Mutrivõtmete komplekt

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

TanelV
Got ARB and Nitrous?

Mutrivõtmete komplekt

Postitus Postitas TanelV »

Täna siis tuli postkasti tööriistamarketi sooduskampaania leht , seal oli üks mutrivõtmete komplekt mis on IKH professionaal seeriast ja on normaalse hinnaga 109 eur pealt alla hinnatud 69 euri peale ja mis veel nagu kutsub ostma on see, et see komplekt on maha tehtud vana kamasatoolsi mutrivõtmetekomplekti pealt (peagegu täpne koopia) ja kuna hind on ikka vähemalt 4 korda odvam kui kamasal siis nagu on atraktiivne . siit siis minu küsimus et kas keegi on kursis selle IKH tootjaga ja äkki on ostnud nende tooteid tööriistamarketist et kui vastupidavad need tooted on . Kui ostan pühapäeva auto siis paneks sinna pagassi et oleks teepeal kaasas kui miskit juhtub . Tean et kamasa , geodore ja tengtools on head aga hinnad on ju ka kordades kallimad , et kas see IKH on täielik mänguasi või kannatab miskit teha ka ilma et kohe knarre , padruni või mingi lehtvõtme pooleks keeraks . :roll:
Kasutaja avatar
toi
Rock Crawler

Re: Mutrivõtmete komplekt

Postitus Postitas toi »

Hinna ja kvaliteedi suhe kindlalt paigas. Kasutame igapäeva töös sama komplekti ja peab ilusti vastu.Väikse knarre suudab iga loll katki keerata ka kallitel komplektidel. Julgen soovitada. Mitte et ta on väga hea aga selle raha eest paremat ei saa. Ainuke asi et komplektis ei ole 19 padrunit aga tollmõõdus 3/4 on täpselt sama(seal on ka toll mõõdus padrunid).
Nissan Patrol Y60 2,8 td
Nissan Patrol 160 3,3 td
TanelV
Got ARB and Nitrous?

Tahan kasutada kodus autohooldusel ja siis metsas kui vaja , oleks niiöelda pühapäeva kasutaja , aga ikkagi ei tahaks et keset mesta vüi pühapäeval tööd tehes kodus lihtsalt näiteks suur knarre otsad annab . Ega ei hakka ju knarre otsa mingit 3 meetrist toru jõuõla tekitamiseks panema , lihtsalt tahan et asi koduses kasutuses rohkem kui aasta vastu peaks .
Kasutaja avatar
Bytewize
Rock Crawler

Postitus Postitas Bytewize »

Ma olen juba üle kahe aasta kasutanud sellise firma komplekti nagu GeeTee, saab espakist kuskil sajakandi euriga, kõik jubinad veel läigivad ja klõbisevad. Retsimist kannatavad hästi.

See on mul 24/7 autos kaasas. Mõnus suur komplekt.
Kuigi võibolla on ta veidi liiga suur :D
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
virgo
True Off Roader!

Postitus Postitas virgo »

IKH toodetest oli 2.5 a igapäevaselt garages kasutusel see
Pilt
Kõige võikam saavutus oli ca 3 m toruga vist mõned 20 mm poldid pooleks keerata. (Ehk Jünger mäletab täpsemalt :lol: )
Bang for buck on ikka väga hea. Mul sama ajaga lõppes paar Sata narret ja hetkel kasutuses olev Kamasa ei imopneeri ka tegelikult eriti.
Virgo, harrastajast isehakanud automehhaanik.
Mudas alates 2003.
kadjakas2000
Rock Crawler

Postitus Postitas kadjakas2000 »

IKH kangema otsa jubinatega olen täiendanud teisi komplekte ja asendanud kaotsi läinud võtmeid. Siiani pole pettuma pidanud. Isegi üks selle tootja miski odav roostevabast väikeste torxide komplekt, mis sai nii hädapärast soetet, toimib edukalt juba teist aastat.
Kasutaja avatar
Taivo
Rock Crawler

Postitus Postitas Taivo »

Julgen ka IKH tootja kohta positiivse kommentaari lisada, olen ka purunenud ja kadunud võtmete asendamiseks ostnud, kestavad hästi mu meelest!:)
PARUN
Rock Crawler

Postitus Postitas PARUN »

virgo kirjutas:IKH toodetest oli 2.5 a igapäevaselt garages kasutusel see
Pilt
Kõige võikam saavutus oli ca 3 m toruga vist mõned 20 mm poldid pooleks keerata. (Ehk Jünger mäletab täpsemalt :lol: )
Bang for buck on ikka väga hea. Mul sama ajaga lõppes paar Sata narret ja hetkel kasutuses olev Kamasa ei imopneeri ka tegelikult eriti.
Virgo, harrastajast isehakanud automehhaanik.
Võin eksida, aga see näeb täpselt ampro-ga 1:1 sama välja, on teine mingist komposiit plastikust sabaga. Ise ostsin doonoriks sellise, kuna ampro'le eraldi varuosi saada ei ole. Maksis miskit 12-13€
Kõnetraat 51922951
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Ise ostnud tööjuurde mitu võtmete komplekti Tööriistamarketist ja 2a. jooksul on 3 komplekti peale 3 erinevat võtit purunenud - kõik on 100% ilma nurisemata välja vahetatud 8) (Kasutusala furgoonide pealisehitused).
TanelV
Got ARB and Nitrous?

No tundub et proovin ära selle komplekti , eks siis näha ole kaua vastu peab :roll:
promo
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas promo »

Endale võtsin selle komplekti.
http://www.handymann.ee/Hmn/toeoeriista ... antii.html
Pilt

Terve jeebi suutsin sellega seibideks keerata.Korralikud pikendused ja padrunud.Väga asjalik karbike.
(Esivelgi lahti keerates suutsin 2 noname padrunit puruks keerata.Bahco padrunit keerasin 2meetrise torupostiga ja naksti ta lahti tuligi)
TanelV
Got ARB and Nitrous?

Võtsin selle IKH komplekti ligi , tundub päris asjalik , eks näis kuidas vastu peab .
Täna õhtul panen kohe garaaziz proovile :D
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

TanelV kirjutas:Võtsin selle IKH komplekti ligi , tundub päris asjalik , eks näis kuidas vastu peab .
Täna õhtul panen kohe garaaziz proovile :D
Pane pilt või link komplektist, millega tgeu on!
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
TanelV
Got ARB and Nitrous?

Olen väga rahul , olen juba suutnud korralikult proovile panna ja miskit pole katki läinud , 69 eur ainult . soovitan teiselegi

http://www.ikh.fi/Tools/Sockets_socket_ ... 41/2_89PCS

:bg :bg :bg :bg :bg :bg :bg :bg :bg
Kasutaja avatar
beginner
True Softroader

Postitus Postitas beginner »

Just otsin sellist komplekti, tänud vihjete eest Pilt Homme lähen kaema, kas on mõni veel alles.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”