Tahan osta maasturi laadse eluka aga?

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

tjom
Off Roader Wannabe

Tahan osta maasturi laadse eluka aga?

Postitus Postitas tjom »

Nagu teemagi, olen valiku ees aga ei oska eelistada midagi, uurinud ja puurinud seda foorumit siin tundide kaupa ja pole leidnud infot mis rahuldaks.

Et sis igasugune info nende liikurite kohta teretulnud, 4x4 maailmas olen üsna uustulnuk, kunagi ammu olen ivake sõitnud navaraga aga muud kogemused puuduvad peale vana vene 3 silla veolise kamazi :D

Oodatud sis nende masinate head ja vead, umbkaudsed keskmised küttekulud ja teiepoolsed soovitused. Loodan et vast ei saanud jutt liiga segane ja sai postitus õigesse teemasse pandud.

Sai nüüd natuke muudetud teemat, et põhi eesmärk masina ostmisel oleks, hind kuni 6000 euro raha, küttekulu võiks ikka alla 10l sajale jääda, et kas siin targematel meestel on ehk pakkuda ideid ja masinaid mille vahel kaaluda, sai siin autolehti vaadatud ja lapatud, aga siiani mõistus koos.

Eesmärk kus sõita, põhiosas maantee, aga tekib ka aegajalt vajadus tee pealt metsa või põllu peale keerata, võib olla kastikas ja ka tavaline universaal kerega, põhiline et oleks vähemalt 4 istekohta.

Soovitatud on siiani: Toyota rav4 diisel, mitsu l200, pajero 2.8td ja navara 2.5 ja 76 kw mootor.
nüüd ootan nende isendite kohta infot ja võite ka oma soovitused lisada juurde

Tervitades Tom
Viimati muutis tjom, T Nov 06, 2012 8:26 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Re: Tahan osta nissan navara, patrol/toyota hilux või LC aga

Postitus Postitas TiitR »

2007a. masina 500tuh. km., mis ilmselt siit ostetud ja korralikku hooldust saanud ei usalda, aga mingi 98a. "eiteakust" toodud 170tuh. km. usaldad rohkem? :roll:
tjom
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas tjom »

usalduses pole probleem, huvitab just et kas seal on midagi mis hakkab õhtale minema või kestab tõesti antud mootor miljon ja peale ja põhjus miks see nagu silma jäänud on, sis pakutakse seda võrdlemisi mõistliku hinnaga, auto omale meeldib, aga on omal selliseid sõpru kes räägivad et see 500 tuhat on palju, siin ka põhjus miks just siia foorumisse pöördusin. Et siis mida nagu tasuks vaadata sellel isendil ja kontrollida?
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Minu point oli pigem selles, et sellel LC-l võib ju tegelik LS olla rohkem kui 500 tuh. km., aga eks me eestlased ikka seda va odonäitu ostamegi ju 8)
tjom
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas tjom »

Selles on kindlasti õigus, oleks see LS siis sinna 300 kanti ntx või ivake alla, sellisel juhul oleks ka kindlustunne parem. Aga kas võin su jutust välja lugeda et antud masinal 500 tuh ei ole muret tekitav number?
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

tjom kirjutas:Selles on kindlasti õigus, oleks see LS siis sinna 300 kanti ntx või ivake alla, sellisel juhul oleks ka kindlustunne parem. Aga kas võin su jutust välja lugeda et antud masinal 500 tuh ei ole muret tekitav number?
Ei oska sulle selle 500 tuh. km. kohta midagi äelda, kuna pole kunagi sellist LS-i omatud autode juures saavutanud (pean silmas siis uuemaid ja kindla ajalooga masinaid, mitte kooliajal soetatud suvalistest masinatest :D ), minu praegusel Amservist uuena ostetud ja korraliku hooldusega 06a. LC-l sai just 201 tuh. ette ja pean tõdema, et kuskil 150 tuh. pealt pidin ikka päris palju juppe vahetama, aga peale seda on masin pidama jäänud (ptui-ptui-ptui).
Aga muidu on sinu viidatud LC 90/95 hea masin 8)
Kasutaja avatar
LauriJ
True Off Roader!

Postitus Postitas LauriJ »

Ma olen näinud 400+ kkm Hiluxit ja saanud Amservi hooldust koguaeg, ei lagunenud väga midagi tal.
Kui nüüd võrrelda selle Navaraga, mille link esimeses postituses välja käidi, siis soovitan võtta kindlasti Hilux. Meil oli see Navara eelmine aasta tööauto. Remonti sai paari kuu jooksul kindlasti üle 6000€ ja lagunes ikka nagu vana raibe. Kui maha müüdi siis oli plokikaas kõver, roostetas igalt poolt, kõrgsurvepump oli iga hetk saba andmas, tagapidurid puudusid, kliimasüsteem jooksis ka kohe tühjaks ja suvel ei töötand. Igavesti õnnetu pill oli.
Viimati muutis LauriJ, T Okt 23, 2012 9:14 pm, muudetud 1 kord kokku.
tjom
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas tjom »

tänud lauri, tõmman selle siis valikust maha, nüüd mõned aparaadid veel jäänud mille kohta sooviks teie poolset infot, kuigi ennast kisub tasapisi sinna hiluxi poole :)

Aga oskab ehk mind nüüd keegi parandada, nimelt üks sõber kes on autolukksepana mõned aastad töödanud, teadis öelda, et patrolil pidi 250 tuh peal nukkvõlli vahetus tulema, kui tõele see lause vastab?
tjom
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas tjom »

Täna sain teada et antud hiluxi isend on 3.0 mootoriga 126 kw ja automaatkastiga, Ls 460 tuhat. Siiani mootori kohta halba pole kuulnud nendel aparaatidel, aga sooviks nüüd teiepoolset tagasisidet selle käigukasti kohta ja ka igasugune muu info on teretulnud

Endiselt oodatud ka teiste autode kohta arvamused mis sai nimekirja pandud... 8)
--kala--
Fitting 38"

Postitus Postitas --kala-- »

Hiluxi vahekast jube madalal. Oleneb kus sõitma hakkad.
Toyota LC HJ61 -89
BMW 320d -05 man.
WV Passat 1.9tdi -97 atm.

5230047 Ergo
tjom
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas tjom »

päris mülkasse ronida plaanis nagu pole, aga et vajadusel saaks ka natuke raskemates oludes hakkama. põhiliselt hetkel huvitab tema käimakastide seisukord sellise läbisõiduga masinal
GC
Rock Crawler

Postitus Postitas GC »

LauriJ kirjutas:Ma olen näinud 400+ kkm Hiluxit ja saanud Amservi hooldust koguaeg, ei lagunenud väga midagi tal.
Kui nüüd võrrelda selle Navaraga, mille link esimeses postituses välja käidi, siis soovitan võtta kindlasti Hilux. Meil oli see Navara eelmine aasta tööauto. Remonti sai paari kuu jooksul kindlasti üle 6000€ ja lagunes ikka nagu vana raibe. Kui maha müüdi siis oli plokikaas kõver, roostetas igalt poolt, kõrgsurvepump oli iga hetk saba andmas, tagapidurid puudusid, kliimasüsteem jooksis ka kohe tühjaks ja suvel ei töötand. Igavesti õnnetu pill oli.
Selle jutu peale peab küll sõna võtma! Sul oli Navara eelmisel aastal tööauto, mul eelmised kümme aastat.
Veidi jäi 500 000 km-st puudu kui ära andsin, aga auto sõitab endiselt edasi!
Iga auto võib/saab raipeks sõita, aga selle põhjal pole vaja veel üldistada!
gaz fs 1
Kasutaja avatar
LauriJ
True Off Roader!

Postitus Postitas LauriJ »

GC kirjutas:
LauriJ kirjutas:Ma olen näinud 400+ kkm Hiluxit ja saanud Amservi hooldust koguaeg, ei lagunenud väga midagi tal.
Selle jutu peale peab küll sõna võtma! Sul oli Navara eelmisel aastal tööauto, mul eelmised kümme aastat.
Loe veidi paremini. SEE konkreetne isend, mille link on esimeses postituses oli tööauto. Ma ei räägi praegu üldiselt D22 Navarast vaid konkreetsest autost.
GC
Rock Crawler

Postitus Postitas GC »

LauriJ kirjutas:
GC kirjutas:
Loe veidi paremini. SEE konkreetne isend, mille link on esimeses postituses oli tööauto. Ma ei räägi praegu üldiselt D22 Navarast vaid konkreetsest autost.
Selge siis!
Minu viga!
gaz fs 1
Thir13en
Fitting 38"

Postitus Postitas Thir13en »

--kala-- kirjutas:Hiluxi vahekast jube madalal. Oleneb kus sõitma hakkad.
Ei ole ta enam midagi nii madalal.
Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab!
5138027
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”