calif kirjutas:Rahu-rahu,
ümberringi on vaenamist niigi üleliia, proovime püsida teemas, mis paistab olevat müüja ja ostja erinev arusaam Väga Heast Autost. Käisin just platsil seda masinat esmakordselt vaatamas ega mõista, kustotsast see avariiline on. Kas avariiline tähendab lohku plastist tagastangel? Hinnangu andmisel on kindlasti abiks ka Silberauto ülevaatusakt, kui ostja on nii lahke ja selle siin avalikustaks.
parimat,
Peeter Pihelgas
isehakanud vahemees
Ma ei saa aru miks ma peaks ennast küll sellega vaevama...
No kuna asi on juba "selliseks" arenenud.
Ma saan aru hea on küsida ametliku paberit ja siis itsitada selle peale, kui ma ütlen:
et silberi mehaanik ei viitsinud paberit täita ja kogu info on minu enda prinditud paberi peal.
Mina vastutan selle info eest siin foorumis oma lugupidmisega. Kuidas teiega lood on?
Avariilisusest:
Kas me nüüd vaidleme, kui suur mõlk on suur mõlk?
Eest on oskajale silmale näha remondi jäljed.
Ma ei saa sundida seda inimesel nägema, kes seda ei soovi... ausalt.
Ja tegelikult ma ei saa sundida ka inimesi väitmast, et avariiline auto ja väga heas korras auto on kenasti koos eksisteerivad mõisted. Kui minul tohib oma arvamus olla, siis see väide pole korrektne.
Minu eesmärk polnud siin kaubelda... antud juhul te lihtsalt sunnite mind "sellesse olukorda".
Ka müüijale sai korduvalt öeldud, et kuna otsin tegelikult doonor-autot (metsa autole), siis mõlgid kui sellised ei ole minu jaoks marginaalsed. Minule tegi muret alt õline mootor ja õline roolilatt.
Aidata ma saan kahjuks vaid neid inimesi, kes seda soovivad.
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue