Land Rover on seksimiseks sobivaim

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Land Rover on seksimiseks sobivaim

Postitus Postitas Landy »

Tänapäeval täiustatakse autosid, et neis oleks mugav nagu kontoris või turvaline nagu ralliautos. Pole kellelegi saladuseks, et autodes ka seksitakse. Paraku pole teada, et autodisainerid selles suunas usinasti tööd teeksid, seega tuleb meil leppida just selliste autodega, nagu nad on. Millises autos siis on parem?

Parima, 7. koha, sai maasturite seas Land Rover Discovery

allikas:
http://woman.delfi.ee/suhted/seks/artic ... d=14055426
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
Patrol2,8
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Patrol2,8 »

Ma tahaks näha kuidas saab asja paremini ajada audi tt-s ning mitte discovery's :))
Volvo remont ja varuosad! Tel: 53433254
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Isiklikult eelistan pika kerega ja kolme uksega (kongiga) Series või Defeknder LR-i kongi. Suur madrats maha ja nagu seksodroom.

Nu jah, ega Suburbani tagaosa vastu ei saa vist miski (siinkohal kadestan Danieli)
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Postitus Postitas 414 AVM »

Carrera ja Colf :lol: :shock: :roll:
Kahjuks D-Max, ehk Isuzu Rodeo Denver pesu voorus vist ei osalenud, sest kasti pikkus on 1770 mm + sume valgus + lahtikäivad küljeaknad kuu vaatamiseks :lol: :inct
aymur
Mudder

Postitus Postitas aymur »

njah :D
mul pajero ja tagumised istmed käivad voodiks,kus kahele ruumi kyllaga :D
Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

kle see ei ole teema asja saab ära aetud igal pool isegi raudtee liipritel kui vaja küsimus ikka asjas ja inimeste mitte kohas - usun, et vahest võib isegi näkase tt pagasiruumis olla praem kui mõne(l)mehe(l) voodis
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
tanel
Rock Crawler

Postitus Postitas tanel »

OT, aga kui Discos tuleb seksida, siis Defekas on ka üksi olles kepp garanteeritud...
No ei saanud vait olla siin, isu imestust jagada. Daffi 110-t ndlvahetusel käpaga katsudes irvitasin ma ikka üksjagu. Wra on ka puldis istudes seest suurem, goddammit! :shock:
Reie vasak külg vastu ust ja pealt on roolini täpselt 5 mm. Varbad kronksu ja suunahoidmisega kruise nagu maast leitud. 200 km läbimise järel tuleks ilmselt kiirabi vastu tellida omale...

Mismoodi ntx Suur ja teised mehe mõõtu poisid nendega võistlevad, ne panimõmm... :lol:

P.S: ma ei taha defekat maha teha siin. Aus auto on, mis siis kui mulle pole ette nähtud... selliseid on anyway vähe... :) Ja teemasse tagasi tulles, siis ma ei kujuta ette, millises autos ma üldse nõus oleksin sugu tegema oma 193 cm-ga...sub'i kong ehk tõesti ainult...
tegime pulli, aitab
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

tanel kirjutas: Ja teemasse tagasi tulles, siis ma ei kujuta ette, millises autos ma üldse nõus oleksin sugu tegema oma 193 cm-ga...sub'i kong ehk tõesti ainult...
Irw, vaene mees, paljudele tüdrukutele sa korvi oled andnud ja öelnud, et autos seksimine pole sinu jaoks :lol:
Isiklikult tunnen end piisavalt pisikese poisina, et auto suurus pole segavaks muutunud. Tahtmise korral saab ka tsikli sadulas asja aetud :P
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
tanel
Rock Crawler

Postitus Postitas tanel »

boob kirjutas: Isiklikult tunnen end piisavalt pisikese poisina, et auto suurus pole segavaks muutunud. Tahtmise korral saab ka tsikli sadulas asja aetud :P
Hirmsa tahtmise korral muidugi, saab ka riidekapis. :) Lihtsalt nooruses ja tudengiaastatel polnud mul autot ja nüüd olen ma selliste trikkide jaoks liiga vanaks jäänud ja mugavaks muutunud lihtsalt. :D Püsivate sissetulekute olemasolul on mõistlikum IMO mingi majutusasutuse pind võtta kui just uduse auto romantika pole eesmärgiks omaette... :D
tegime pulli, aitab
ennukas
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas ennukas »

:D :D :D ...autokepimehed... :69 8)
Kuidas tunned ära rõõmsa offroaderi?
Vastus: Hambavahed on mudased!!
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

tanel kirjutas:P.S: ma ei taha defekat maha teha siin. Aus auto on, mis siis kui mulle pole ette nähtud... selliseid on anyway vähe... :) Ja teemasse tagasi tulles, siis ma ei kujuta ette, millises autos ma üldse nõus oleksin sugu tegema oma 193 cm-ga...sub'i kong ehk tõesti ainult...
LR kongis on seinast ukseni 192 cm. Seega lahtise ukse korral varbad välja jättes mahuksid küll ära! :D
Pilt
Kasutaja avatar
paevaline
Fitting 38"

Postitus Postitas paevaline »

kuid .. alati ei peagi autos ... sõidad autoga (olgu selleks mõni suzuki alto või lincoln navigator) kuhugi mõnusasse paika ning naudid grüünet ning kaaslast looduse keskel :69
HKA
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas HKA »

Nagu artiklist näha juhivad edetabelit siiski VOLVO universaalkerega mudelid, järelikult võivad ka C303 omanikud suht lootusrikkalt tulevikku vaadata.... :lol:
aadu
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas aadu »

Seksiga Land Roveris mul kogemused puuduvad aga n.ssi olen saanud nendega piisavalt :))
Ei takista vallid, ei takista kraav...
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav; :driving ; Sõitis Uunoga Ümber Eesti 1999
ennukas
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas ennukas »

mida teemat on Landy püstitanud.... naera herneks

Meenub siingi foorumis nähtud Roveri ning roverisõbra pilt, ei teagi kohe kas teema püstituses oli küsimus millises masinas või millise masinaga...
Kuidas tunned ära rõõmsa offroaderi?
Vastus: Hambavahed on mudased!!
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”