2,7 CRD Tulede jama
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
2,7 CRD Tulede jama
Sain kopsu parema tagatule pihta.Kuna ka plekk tahtis nats pahtlit,sõitsin nädal aega ilma parema tagatuleta.Nüüd,kui asi korras avastasin,et stopptuled ei põle.Point aga selles,et kogu selle aja ei näidanud kompuuter mingit viga.Peaks ju nagu.
Milles point.
Lugupidamisega Tiit.5019291
Milles point.
Lugupidamisega Tiit.5019291
Re: 2,7 CRD Tulede jama
Pean tunnistama,et peale tule sättimist veel ei jõudnud.Aga point on ikkagi selles,miks ei ole kompuuter näidanud mingit viga. 

Oled kindel, et kompuuter peaks errorit viskama? minul küll ette ei tule, et Jeep oleks kuskilt otsast märku andnud mulle, et tuli ei põle või pirn on läbi.
Yukon
ex: GC 2.7 CRD 2"lift
ex: GC 2.7 CRD 2"lift
Kuna olen uus omanik alles 4 kuud.siis ilmselt põhiteadmised puuduvad,homme ,st 12.04 tegelen sellega edasi.Üldiselt on see jutunurk andnud häid ideid küll..
Terv.
Terv.
Tänud vihjete eest.Tulin just õuest,tuled kõik OK.Ilmselt peab mõnda asja ise jagama,mitte loota IT-le.
Teema lõpp.
Teema lõpp.
Vot kunagi,tehti ikka asju korralikult(-: ning ZJ-l peaks küll märku andma kui mingi tuli kutu.Minul vähemalt annab.
Jeep Grand Cherokee LX 5,9L 177kw
Ilmselt ei ole teema mul sellega veel lõppenud.Kui ei näita tulede puudumist,kuigi peaks,jääb näitamatta ehk mõni olulisemgi asi.Uurime asja edasi.
-
- Rock Crawler
Oot-oot, mis kamm pidurituledega oli? Räägi teistele ka!linnuke kirjutas:Tänud vihjete eest.Tulin just õuest,tuled kõik OK.Ilmselt peab mõnda asja ise jagama,mitte loota IT-le.
Teema lõpp.

No nii,Lugu sai alguse väikesest kõksust.Katki läks tagatule klaas ja ka pirn ise.Läks ligi nädal aega,enne kui sain sebitud uue laterna.Heauskselt sõitsin vahepeal rahulikult edasi,teades,et vasak ja lisatuli üleval põlevad.Tark raamat ju ütleb,et iga jumala viga antakse armatuuril teada.Sai aga uus lamp paika,siis palusin naabrimehel vaadata kui hästi põlevad ...mitte kottigi.Kaitse oli läbi.Niiet vahepeal oleks kogu tagumise otsa segi saanud,kui oleks libe olnud.Arvan,et ikkagi mingi kamm kompuutris.AB-is aeg kinni pandud,ehk saab tarka nõu.
- grand-cherokee
- Got ARB and Nitrous?
WJ ei taha eriti midagi tarka näidata kompust tulede kohta ja ZJ annab teada kui mõni tagatule pirn ei põle. Ja seda üsna häälekalt aga esitulede kohapealt ei tee piiksugi.
Vändra jeebimehe jutul on jumet.Tõepoolest- istusin oma putkasse ja piiksus mingi aja.Ei osanud tähelepanu pööratagi,umbes nagu turvavüü ,vms. viga .Tänud vihje eest,uurime edasi
Ongi mul WJ versioon.Niiet edaspidi kõik tulekontrollid visuaalsed. 

Mingi kotermann on sees.Pidurituled ikkagi ei toimi.Testriga kõik üle käidud,ei lühiseid ega vigade näite.Samas peale käivitamist annab häälega märku. nageu eespool jutuks oli. :
Tegelikult,ega ma nii väga kaebagi,tuleb asjaga hakkama sada . Lihtsalt vähe kummaline on see,et peale 20-e aasta igasugu Patrolitega muretut sõitmist pean nüüd peaaegu uue,st7.a.se autoga oma ajusi vaevama.st keppima

Tegelikult,ega ma nii väga kaebagi,tuleb asjaga hakkama sada . Lihtsalt vähe kummaline on see,et peale 20-e aasta igasugu Patrolitega muretut sõitmist pean nüüd peaaegu uue,st7.a.se autoga oma ajusi vaevama.st keppima