ARB luku õhu voolik
Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators
ARB luku õhu voolik
Tere
Olen huvitatud ideedest ja piltidest kuidas ära peita, või tugevdada, Arb luku silda tulevad õhu voolikud? Tunduvad kuidagi õblukesed need originaal sinised voolikud, mis kaasas on, arvestades sellega mis roikad ja sodi sealt kõhu alt läbi käib. Ise leidsin Arb heavy duty voolikute seti http://www.ebay.com/itm/ARB-Air-Locker- ... 0331234493
On keegi mingit taolist tugevamat vooliku komplekti näiteks Hydroscandis, või kuskil mujal lasknud teha?
Kõik soovitused teretulnud!
Hendriko
Olen huvitatud ideedest ja piltidest kuidas ära peita, või tugevdada, Arb luku silda tulevad õhu voolikud? Tunduvad kuidagi õblukesed need originaal sinised voolikud, mis kaasas on, arvestades sellega mis roikad ja sodi sealt kõhu alt läbi käib. Ise leidsin Arb heavy duty voolikute seti http://www.ebay.com/itm/ARB-Air-Locker- ... 0331234493
On keegi mingit taolist tugevamat vooliku komplekti näiteks Hydroscandis, või kuskil mujal lasknud teha?
Kõik soovitused teretulnud!
Hendriko
Sämmy Offroad Team
Re: ARB luku õhu voolik
Tere!
Aga tule astu läbi. DunlopHiflex siis,Peterburi tee 44. Reklaami ei tee, aga head hinda saab teha ikka, eriti kui küsida osatakse.
Tegemiseks oleks vaja teada korpustes olevaid keermeid, siis saab aretada, mida iganes.
Lugupidamisega, janis alias saarlane
Aga tule astu läbi. DunlopHiflex siis,Peterburi tee 44. Reklaami ei tee, aga head hinda saab teha ikka, eriti kui küsida osatakse.
Tegemiseks oleks vaja teada korpustes olevaid keermeid, siis saab aretada, mida iganes.
Lugupidamisega, janis alias saarlane
Isuzu D-Max 2,5TD LS, MÜÜDUD
UAZ 469
GAZ 69
kunagine spetsiaalklassi "Põhjakivi" team-i liige
UAZ 469
GAZ 69
kunagine spetsiaalklassi "Põhjakivi" team-i liige
Kui paned tugeva vooliku siis lõhud ära stutsid ja nende remont mudas väga raske ja aega nõudev.
Plastvooliku parandamiseks kiirliide, võib olla peab noaga otsad sirgeks lõikama, remont 10...15 min ja edasi.
Tuleb natuke vooliku asukohta valida, sillast välja tulek vaheta 90` kiirliitmikuga ja on kõik hästi.
Isiklik arvamus ja kogemus, kõige odavam ja lihtsamini vahetatav osa tuleb valida teistest natu nõrgem et ta katki läheks(ja see võiks autos kaasas olla).
Plastvooliku parandamiseks kiirliide, võib olla peab noaga otsad sirgeks lõikama, remont 10...15 min ja edasi.
Tuleb natuke vooliku asukohta valida, sillast välja tulek vaheta 90` kiirliitmikuga ja on kõik hästi.
Isiklik arvamus ja kogemus, kõige odavam ja lihtsamini vahetatav osa tuleb valida teistest natu nõrgem et ta katki läheks(ja see võiks autos kaasas olla).
Labidas ja Leatherman = Vepski finis. WILD RIDE OÜ. Mongoolias käidud. Kord aastas peab kirikus ka käima...
Veel elus Visa Hing. Start 2004a nr. 174.
4x4 karikasarja 1. koht TR-1 2012. 4x4 karikasarja 2.koht TR-1 2013
Autoga saab Tallinnast Kambodzasse. Tel 5114973
Veel elus Visa Hing. Start 2004a nr. 174.
4x4 karikasarja 1. koht TR-1 2012. 4x4 karikasarja 2.koht TR-1 2013
Autoga saab Tallinnast Kambodzasse. Tel 5114973
Runn su jutus iva sees. Ilmselt lähen seda sinise vooliku teed ikkagi siis
Tänud!
Tänud!
Sämmy Offroad Team
Vello jutul on ibasid sees küll. Ennemuiste sai Defekale lääba ja sillatala külge keerulisematesse kohtadesse a`la suusakepi laadne ollus kaitseks keevitatud. "All korrusel" ei olnud mälu järgi kunagi õhuga probleeme, va herr ARB ise oma simmekate,läbiviikude ja lülitustega. Paar kahepoolset "emast" olid kogu aeg kaasas, kuid paari aasta jooksul vaja ei läinud. Mis ei tähenda, et ei peaks kaasas olema
Päikest.
Virgo
Päikest.
Virgo
Mudas alates 2003.
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Kas pigem läheb volla katski - või tõmbab kiirliitmikust lahti ?
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
Läbi diffri korpuse tuleb teatavasti auk puurida ja sinna tuleb manuaali järgi vaadates sisse ajada 1/4 NPT keere.
Netist tuhnides jõudsin ma järeldusele, et see NPT keere on koonuskeere. Sain ma asjast õieti aru?
Netist tuhnides jõudsin ma järeldusele, et see NPT keere on koonuskeere. Sain ma asjast õieti aru?
Sämmy Offroad Team
Loomulikult.enx kirjutas:Läbi diffri korpuse tuleb teatavasti auk puurida ja sinna tuleb manuaali järgi vaadates sisse ajada 1/4 NPT keere.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.