2T õli

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

TanelV
Got ARB and Nitrous?

2T õli

Postitus Postitas TanelV »

Tean et vb loll küsimus aga kas saan midagi p..si keerata kui lisan 2t õli diislile (autoks lc120 2005a ja 122kw )
olen ennem omanud vanemaid diisleid ja sinna kogu aeg õli juurde uhanud ja ainuke see miinus et natuke rohkem tahmab.
Aga kuna nii uue massinaga ja toyotaga pole kokku puutunud ennem siis ei tea kas võib miskit peeti minna (äkki nii täpseks timmitud pill et võib miskit ummistada või miskit )
Ärge nüüd kohe sõimake , mõtlesin et ennem loll küsimus kui miskit peetis hiljem .
Tean et eesti küte pole parim ja väike lisa õlitus ei teeks ju paha ?
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Re: 2T õli

Postitus Postitas isakene »

Minuteada on olemas spetsiaalne lisamäärdeaine diiselkütusele.
Aga kui 2T õli, siis uuema põlvkonna mootorile kindlasti korralik täissünt õli. Ma olen mootorsaage näinud, mis on odava otsa õlidega kokku jooksnud, kuidagi ei usalda...
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
TanelV
Got ARB and Nitrous?

Tänud

Võtsin Mobil1 täissünt 2T õli ja panin 350ml täis paagile ja ei tahma üldse :D

Olen ise vähemalt rahul 8)
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

TanelV kirjutas:Tänud

Ma kasutan samuti suht perioodiliselt seda 2T õli kütte sees...ei mingit tahma, samas mootor käib pehmemalt 8) .
TanelV
Got ARB and Nitrous?

TiitR kirjutas:

Ma kasutan samuti suht perioodiliselt seda 2T õli kütte sees...ei mingit tahma, samas mootor käib pehmemalt 8) .

Palju sa paned õli ?
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

TanelV kirjutas:
TiitR kirjutas:

Palju sa paned õli ?
Ca. 100...150ml. paagi kohta 8)
igiliikur
Rock Crawler

Postitus Postitas igiliikur »

Erinevatest foorumitest lugenud, et panevad 1:100. Ise panen 40-ne peale 100. Kombeks lihtsalt alati 40 korraga tankida :D
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Kasutaja avatar
Bytewize
Rock Crawler

Postitus Postitas Bytewize »

igiliikur kirjutas:Erinevatest foorumitest lugenud, et panevad 1:100. Ise panen 40-ne peale 100. Kombeks lihtsalt alati 40 korraga tankida :D
Ehk nagu 40L disla peale 100L õli? :D

Pidin lihtsalt mainima :mrgreen:
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
Andrus Michelis
Rock Crawler

Postitus Postitas Andrus Michelis »

igiliikur kirjutas: Kombeks lihtsalt alati 40 korraga tankida :D
Järsku selgitad selle kombe tagamaid. Mina vastupidi tahaks, et õnnestuks 200 l korraga tankida.
Andrus Michelis kõrvalistuja, roolikeeraja. Võistelda ei viitsi. Jahti ja porirallit saab niigi igal nädalavahetusel.
igiliikur
Rock Crawler

Postitus Postitas igiliikur »

Andrus Michelis kirjutas:
igiliikur kirjutas: Kombeks lihtsalt alati 40 korraga tankida :D
Järsku selgitad selle kombe tagamaid. Mina vastupidi tahaks, et õnnestuks 200 l korraga tankida.
Mis siin selgitada on, kallad 40 sisse ja sõidad :D
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
pimeroolis
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas pimeroolis »

no nii. Minu autule läheb tankimisel paaki alati lonks sellist ainet http://www.kleenflo.com/en/productpages/953.htm Vähemalt kõrvaga kuuldav muutus olemas, mootori käik muutub rahulikuks-pehmeks, käivitub kergemini. Mootor muutub erksamaks. Olen selle firma toodetega omajagu kokku puutund ja peab tunnistama, et toimivad. Tihti on küll see eestikeelne tõlge kasutusjuhendist täitsa metsa poole aga õnneks inglise-, prantsuskeelne originaal ka pakendil olemas nii et kasutamata ei jää. Uuematel nn DPF filtrite või katalüsaatoritega autode kohta peaks küll ehk proovima küsida ennem kui kasutada et ei peaks pärast tatistama. Toyota kohta oskavad ehk teeninduse spetsialistid öelda midagi või näiteks Karla Auto mehed nemad niikui diislitega suht kodus. Oma autu kat kodus garaasi seinal juba tükk aega, nii et see enam muresid ei valmista.
Ford Excursion 6,0 Limited
armatuuri süttib aegajalt "LOW RANGE"
Mell
Fitting 44"

Postitus Postitas Mell »

Tuttav tehnikadoktor väitis kunagi,et lisada tuleks 2T õli ca 2% kütusekogusest.
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Kasutaja avatar
Genka
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Genka »

pimeroolis kirjutas:no nii. Minu autule läheb tankimisel paaki alati lonks sellist ainet http://www.kleenflo.com/en/productpages/953.htm Vähemalt kõrvaga kuuldav muutus olemas, mootori käik muutub rahulikuks-pehmeks, käivitub kergemini. Mootor muutub erksamaks. Olen selle firma toodetega omajagu kokku puutund ja peab tunnistama, et toimivad. Tihti on küll see eestikeelne tõlge kasutusjuhendist täitsa metsa poole aga õnneks inglise-, prantsuskeelne originaal ka pakendil olemas nii et kasutamata ei jää. Uuematel nn DPF filtrite või katalüsaatoritega autode kohta peaks küll ehk proovima küsida ennem kui kasutada et ei peaks pärast tatistama. Toyota kohta oskavad ehk teeninduse spetsialistid öelda midagi või näiteks Karla Auto mehed nemad niikui diislitega suht kodus. Oma autu kat kodus garaasi seinal juba tükk aega, nii et see enam muresid ei valmista.
Kasutan ise sama, töökaaslased kasutavad ja isa valab rekkasse. Kõik kiidavad. Eriti hea pidi olema vene kütusega koos. Suvel panen 1-2 korgitäit paagile, talvel topelt. Suht vänge asi, ja pudelist jagub kauaks. Soovitan!
Grand Cherokee 3.1TD Laredo 2000.
My Jeep won a war, while your Honda mowed my lawn!
Apelsin
Fitting 38"

Postitus Postitas Apelsin »

Kasutan ise sama, töökaaslased kasutavad ja isa valab rekkasse. Kõik kiidavad. Eriti hea pidi olema vene kütusega koos. Suvel panen 1-2 korgitäit paagile, talvel topelt. Suht vänge asi, ja pudelist jagub kauaks. Soovitan![/quote]

Miks vene küttega parem?
Vene küttel niigi on parafiini rohkem tavalisest küttest?
Kasutaja avatar
Genka
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Genka »

Nagu ma aru saan, siis vene küte pidi vängem olema, või happelisem. See lisand aga teeb kütte "pehmemaks"...
Grand Cherokee 3.1TD Laredo 2000.
My Jeep won a war, while your Honda mowed my lawn!
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”