2,7 CRD Tulede jama

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

linnuke
Fitting 44"

Re: 2,7 CRD Tulede jama

Postitus Postitas linnuke »

P.S Ennetan nõuandeid.kui neid leidub,nn pidurikonn toimib,konna ja pirni vahel kontakti ei tuvastanud,mis seal vahel olla võib :?:
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

linnuke kirjutas:Mingi kotermann on sees.Pidurituled ikkagi ei toimi.Testriga kõik üle käidud,ei lühiseid ega vigade näite.Samas peale käivitamist annab häälega märku. nageu eespool jutuks oli. : :?:
Tegelikult,ega ma nii väga kaebagi,tuleb asjaga hakkama sada . Lihtsalt vähe kummaline on see,et peale 20-e aasta igasugu Patrolitega muretut sõitmist pean nüüd peaaegu uue,st7.a.se autoga oma ajusi vaevama.st keppima :cry:
Kui sa ise hakkama ei saa, siis vii targemate kätte, aga ära nuta siin. Sõitnud siis Patroliga edasi, kui ta nii hea auto oli.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
linnuke
Fitting 44"

Milleks see foorum siis üldse on.Kui mul naerutuju oleks ,siis võtaksin sõna mõne teise teema all.Aga seda TARGEMAT ma ehk siint otsingi .
linnuke
Fitting 44"

Nonii.Võtsingi siis IBRA nõu kuulda ja läksingi targemate juurde.Tegelt läksin õlisi vahetama AB-sse,ja nii möödaminnes ka tulede mure.Vahetati kaitse ja ka pirn,mis oli minu poolt pool päeva varem vahetatud.Kõik oli OK ,sõitsin siis kodu poole,oma poiss sabas,Patroliga :lol: Ja kellab mulle.Kui vajutasin pidurit,kustus ka gabariidituli,st,et ei põlenud kumbki.Kuna sel päeval ei olnud mahti tagasi minna,läksin nn. homme.Viga parandati ca.10 min.-ga.Point selles,et jälle meistritele teatud tüüpviga.Asi olevat selles,et tagatulede klemmplaat on valatud nii,et erinevate klemmide vahele jäetud plastikogus ei luba neid omavahel diagonaalis nihutada.Massklemm teiste vahel..Kui pesast välja tõmmata,siis võimalikult otse.Mis on ju iseenesest elementaarne. :)
Ehk on abiks.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”