmu kirjutas:Pane vähe maastikusuutlikum ratas alla ja saadki oma 20 kätte küttekuluks.
- beginner
- True Softroader
L200 ja Navara tõenäoliselt kütusekulu poolest sobivad sulle. Oli kunagi tööautoks neljaukseline Navara 1999a 76kW ja tollega sai Tartu-Tallina vahet ilma koormata kärutatud palju, 90-ga sõites oli kulu kindlasti <10 (täpselt ei mõõtnud kunagi ja komput sel polnud). 110-ga sõites tõusis kütusekulu märgatavalt ja 80-ga sõites langes tuntavalt. Pajero tõenäoliselt rüüpab rohkem ja kuidas RAV4 siia ära eksis... Oleneb, kui sihipäraselt sa autot kasutama hakkad. Pole nii tähtis, kui tihti sa maanteelt maha keerad vaid kuhu sa keerad
Mõtlesin ka alguses RAV4 peale, aga õnneks ei. 4L on väga vajalik, kuigi 70% olen linnas ja 20% maanteel ning kütusekulu üle ei saa nuriseda - Opel Frontera B 2,2 DTI 85kW. Soovitada veel ei julge, aga sobis minu hinnaklassi ja hetkel olen rahul.
Ise neist midagi arvata ei oska, aga sinu hinnaklassis paistavad veel:
Hyundai Santa Fe
Hyundai Terracan
Jeep Grand Cherokee
Kia Sorento
Ise neist midagi arvata ei oska, aga sinu hinnaklassis paistavad veel:
Hyundai Santa Fe
Hyundai Terracan
Jeep Grand Cherokee
Kia Sorento
üks hää asjalik jutt juba 
Navara meeldiks omale samuti, aga siin igast hirmujutte nende kohta räägitud et mootor pidi nõrk koht olema.
Santa Fe kohta ei oska ma midagi öelda, terracani kohta väga palju head pole jällegi kuulnud, jeep oma välimuselt tundub ka selline viks ja viisakas aga samuti miskit täpsemat ei tea, kui siin targemad oma sõna sekka ütlevad nende aparaatide kohta siis loen huviga. ja mõni sõna võiks olla ka l200 kohta
Navara meeldiks omale samuti, aga siin igast hirmujutte nende kohta räägitud et mootor pidi nõrk koht olema.
Santa Fe kohta ei oska ma midagi öelda, terracani kohta väga palju head pole jällegi kuulnud, jeep oma välimuselt tundub ka selline viks ja viisakas aga samuti miskit täpsemat ei tea, kui siin targemad oma sõna sekka ütlevad nende aparaatide kohta siis loen huviga. ja mõni sõna võiks olla ka l200 kohta
-
honkomees
- True Off Roader!
Kui kütusekulu määrav, siis julgeks soovitada oma marki elik Isuzu D-maxi, iseasi kas sellise hinnaga/vanusega neid olemas on. Keskmine kulu jääb 2,5l manuaalil 9 kanti, asfaldil mõistliku sõidu juures koormaga ja käruga autol isegi alla 8, jahisõitudel ca 11. Oma auto küll alles 3 aastane ja lagunemise kohta ei oska veel midagi öelda (va eelsüüteküünlad), samas sõidumugavuste-omadustega olen rahul.
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
- TiitR
- I live off from the mud
Ärme lähtu soovitustel vaid kütusekulust, vaid ikka lähteandmetest
http://www.auto24.ee/used/1150793
http://www.auto24.ee/used/832993
http://www.auto24.ee/used/1096290
Aga kui juba kastikad, siis äkki midagi taolist:tjom kirjutas:
Sai nüüd natuke muudetud teemat, et põhi eesmärk masina ostmisel oleks, hind kuni 6000 euro raha,
http://www.auto24.ee/used/1150793
http://www.auto24.ee/used/832993
http://www.auto24.ee/used/1096290
need on päris huvitavad variandid ja kaalun kindlasti neid, aga lugedes seda foorumit, siis siin mõnes kohas kirjutatakse et nissan terrano 2.7 ja 92 kw mootoriga isendid pidid lollikindlad ja vastupidavad olema
Kas on kellelgi vastu või pooltväiteid?
Kas on kellelgi vastu või pooltväiteid?
Terranod on praeguseks enamasti roostekahjustusega:poritiivad,küljekarbid ,tagauks,esiukse postid jne.
Kui leiad roosteta isendi, siis tõesti suht murevaba.92 kw tasub osta kindlasti 2000 a või uuem.
Reaalne kütusekulu manuaalkastiga maanteel 9-10 l/100.
Kui leiad roosteta isendi, siis tõesti suht murevaba.92 kw tasub osta kindlasti 2000 a või uuem.
Reaalne kütusekulu manuaalkastiga maanteel 9-10 l/100.