Hädas Jeepiga

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

kadjakas2000
Rock Crawler

Re: Hädas Jeepiga

Postitus Postitas kadjakas2000 »

Veermikujuppide (so pukside, rooliotste, šarniiride, amortide) vahetus on ju täiesti normaalne nähtus. Kuluosad. Et need asjad kõik korraga selga lendasid... juhtub. Eelmine omanik on maasturit ilmselt sihtotstarbelislet kasutanud. :mrgreen: Aga kui veermik korralike juppidega sai tehtud, on nüüd ju mitu aastat muretu. Või mis? Ja käimakoti-jama peaks olema nende WG-tüüpviga. Siin on sellest mu meelest räägitud ka. Ei miskit hullu ju kokkuvõttes?
Kasutaja avatar
Pomo
Rock Crawler

Postitus Postitas Pomo »

kadjakas2000 kirjutas: käimakoti-jama peaks olema nende WG-tüüpviga. Siin on sellest mu meelest räägitud ka. Ei miskit hullu ju kokkuvõttes?
mis see eesti keeles tähendab? :P
teex yhe zuicu
virgo
True Off Roader!

Postitus Postitas virgo »

Pomo kirjutas:
kadjakas2000 kirjutas: käimakoti-jama peaks olema nende WG-tüüpviga. Siin on sellest mu meelest räägitud ka. Ei miskit hullu ju kokkuvõttes?
mis see eesti keeles tähendab? :P
Käimakott ehk käimar ehk käikar jne :lol:
Käigukast.
Mudas alates 2003.
kadjakas2000
Rock Crawler

Postitus Postitas kadjakas2000 »

Vabandan segase jutu pärast. "Käimakott" paluks lugeda "käigukastiks", nagu Virgo eelpool kirjutas. Kui päris täpne olla, peidab teema-algatajale tuska tegev kratt end ilmselt "käimakoti" lülitusmehhanismis.
Kasutaja avatar
Pomo
Rock Crawler

Postitus Postitas Pomo »

selge
õnneks mulle ei ole see tüüpviga end veel ilmutanud :P
teex yhe zuicu
Kasutaja avatar
Bullrider
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Bullrider »

Kribu kirjutas: Sai nüüd vist liiga suur hädaldamine aga lihtsalt oleks soov teada kas asi peabki nii õrnake olema?
No härra tahtis ju tegelikult vaid ausat vastust oma küsimusele.... JAH, peabki just nii õrnake olema. Põhjuseid pole sinul kui tarbijal tarvis teada. Ühe sõnaga kokku võttes - see on business. 2000 aastate algupoolest alates tegid kogu maailma tööstusharud kardinaalseid muutusi läbi, et niiöelda elama jääda, mitte ainult autotööstus.... Sellepärast kasvõi praegune Jeep kasutab koostöös fiatiga fiati põhja ja hiinas autode koostamist, ju siis ei jäänd muud üle. Siin härrad uhkelt lahmivad aastas 4,5 tonni maksva auto remondi peale sellesama 4,5 tonni iga aasta ja see võibki tunduda normaalne kui puudub võrdlusmoment. Kui sa tahad ainult sõita, siis osta vana chevy k5... või midagi analoogset, auto nime väärilist. Aga no seda ka naljalt tegema ei lähe, kuna see on ju nii vana, ebamugav sõita(eeldab head füüsilist vormi)... ja ei läigi ja on nii hirmsa välimusega :?
Mis ma teeksin kui leiaksin end ämbrist? Nii nagu tegin, korduvalt... Peseb selle junni puhtaks, poleerib odavalt läikima, kiidab taevani ja müüb esimesele ettejuhtunud lollile(sry: huvilisele) maha kiirelt. Jääb vähem kulusid ja rohkem aega mõtlemiseks, mis edasi teha. Lihtsalt elu on kord selline :thumb:
Kasutaja avatar
zero
Mudder

Postitus Postitas zero »

Kuna hakkan kohe oma Grandi müüma siis ei ütle siin- mul peab jube hästi vastu ja 3a POLE ühtegi osa vahetanud :D
Aga tegelikult on vastu pidanud paremini kui oodata oskasin, sillajuppe nagu tõesti pole pidanud vahetama, mõni kulujupp ja paar suuremat lolli viga on siiski edukalt likvideeritud.
Suzu Kingquad
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Mis see esimene "kulujupp" oli, mille pärast ostu pidid vahetama? :mrgreen: Tegelikult on kõik jupid, mis mina enda omal olen vahetanud (normaalse kvaliteediga varuosa vastu), ka normaalselt kestnud. Ehk ei kurdaks, eriti vastupidavuse üle. Juppide hind on ka tegelikult maasturi kohta suht ok, kui natuke otsida ja mõtelda ja mõni asi USAst ise tellida.
Kasutaja avatar
zero
Mudder

Postitus Postitas zero »

FlammablE kirjutas:Mis see esimene "kulujupp" oli, mille pärast ostu pidid vahetama? :mrgreen: Tegelikult on kõik jupid, mis mina enda omal olen vahetanud (normaalse kvaliteediga varuosa vastu), ka normaalselt kestnud. Ehk ei kurdaks, eriti vastupidavuse üle. Juppide hind on ka tegelikult maasturi kohta suht ok, kui natuke otsida ja mõtelda ja mõni asi USAst ise tellida.
Omanud ka Saksa ja Jaapani masinaid aga USA omade jupid tunduvad vähemalt mulle kõige odavamad olevat ja Jeebile on neid ka saada nii romulast kui poest. Vahest tundub mõttekam osta romulast nt. 3 starterit kui poest uus kallimalt.
Minu esimene kulujupp oli mootor, aga ma ise olin troll, et kohe ostsin mitte ei kontrollinud, kuid sain auto ka ulme odavalt :D :oops:
Suzu Kingquad
jeeps
Fitting 38"

Postitus Postitas jeeps »

No nii mul ilmnes nüüd see kurikuulus käimakoti viga. Ei vaheta enam üle esimese käigu ja mootori tuli põleb!Küll elu on ikka ilus :evil:
Jeep
erx141
Rookie

Postitus Postitas erx141 »

jeeps kirjutas:No nii mul ilmnes nüüd see kurikuulus käimakoti viga. Ei vaheta enam üle esimese käigu ja mootori tuli põleb!Küll elu on ikka ilus :evil:
Ei tea, kas see kohe viga on. Tundub, et sul on käigukast avarii reziimis. Mul läks ka avariise, kui aku oli tühja võitu ja autot käivitasin.
Ravimiks on aku täis laadida ning mootori tuli kustub ka mõne aja pärast (mitte kohe). Või minna diagnostiku juurde.
Jeep Grand Cherokee 2,7CRD 2004 - Müüdud.
jeeps
Fitting 38"

Postitus Postitas jeeps »

Tegin kõik mis ise teha sai. Käimari pistiku puhastasin, vända anduri puhastasin, ja lõpuks ostin uue aku.Kasu ei olnud midagi, nüüd silberis remondis ja kolmapäeval saan kätte. Viga oli muidu selle kulissis.
Jeep
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”