2T õli
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
2T õli
Tean et vb loll küsimus aga kas saan midagi p..si keerata kui lisan 2t õli diislile (autoks lc120 2005a ja 122kw )
olen ennem omanud vanemaid diisleid ja sinna kogu aeg õli juurde uhanud ja ainuke see miinus et natuke rohkem tahmab.
Aga kuna nii uue massinaga ja toyotaga pole kokku puutunud ennem siis ei tea kas võib miskit peeti minna (äkki nii täpseks timmitud pill et võib miskit ummistada või miskit )
Ärge nüüd kohe sõimake , mõtlesin et ennem loll küsimus kui miskit peetis hiljem .
Tean et eesti küte pole parim ja väike lisa õlitus ei teeks ju paha ?
olen ennem omanud vanemaid diisleid ja sinna kogu aeg õli juurde uhanud ja ainuke see miinus et natuke rohkem tahmab.
Aga kuna nii uue massinaga ja toyotaga pole kokku puutunud ennem siis ei tea kas võib miskit peeti minna (äkki nii täpseks timmitud pill et võib miskit ummistada või miskit )
Ärge nüüd kohe sõimake , mõtlesin et ennem loll küsimus kui miskit peetis hiljem .
Tean et eesti küte pole parim ja väike lisa õlitus ei teeks ju paha ?
- isakene
- I know how to fix stuff
Re: 2T õli
Minuteada on olemas spetsiaalne lisamäärdeaine diiselkütusele.
Aga kui 2T õli, siis uuema põlvkonna mootorile kindlasti korralik täissünt õli. Ma olen mootorsaage näinud, mis on odava otsa õlidega kokku jooksnud, kuidagi ei usalda...
Aga kui 2T õli, siis uuema põlvkonna mootorile kindlasti korralik täissünt õli. Ma olen mootorsaage näinud, mis on odava otsa õlidega kokku jooksnud, kuidagi ei usalda...
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
56 486769, isakene@gmail.com
Tänud
Võtsin Mobil1 täissünt 2T õli ja panin 350ml täis paagile ja ei tahma üldse
Olen ise vähemalt rahul
Võtsin Mobil1 täissünt 2T õli ja panin 350ml täis paagile ja ei tahma üldse
Olen ise vähemalt rahul
- TiitR
- I live off from the mud
Ma kasutan samuti suht perioodiliselt seda 2T õli kütte sees...ei mingit tahma, samas mootor käib pehmemaltTanelV kirjutas:Tänud
Võtsin Mobil1 täissünt 2T õli ja panin 350ml täis paagile ja ei tahma üldse![]()
Olen ise vähemalt rahul
TiitR kirjutas:Ma kasutan samuti suht perioodiliselt seda 2T õli kütte sees...ei mingit tahma, samas mootor käib pehmemaltTanelV kirjutas:Tänud
Võtsin Mobil1 täissünt 2T õli ja panin 350ml täis paagile ja ei tahma üldse![]()
Olen ise vähemalt rahul.
Palju sa paned õli ?
- TiitR
- I live off from the mud
Ca. 100...150ml. paagi kohtaTanelV kirjutas:TiitR kirjutas:Ma kasutan samuti suht perioodiliselt seda 2T õli kütte sees...ei mingit tahma, samas mootor käib pehmemaltTanelV kirjutas:Tänud
Olen ise vähemalt rahul.
Palju sa paned õli ?
Erinevatest foorumitest lugenud, et panevad 1:100. Ise panen 40-ne peale 100. Kombeks lihtsalt alati 40 korraga tankida 
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
- Bytewize
- Rock Crawler
Ehk nagu 40L disla peale 100L õli?igiliikur kirjutas:Erinevatest foorumitest lugenud, et panevad 1:100. Ise panen 40-ne peale 100. Kombeks lihtsalt alati 40 korraga tankida
Pidin lihtsalt mainima
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
-
Andrus Michelis
- Rock Crawler
Järsku selgitad selle kombe tagamaid. Mina vastupidi tahaks, et õnnestuks 200 l korraga tankida.igiliikur kirjutas: Kombeks lihtsalt alati 40 korraga tankida
Andrus Michelis kõrvalistuja, roolikeeraja. Võistelda ei viitsi. Jahti ja porirallit saab niigi igal nädalavahetusel.
Mis siin selgitada on, kallad 40 sisse ja sõidadAndrus Michelis kirjutas:Järsku selgitad selle kombe tagamaid. Mina vastupidi tahaks, et õnnestuks 200 l korraga tankida.igiliikur kirjutas: Kombeks lihtsalt alati 40 korraga tankida
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
-
pimeroolis
- Got ARB and Nitrous?
no nii. Minu autule läheb tankimisel paaki alati lonks sellist ainet http://www.kleenflo.com/en/productpages/953.htm Vähemalt kõrvaga kuuldav muutus olemas, mootori käik muutub rahulikuks-pehmeks, käivitub kergemini. Mootor muutub erksamaks. Olen selle firma toodetega omajagu kokku puutund ja peab tunnistama, et toimivad. Tihti on küll see eestikeelne tõlge kasutusjuhendist täitsa metsa poole aga õnneks inglise-, prantsuskeelne originaal ka pakendil olemas nii et kasutamata ei jää. Uuematel nn DPF filtrite või katalüsaatoritega autode kohta peaks küll ehk proovima küsida ennem kui kasutada et ei peaks pärast tatistama. Toyota kohta oskavad ehk teeninduse spetsialistid öelda midagi või näiteks Karla Auto mehed nemad niikui diislitega suht kodus. Oma autu kat kodus garaasi seinal juba tükk aega, nii et see enam muresid ei valmista.
Ford Excursion 6,0 Limited
armatuuri süttib aegajalt "LOW RANGE"
armatuuri süttib aegajalt "LOW RANGE"
Tuttav tehnikadoktor väitis kunagi,et lisada tuleks 2T õli ca 2% kütusekogusest.
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Elu on ilus
5177232
Kasutan ise sama, töökaaslased kasutavad ja isa valab rekkasse. Kõik kiidavad. Eriti hea pidi olema vene kütusega koos. Suvel panen 1-2 korgitäit paagile, talvel topelt. Suht vänge asi, ja pudelist jagub kauaks. Soovitan!pimeroolis kirjutas:no nii. Minu autule läheb tankimisel paaki alati lonks sellist ainet http://www.kleenflo.com/en/productpages/953.htm Vähemalt kõrvaga kuuldav muutus olemas, mootori käik muutub rahulikuks-pehmeks, käivitub kergemini. Mootor muutub erksamaks. Olen selle firma toodetega omajagu kokku puutund ja peab tunnistama, et toimivad. Tihti on küll see eestikeelne tõlge kasutusjuhendist täitsa metsa poole aga õnneks inglise-, prantsuskeelne originaal ka pakendil olemas nii et kasutamata ei jää. Uuematel nn DPF filtrite või katalüsaatoritega autode kohta peaks küll ehk proovima küsida ennem kui kasutada et ei peaks pärast tatistama. Toyota kohta oskavad ehk teeninduse spetsialistid öelda midagi või näiteks Karla Auto mehed nemad niikui diislitega suht kodus. Oma autu kat kodus garaasi seinal juba tükk aega, nii et see enam muresid ei valmista.
Grand Cherokee 3.1TD Laredo 2000.
My Jeep won a war, while your Honda mowed my lawn!
Kasutan ise sama, töökaaslased kasutavad ja isa valab rekkasse. Kõik kiidavad. Eriti hea pidi olema vene kütusega koos. Suvel panen 1-2 korgitäit paagile, talvel topelt. Suht vänge asi, ja pudelist jagub kauaks. Soovitan![/quote]
Miks vene küttega parem?
Vene küttel niigi on parafiini rohkem tavalisest küttest?
Miks vene küttega parem?
Vene küttel niigi on parafiini rohkem tavalisest küttest?
Nagu ma aru saan, siis vene küte pidi vängem olema, või happelisem. See lisand aga teeb kütte "pehmemaks"...
Grand Cherokee 3.1TD Laredo 2000.