Motohoovi autopood

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Re: Motohoovi autopood

Postitus Postitas Movistar »

calif kirjutas:Komistuskiviks paistab olevat hind, mida auto omanik teatud piirist allapoole ei ole nõus laskma.
Ühesõnaga saime just selgeks,et kuna Jeebi ostmiseks raha pole siis peab hakkama müüjat mustama,et äkki saab hinna alla. :D
Mingi uus lähenemine.
HM Racing Team
calif
Rookie
Kontakt:

Postitus Postitas calif »

Rahu-rahu,
ümberringi on vaenamist niigi üleliia, proovime püsida teemas, mis paistab olevat müüja ja ostja erinev arusaam Väga Heast Autost. Käisin just platsil seda masinat esmakordselt vaatamas ega mõista, kustotsast see avariiline on. Kas avariiline tähendab lohku plastist tagastangel? Hinnangu andmisel on kindlasti abiks ka Silberauto ülevaatusakt, kui ostja on nii lahke ja selle siin avalikustaks.
parimat,
Peeter Pihelgas
isehakanud vahemees
BJ40
Kilpkonn
Fitting 38"

Postitus Postitas Kilpkonn »

atdoom kirjutas: Hinnast... teema mis siin mõnele kõdi tekitas.
Mis siis veel määravad auto hinna, kui mitte tema puudused?
Nende puuduste kõrvaldamine määrabki auto hinna... ja ma ei räägi siin mingitest suva kuluosadest.
Puht-teoreetiliselt on nii:
- Müügihinna määrab müüja.
- Reaalse tehinguhinna määrab müüja ja ostja omavaheline kokkulepe.
O|||||||O
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

Postitus Postitas atdoom »

calif kirjutas:Rahu-rahu,
ümberringi on vaenamist niigi üleliia, proovime püsida teemas, mis paistab olevat müüja ja ostja erinev arusaam Väga Heast Autost. Käisin just platsil seda masinat esmakordselt vaatamas ega mõista, kustotsast see avariiline on. Kas avariiline tähendab lohku plastist tagastangel? Hinnangu andmisel on kindlasti abiks ka Silberauto ülevaatusakt, kui ostja on nii lahke ja selle siin avalikustaks.
parimat,
Peeter Pihelgas
isehakanud vahemees
Ma ei saa aru miks ma peaks ennast küll sellega vaevama...
No kuna asi on juba "selliseks" arenenud.

Ma saan aru hea on küsida ametliku paberit ja siis itsitada selle peale, kui ma ütlen:
et silberi mehaanik ei viitsinud paberit täita ja kogu info on minu enda prinditud paberi peal.
Mina vastutan selle info eest siin foorumis oma lugupidmisega. Kuidas teiega lood on?

Avariilisusest:
Kas me nüüd vaidleme, kui suur mõlk on suur mõlk?
Eest on oskajale silmale näha remondi jäljed.
Ma ei saa sundida seda inimesel nägema, kes seda ei soovi... ausalt.
Ja tegelikult ma ei saa sundida ka inimesi väitmast, et avariiline auto ja väga heas korras auto on kenasti koos eksisteerivad mõisted. Kui minul tohib oma arvamus olla, siis see väide pole korrektne.

Minu eesmärk polnud siin kaubelda... antud juhul te lihtsalt sunnite mind "sellesse olukorda".
Ka müüijale sai korduvalt öeldud, et kuna otsin tegelikult doonor-autot (metsa autole), siis mõlgid kui sellised ei ole minu jaoks marginaalsed. Minule tegi muret alt õline mootor ja õline roolilatt.

Aidata ma saan kahjuks vaid neid inimesi, kes seda soovivad.
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel

Chang Ying-Yue
sitikass
Fitting 38"

Postitus Postitas sitikass »

Siiski leian et see silberi paber siin peaks ka kajastuma . Kuna autopoe süüdistaja mainis konkreetseid juriidilisi nimesid ja isikute nimesid siis ilma aktita ma leian et tegu on tõesti tühikargamisega. Eelpool mainitud klauseliga NUTUHALA. Ole mees ja vii siis asi lõpuni. Alustasid lõpeta ka väärikalt.
Kui elus ei vea, siis 4x4 iks veab!
+47 40726287
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

sitikass kirjutas:Siiski leian et see silberi paber siin peaks ka kajastuma . Kuna autopoe süüdistaja mainis konkreetseid juriidilisi nimesid ja isikute nimesid siis ilma aktita ma leian et tegu on tõesti tühikargamisega. Eelpool mainitud klauseliga NUTUHALA. Ole mees ja vii siis asi lõpuni. Alustasid lõpeta ka väärikalt.
Kas asja silumiseks mind jobuks tembeldada ei ole nagu veits vale lähenemine?
Mis oleks küll see huvi, mis sunniks mind aega ja raha raiskama, et Teie taolistele ärimeestele midagi tõestada? Minu teema algatus oli oma kamraaditele info jagamine.
Ei ole ka võtnud kellegi ära õigust ise otsustada. Mina oleks olnud ka väga tanulik, kui seda oleks keegi varem teinud... oleksin säästnud nii aega, kui raha... närvidest rääkimata.
Ja tegelikult selle üle, et te "ärimehed" nii puhevile olete läinud... on minul hea meel... see nagu annaks lootust, et ehk asjad paranevad. Veidi rohkem oodata oligi minust vist naiivne.

Ja püütke kuidagi leppida, et ma teie tantsu enam kaasa ei tee.
Meil kahjuks väärikusest nii erinvad arusaamad.

Ja ärge siis unustage... Eesti on väike koht.

Mudast nädalavahetust kõigile:)
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,

Chang Ying-Yue
Kasutaja avatar
Jeepu
Fitting 38"

Postitus Postitas Jeepu »

Kuulutuses müüjaks Motohoov. Tegelikult Motohoovi omanik siin räägib, et tegelikult müüb autosid Motoplanet, kes polevat Motohooviga üldse seotud. Kui nüüd aga hakkavad probleemid tekkima, tullakse veel välja väitega, et masin hoopis komisjonimüügis (mis on kuulutuses aga märkimata) ja müüja ei peaks nagu üldse millegi eest vastutama. Paras keerutamine ikka käib küll. Lisaks mitmed otsesed valed auto päritolu ja seisukorra kohta.
Mida rohkem foorumites selliseid "korralikke" müüjaid ja autosid kajastada, seda parem.
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Teema algusest tundus, et müüakse vähemalt varastatud autosid või raha eest autosid üldse ei anta. Ok, "reaalne läbisõit 100000" pähe vana takso müümine võiks ka siia alla käia :roll:
Autot ostes on lihtsam lähtuda põhimõttest, et hind ja seisukord peavad olema vastavuses. Sellepärast lohistadki auto huvi korral usaldusväärsesse kohta kontrolli ja pärast peate läbirääkimisi. Või soovi korral ei lohista. Hinda ka ei pea tingima. Vabad inimesed vabal maal. Kasutatud autot ostes mingit lotovõitu nagunii ei saa, selle eeldusega pead lihtsalt müüjat rumalaks, kes ei tunne oma kauba väärtust. Küll aga pole mõtet eeldada, et kui sinu jaoks tundub see hinna ja seisukorra suhe petmisena, siis see seda ka kellegi teise jaoks on.
Kogu probleem, kõik need toodud hädad ja ka hinnang seisukorrale on jube suhtelised. Läbisõitu nimetatakse ammu spidomeetrinäiduks ja välismaiste hooldusraamatute uskumine on igaühe enda vaba valik. Nii see paraku kasutatud autode turul juba ammu on. "Saksast toodud" võib ka täiesti õige olla, sest sinna platsidele tuuakse autosid kokku üle terve Euroopa, kust neid siis uuesti laiali veetakse. Kui saadeti kreeka keelne hooldusraamat, siis ilmselt seda fakti eriti ei varjatud. Täiesti avariivaba 7a vana auto on ka suht harv nähtus, erinevused on ainult taastamise kvaliteedis. Remondifakti ei saa ükski remont olematuks muuta. Kurta võiks viletsa töökvaliteedi üle. Ülejäänud tehnilised hädad ongi hinda määravad tegurid ning kuuluvad hinnas tingimisele. Igaüks teab ise, kas ostab Silberist uue roolilati 1k euri eest või laseb vana mõnesaja eest taastada või võtab romulast kasutatud lati või valab lihtsalt õli peale. Sama kehtib ka kõigi muude vigade kohta. Teema oleks kohane, kui auto on käinud enne kontrollis ja müüja kõiki neid asju sinu eest varjata üritaks.
Ühesõnaga Movistar ütles kusagil eespool ära, kuidas see asi tundub. Kasutatud autot ostma minnes on ju mõistlik eeldada, et tegemist on kasutatud autoga. Samuti nagu on mõistlik/kohustuslik ostjat informeerida teadaolevatest puudustest.
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

kulge, tõmmake nüüd möla kokku, tagasi algse teema ette.

Täie lugupidamise juures mõlema osapoole osas siis kui siia kohe mingit konkreetset juttu ei tekki, siis lendab kogu see laialivalguv teema prügikasti.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

K.Kotkas kirjutas:kulge, tõmmake nüüd möla kokku, tagasi algse teema ette.

Täie lugupidamise juures mõlema osapoole osas siis kui siia kohe mingit konkreetset juttu ei tekki, siis lendab kogu see laialivalguv teema prügikasti.
Lühidalt.
Eesmärk oli hoiatada kaasvõtlejaid.
...Oli ka naiivne mõte tõugata automüüjad arusaamisele, et aus äri on kasulikum.
Ja tulemus!? Et meie omadegi seas on levinud suhtumine, kus peetakse vassimist normaalseks automüügi osaks.
Miks see teema palaganiks läks? Ju siis sellised me olemegi 4x4 foorumlased!?
Kui vaidlus ausa äri teemal (või peaks seda võitluseks nimetama)?!? ... on 4x4 foorumile prügikasti teema... siis olen mina lihtsalt vales foorumis.

Chang Ying-Yue
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Motohoovi autopoodi ja antud Jeepi mitte puutuv liigutatud:
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=5&t=42295
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
sitikass
Fitting 38"

Postitus Postitas sitikass »

Ega siin midagi selgemaks ei saa ka. Pigem juba ära lõpetada see mulkatamine.
Tähtis on see et motohoov pole asjaga seotud.
Kui elus ei vea, siis 4x4 iks veab!
+47 40726287
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”