On ikka küll. Väga hästi sobib nitrolahusti, ja ainult 1€/l.PARUN kirjutas:Kollanokk, tule maapeale tagasimudakas kirjutas:parem on sõita selle vedelikuga mis masinal ette nähtud,pole vaja koonerdamise pärast masinat tuksi keerata. OLGEM NORMAALSED EKS![]()
Saan aru jah, et teeb kadedaks, niva paaki ei ole ju võimalik sirge seljaga igasugu kokteile sisse kummutada
Pealegi, iga mats teab ise millega sõidab, millepeale rahakotti kergendab ja mida paaki valab, tore on aga igasugu kasulikku infi teistega jagada
toiduõliga sõitmine
Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators
Re: toiduõliga sõitmine
Klaasplast. Mahutid kanalisatsioonimahutid, vaakum- ja survemahutid ja septikud. Lipumastid,kastikatele kastikatted ja kuudid. Klaasplast toodete valmistamine ja remont,
56678664 Martin
http://klaasplast.eu
http://lipumast.eu
56678664 Martin
http://klaasplast.eu
http://lipumast.eu
Jah bensukale saab tõesti nitrolahustit paaki kallata ja sellega sõita, kunagi sai järgi proovitud(karburaatormootor). Päris hästi käis mootor pöördesse kusjuures! 
55624799
taivok277@gmail.com
taivok277@gmail.com
- tuningman
- I live off from the mud
Jah teada värk, sinna nahka mu delta mootor noores põlves läkskiTaivo kirjutas:Jah bensukale saab tõesti nitrolahustit paaki kallata ja sellega sõita, kunagi sai järgi proovitud(karburaatormootor). Päris hästi käis mootor pöördesse kusjuures!
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
- P6tu
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Kas keegi tahaks seda nitrolahuse asja mulle selgitada?Ma pole varem sellest kuulnud...Oman karburaator mootoriga isendit aastas 83,millal igasugu normid ja piirid puudusid,miks ei tohiks ma kasutada nitrolahust,mida ta mootoris ära küpsetab või ära kulutab?tuningman kirjutas:Jah teada värk, sinna nahka mu delta mootor noores põlves läkskiTaivo kirjutas:Jah bensukale saab tõesti nitrolahustit paaki kallata ja sellega sõita, kunagi sai järgi proovitud(karburaatormootor). Päris hästi käis mootor pöördesse kusjuures!
- RAMBO
- True Off Roader!
Bensukas sõidab propanooliga ka,kui tilk bensu juurde panna 
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.
Miks sa tahad nitrolahustiga sõita? Selle hind on vähemalt 3,5 €/l ja pole tal mingit detonatsioonikindlust.P6tu kirjutas:Kas keegi tahaks seda nitrolahuse asja mulle selgitada?Ma pole varem sellest kuulnud...Oman karburaator mootoriga isendit aastas 83,millal igasugu normid ja piirid puudusid,miks ei tohiks ma kasutada nitrolahust,mida ta mootoris ära küpsetab või ära kulutab?tuningman kirjutas:Jah teada värk, sinna nahka mu delta mootor noores põlves läkskiTaivo kirjutas:Jah bensukale saab tõesti nitrolahustit paaki kallata ja sellega sõita, kunagi sai järgi proovitud(karburaatormootor). Päris hästi käis mootor pöördesse kusjuures!
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Miks sa tahad nitrolahustiga sõita? Selle hind on vähemalt 3,5 €/l ja pole tal mingit detonatsioonikindlust.[/quote]
Detonatsioonikindlust ei oska kommenteerida. Kui soov seda kütusena kasutada, siis sellises mootoris, millest väga kahju ei ole. Detonatsioon ju vast häälest ka kuulda, kui asjad halvad, siis lihtsalt ei kasuta seda. Aga hinnast niipalju, et poest liitriste pudelitega ostes võibolla tõesti selline hind, aga kindlasti saab osta kusagilt ka lahtist ja suuremas koguses, siis võib tõesti hind siin varem mainitud 1 euro olla...
Detonatsioonikindlust ei oska kommenteerida. Kui soov seda kütusena kasutada, siis sellises mootoris, millest väga kahju ei ole. Detonatsioon ju vast häälest ka kuulda, kui asjad halvad, siis lihtsalt ei kasuta seda. Aga hinnast niipalju, et poest liitriste pudelitega ostes võibolla tõesti selline hind, aga kindlasti saab osta kusagilt ka lahtist ja suuremas koguses, siis võib tõesti hind siin varem mainitud 1 euro olla...
55624799
taivok277@gmail.com
taivok277@gmail.com