Sellised teemasid on siin küll ja veel, kuid siiski ei leidnud päris seda mida otsin ning seetõttu otsustasin teha ka nö. oma teema.
Plaanis sügisel osta kõrge nelivedune diisel liikur. Enamus minu sõite jääb küll teede peale kuid vahel on siiski vaja sõita kehvasti läbitavatel metsateedel (ka talvel) samuti vaja aeg-ajalt vedada suurt käru. Otsin eelkõige võimalikult sõiduautolike mugavustega autot ja võimalikult hea varustusega. Loomulikult olen huvitatud ka võimalikult väikesest kütusekulust. Soov soetada lõpuks üks korralik auto, millest oleks rohkem sõidurõõmu kui remondirõõmu e. siis võimalikult uus ja väikese läbisõiduga, muidugi ei ole läbisõidu number see kõigse tähtsam, kõik ikka oleneb autost - korralik peab olema. Mõned isendid mis on silma hakanud (lingid on pigem näited mitte konkreetselt huvi pakkuvad isendid)
BMW X5- vastaks nagu igati mu vajadustele ja ka välimus ning salong meeldivad mulle (suureks plussiks paljudel isenditel webasto olemasolu) aga ülalpidamine kallis ja ma ei ole päris kindel kas ma tahaksin Eestis X5`te omada.
Jeep Grand Cherokee - on minu praeguse hetke lemmik, ei ole selle kohta midagi halba kuulnud ja samuti meeldib mulle välimus ja salong, olen selle auto kohta siit foorumist lugenud ja jääb mulje nagu inimesed pigem kiidavad.
Kia Sorento- on sellest valikust odavaim, kuid kaldun pigem selle mitte ostmise poole, kuid kui keegi suudab mind veenda et see oleks hea mõte siis kaaluks ka selle ostu
Land Rover Discovery ja Range Rover - ilusad autod mõlemad kuid ei tea ma nede ülalpidamisest ja sõidumugavusest midagi
Nissan Pathfinder - Mõningate kiidusõnade järgi kaaluksin ka sellise ostu
Toyota Landcruiser- palju kiidetud auto, vastupidav, kuid ei mahu päris minu ilunormidesse (võibolla kui leiaks hea varustusega, raudadega jne kuid siis läheb jällegi hinnapiirist välja)
Olen tänulik neile kes viitsivad jagada oma kogemusi mõnega neist autodest või pakkuda mõne omapoolse variandi põhjendusega. Hinnapiir 15 000 on üsna lagi ja sellest üle ei tahaks minna, pigem ikka vähem
Parimat,
Gert