2.7 3.1 diislilõka

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
Nrgchris
Mudder

2.7 3.1 diislilõka

Postitus Postitas Nrgchris »

Nimelt siuke, et kui panna 3.1 diislikäigukast 2.7 diislile, et kui palju see midagi mõjutab. nagu kütusekulu või ei lähegi üldse otsa !?

Chris.
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Re: 2.7 3.1 diislilõka

Postitus Postitas ibra »

Nrgchris kirjutas:Nimelt siuke, et kui panna 3.1 diislikäigukast 2.7 diislile, et kui palju see midagi mõjutab. nagu kütusekulu või ei lähegi üldse otsa !?

Chris.
Ma tahan näha, kuidas sa ta sinna otsa paned. Ta ei istu sinna otsa. Kas sa ise selliseid mõtteid genereerid?
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tyyp07 »

ibra kirjutas:
Nrgchris kirjutas:Nimelt siuke, et kui panna 3.1 diislikäigukast 2.7 diislile, et kui palju see midagi mõjutab. nagu kütusekulu või ei lähegi üldse otsa !?

Chris.
Ma tahan näha, kuidas sa ta sinna otsa paned. Ta ei istu sinna otsa. Kas sa ise selliseid mõtteid genereerid?

Ibra...loe oma signatuuri... :roll:
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Nrgchris
Mudder

Postitus Postitas Nrgchris »

ibra kirjutas:

Chris.
Anna andeks, ma pole kõige teravam pliiats selle teema pealt ja foorum ongi selleks, et abi küsida.
aga nagu näha, sain oma vastuse kätte.
Kasutaja avatar
Bytewize
Rock Crawler

Postitus Postitas Bytewize »

Otsa saab kindlasti panna, küsimus on selles, kui palju sa selle alla matta tahad :mrgreen:
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

Bytewize kirjutas:Otsa saab kindlasti panna, küsimus on selles, kui palju sa selle alla matta tahad :mrgreen:
Ma ei saa aru, miks peaks vahetama 5 käigulise kasti 4 käigulise vastu? Ja eriti sellise, mis ei istu sinna otsa. :o
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Kasutaja avatar
Bytewize
Rock Crawler

Postitus Postitas Bytewize »

ibra kirjutas:
Bytewize kirjutas:Otsa saab kindlasti panna, küsimus on selles, kui palju sa selle alla matta tahad :mrgreen:
Ma ei saa aru, miks peaks vahetama 5 käigulise kasti 4 käigulise vastu? Ja eriti sellise, mis ei istu sinna otsa. :o
No põhimõtteline küsimus, saab panna, aga kas see on otstarbekas, see pole minu asi :D
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”