Land Rover on seksimiseks sobivaim
Moderaator: Moderators
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Land Rover on seksimiseks sobivaim
Tänapäeval täiustatakse autosid, et neis oleks mugav nagu kontoris või turvaline nagu ralliautos. Pole kellelegi saladuseks, et autodes ka seksitakse. Paraku pole teada, et autodisainerid selles suunas usinasti tööd teeksid, seega tuleb meil leppida just selliste autodega, nagu nad on. Millises autos siis on parem?
Parima, 7. koha, sai maasturite seas Land Rover Discovery
allikas:
http://woman.delfi.ee/suhted/seks/artic ... d=14055426
Parima, 7. koha, sai maasturite seas Land Rover Discovery
allikas:
http://woman.delfi.ee/suhted/seks/artic ... d=14055426
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Isiklikult eelistan pika kerega ja kolme uksega (kongiga) Series või Defeknder LR-i kongi. Suur madrats maha ja nagu seksodroom.
Nu jah, ega Suburbani tagaosa vastu ei saa vist miski (siinkohal kadestan Danieli)
Nu jah, ega Suburbani tagaosa vastu ei saa vist miski (siinkohal kadestan Danieli)
OT, aga kui Discos tuleb seksida, siis Defekas on ka üksi olles kepp garanteeritud...
No ei saanud vait olla siin, isu imestust jagada. Daffi 110-t ndlvahetusel käpaga katsudes irvitasin ma ikka üksjagu. Wra on ka puldis istudes seest suurem, goddammit!
Reie vasak külg vastu ust ja pealt on roolini täpselt 5 mm. Varbad kronksu ja suunahoidmisega kruise nagu maast leitud. 200 km läbimise järel tuleks ilmselt kiirabi vastu tellida omale...
Mismoodi ntx Suur ja teised mehe mõõtu poisid nendega võistlevad, ne panimõmm...
P.S: ma ei taha defekat maha teha siin. Aus auto on, mis siis kui mulle pole ette nähtud... selliseid on anyway vähe...
Ja teemasse tagasi tulles, siis ma ei kujuta ette, millises autos ma üldse nõus oleksin sugu tegema oma 193 cm-ga...sub'i kong ehk tõesti ainult...
No ei saanud vait olla siin, isu imestust jagada. Daffi 110-t ndlvahetusel käpaga katsudes irvitasin ma ikka üksjagu. Wra on ka puldis istudes seest suurem, goddammit!

Reie vasak külg vastu ust ja pealt on roolini täpselt 5 mm. Varbad kronksu ja suunahoidmisega kruise nagu maast leitud. 200 km läbimise järel tuleks ilmselt kiirabi vastu tellida omale...
Mismoodi ntx Suur ja teised mehe mõõtu poisid nendega võistlevad, ne panimõmm...

P.S: ma ei taha defekat maha teha siin. Aus auto on, mis siis kui mulle pole ette nähtud... selliseid on anyway vähe...

tegime pulli, aitab
Irw, vaene mees, paljudele tüdrukutele sa korvi oled andnud ja öelnud, et autos seksimine pole sinu jaokstanel kirjutas: Ja teemasse tagasi tulles, siis ma ei kujuta ette, millises autos ma üldse nõus oleksin sugu tegema oma 193 cm-ga...sub'i kong ehk tõesti ainult...

Isiklikult tunnen end piisavalt pisikese poisina, et auto suurus pole segavaks muutunud. Tahtmise korral saab ka tsikli sadulas asja aetud

Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Hirmsa tahtmise korral muidugi, saab ka riidekapis.boob kirjutas: Isiklikult tunnen end piisavalt pisikese poisina, et auto suurus pole segavaks muutunud. Tahtmise korral saab ka tsikli sadulas asja aetud

tegime pulli, aitab
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
LR kongis on seinast ukseni 192 cm. Seega lahtise ukse korral varbad välja jättes mahuksid küll ära!tanel kirjutas:P.S: ma ei taha defekat maha teha siin. Aus auto on, mis siis kui mulle pole ette nähtud... selliseid on anyway vähe...Ja teemasse tagasi tulles, siis ma ei kujuta ette, millises autos ma üldse nõus oleksin sugu tegema oma 193 cm-ga...sub'i kong ehk tõesti ainult...