2.7 3.1 diislilõka
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
2.7 3.1 diislilõka
Nimelt siuke, et kui panna 3.1 diislikäigukast 2.7 diislile, et kui palju see midagi mõjutab. nagu kütusekulu või ei lähegi üldse otsa !?
Chris.
Chris.
Re: 2.7 3.1 diislilõka
Ma tahan näha, kuidas sa ta sinna otsa paned. Ta ei istu sinna otsa. Kas sa ise selliseid mõtteid genereerid?Nrgchris kirjutas:Nimelt siuke, et kui panna 3.1 diislikäigukast 2.7 diislile, et kui palju see midagi mõjutab. nagu kütusekulu või ei lähegi üldse otsa !?
Chris.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
-
tyyp07
- I live off from the mud
- Kontakt:
ibra kirjutas:Ma tahan näha, kuidas sa ta sinna otsa paned. Ta ei istu sinna otsa. Kas sa ise selliseid mõtteid genereerid?Nrgchris kirjutas:Nimelt siuke, et kui panna 3.1 diislikäigukast 2.7 diislile, et kui palju see midagi mõjutab. nagu kütusekulu või ei lähegi üldse otsa !?
Chris.
Ibra...loe oma signatuuri...
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Anna andeks, ma pole kõige teravam pliiats selle teema pealt ja foorum ongi selleks, et abi küsida.ibra kirjutas:Ma tahan näha, kuidas sa ta sinna otsa paned. Ta ei istu sinna otsa. Kas sa ise selliseid mõtteid genereerid?Nrgchris kirjutas:Nimelt siuke, et kui panna 3.1 diislikäigukast 2.7 diislile, et kui palju see midagi mõjutab. nagu kütusekulu või ei lähegi üldse otsa !?
Chris.
aga nagu näha, sain oma vastuse kätte.
- Bytewize
- Rock Crawler
Otsa saab kindlasti panna, küsimus on selles, kui palju sa selle alla matta tahad 
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
Ma ei saa aru, miks peaks vahetama 5 käigulise kasti 4 käigulise vastu? Ja eriti sellise, mis ei istu sinna otsa.Bytewize kirjutas:Otsa saab kindlasti panna, küsimus on selles, kui palju sa selle alla matta tahad
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
- Bytewize
- Rock Crawler
No põhimõtteline küsimus, saab panna, aga kas see on otstarbekas, see pole minu asiibra kirjutas:Ma ei saa aru, miks peaks vahetama 5 käigulise kasti 4 käigulise vastu? Ja eriti sellise, mis ei istu sinna otsa.Bytewize kirjutas:Otsa saab kindlasti panna, küsimus on selles, kui palju sa selle alla matta tahad
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.