Tõsisemad ja spetsiifilist laadi tehnilised arutelud erinevate tehniliste sõlmede üle 4x4 liikuri juures. Võta sõna kui tead millest räägid, lahmijad lendavad Idiot Cornerisse.
mudakas kirjutas:parem on sõita selle vedelikuga mis masinal ette nähtud,pole vaja koonerdamise pärast masinat tuksi keerata. OLGEM NORMAALSED EKS
Kollanokk, tule maapeale tagasi
Saan aru jah, et teeb kadedaks, niva paaki ei ole ju võimalik sirge seljaga igasugu kokteile sisse kummutada
Pealegi, iga mats teab ise millega sõidab, millepeale rahakotti kergendab ja mida paaki valab, tore on aga igasugu kasulikku infi teistega jagada
On ikka küll. Väga hästi sobib nitrolahusti, ja ainult 1€/l.
Klaasplast. Mahutid kanalisatsioonimahutid, vaakum- ja survemahutid ja septikud. Lipumastid,kastikatele kastikatted ja kuudid. Klaasplast toodete valmistamine ja remont,
56678664 Martin http://klaasplast.eu http://lipumast.eu
Jah bensukale saab tõesti nitrolahustit paaki kallata ja sellega sõita, kunagi sai järgi proovitud(karburaatormootor). Päris hästi käis mootor pöördesse kusjuures!
Taivo kirjutas:Jah bensukale saab tõesti nitrolahustit paaki kallata ja sellega sõita, kunagi sai järgi proovitud(karburaatormootor). Päris hästi käis mootor pöördesse kusjuures!
Jah teada värk, sinna nahka mu delta mootor noores põlves läkski
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Taivo kirjutas:Jah bensukale saab tõesti nitrolahustit paaki kallata ja sellega sõita, kunagi sai järgi proovitud(karburaatormootor). Päris hästi käis mootor pöördesse kusjuures!
Kas keegi tahaks seda nitrolahuse asja mulle selgitada?Ma pole varem sellest kuulnud...Oman karburaator mootoriga isendit aastas 83,millal igasugu normid ja piirid puudusid,miks ei tohiks ma kasutada nitrolahust,mida ta mootoris ära küpsetab või ära kulutab?
Kas keegi tahaks seda nitrolahuse asja mulle selgitada?Ma pole varem sellest kuulnud...Oman karburaator mootoriga isendit aastas 83,millal igasugu normid ja piirid puudusid,miks ei tohiks ma kasutada nitrolahust,mida ta mootoris ära küpsetab või ära kulutab?
Miks sa tahad nitrolahustiga sõita? Selle hind on vähemalt 3,5 €/l ja pole tal mingit detonatsioonikindlust.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Miks sa tahad nitrolahustiga sõita? Selle hind on vähemalt 3,5 €/l ja pole tal mingit detonatsioonikindlust.[/quote]
Detonatsioonikindlust ei oska kommenteerida. Kui soov seda kütusena kasutada, siis sellises mootoris, millest väga kahju ei ole. Detonatsioon ju vast häälest ka kuulda, kui asjad halvad, siis lihtsalt ei kasuta seda. Aga hinnast niipalju, et poest liitriste pudelitega ostes võibolla tõesti selline hind, aga kindlasti saab osta kusagilt ka lahtist ja suuremas koguses, siis võib tõesti hind siin varem mainitud 1 euro olla...