Varta Blue Dynamic 95 Ah aku, kas on hea?
Moderaator: Moderators
Varta Blue Dynamic 95 Ah aku, kas on hea?
Seoses eelmise aku äralõppemisega, mõtlesin osta pealkirjas toodud viguri oma autole. Kas keegi on kasutanud ja kuidas rahul olete? Läheb diiselautole, mis omab ka ComeUp 9000 elektrivintsi. Kas on okay või on kellelgi mõni parem mõte, mida sama suurusjärgu (Varta hind oli 128 Eur) raha eest osta oleks mõistlik. Vintsi tarvitan sellel konkreetsel masinal üldiselt harva. Pigem on oluline, et külmal ajal nagu praegu hästi käivituks.
- Bytewize
- Rock Crawler
Re: Varta Blue Dynamic 95 Ah aku, kas on hea?
Samasugune aasta vana aku käib mul iga öö toas laadimas, et hommikul ikka vurtsu jätkuks, tee omad järeldused 

Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
minul oli ka Varta Blue seeriaast ja oli autol ja pidas vastu5 aastat. Nüüd mahtuvust enam ei hoia..
Vintsile vaata ikka Optima akut .
Info siin kuidas ja millist valida - http://www.aku.ee/optima/show.php?lk=21&sub=kasutamine
Vintsile vaata ikka Optima akut .

Info siin kuidas ja millist valida - http://www.aku.ee/optima/show.php?lk=21&sub=kasutamine
Be Young,Have Fun,Drink Offroad.
5132620
5132620
Ma pole küll spets aga omal oli sama teema et uut tarvis.Mul hea tuttav akumees.Ta ütles et ära vöta Varta akut.Pärast kahetsed.
Banner akud on head, aga natuke Varta omadest kallimad. Kuna me neid ise müüme ka, siis enamus meie autodel banneri akud peal ja on vastupidavad ning head. Kunagi enda autol oli Exide aku peal ja kestis ta täpselt ühe aasta. Teisel talvel oli juba käivitamisega probleeme.
-
- Rock Crawler
Kes need teie on, kes Bannerit müüvad? Tee pisut reklaami! Paar nädalat tagasi tikutulega otsisin taga. Selleks korraks sai mure küll lahendatud, a akut läheb ka tulevikus vaja.salmus kirjutas:Banner akud on head, aga natuke Varta omadest kallimad. Kuna me neid ise müüme ka, siis enamus meie autodel banneri akud peal ja on vastupidavad ning head. Kunagi enda autol oli Exide aku peal ja kestis ta täpselt ühe aasta. Teisel talvel oli juba käivitamisega probleeme.
http://www.jrmotors.ee Kui huvi on siis kirjuta mulle ja vaatan mis aku ja mis hinnaga teha saan siim@jrmotors.eekadjakas2000 kirjutas:Kes need teie on, kes Bannerit müüvad? Tee pisut reklaami! Paar nädalat tagasi tikutulega otsisin taga. Selleks korraks sai mure küll lahendatud, a akut läheb ka tulevikus vaja.salmus kirjutas:Banner akud on head, aga natuke Varta omadest kallimad. Kuna me neid ise müüme ka, siis enamus meie autodel banneri akud peal ja on vastupidavad ning head. Kunagi enda autol oli Exide aku peal ja kestis ta täpselt ühe aasta. Teisel talvel oli juba käivitamisega probleeme.
- TiitR
- I live off from the mud
Ühinen. kasutan rekkadel juba pikemat aega (ca. 7..8a.) Banner`eid - kestavad täpselt oma 3..4a. ära - no rohkem olekski palju tahetudsalmus kirjutas:Banner akud on head, aga natuke Varta omadest kallimad. Kuna me neid ise müüme ka, siis enamus meie autodel banneri akud peal ja on vastupidavad ning head. Kunagi enda autol oli Exide aku peal ja kestis ta täpselt ühe aasta. Teisel talvel oli juba käivitamisega probleeme.

Minu Audi A6 2,4 Quattrol on Varta aku aastast 2002.Auto sõidab iga päev,eile veel käivitus.Septembris saab auto koos akuga kümme aastat vanaks,ehk veab välja.Minu arust müstika aga nii ta on.paulik kirjutas:Ma pole küll spets aga omal oli sama teema et uut tarvis.Mul hea tuttav akumees.Ta ütles et ära vöta Varta akut.Pärast kahetsed.
- Bytewize
- Rock Crawler
Vanasti oli taevas sinisem, rohi rohelisem ja varta akud korralikud?Ten kirjutas:Minu Audi A6 2,4 Quattrol on Varta aku aastast 2002.Auto sõidab iga päev,eile veel käivitus.Septembris saab auto koos akuga kümme aastat vanaks,ehk veab välja.Minu arust müstika aga nii ta on.paulik kirjutas:Ma pole küll spets aga omal oli sama teema et uut tarvis.Mul hea tuttav akumees.Ta ütles et ära vöta Varta akut.Pärast kahetsed.

Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Vanasti oli taevas sinisem, rohi rohelisem ja varta akud korralikud?
[/quote]
Pigem on vist tegemist erandiga.Tavaliselt üle nelja aasta palju ei kestnud.

- TiitR
- I live off from the mud
Üle 4a. ei kestnud? No palju te mehed siis tahate ühest akust saada?Ten kirjutas:

Deta akut julgen oma kogemuste põhjal soovitada. Tegemist peaks olema Exide tehase toodanguga.
Samas tuttav kiidab ZAPi.
Samas tuttav kiidab ZAPi.
Toyota LC HJ61 -89
BMW 320d -05 man.
WV Passat 1.9tdi -97 atm.
5230047 Ergo
BMW 320d -05 man.
WV Passat 1.9tdi -97 atm.
5230047 Ergo
Kiidusõnad ka minu poolt bannerile.5 aastat käivitas mul diisel audit ja nüüd veel bensuka mazda peal teeb oma tööd edasi. Exide aku mazda peal 1.5 aastat ja otsas. Enne bannerit sai osta zap firma aku audile ja see juba sünnist tuksis oli ja siis antigi valurahaks banner
seega minu poolt 5 punni bannerile

algaja
Oli küllBytewize kirjutas:Vanasti oli taevas sinisem, rohi rohelisem ja varta akud korralikud?

Minu Sapakal pidas Varta vastu 8 aastat. Peale seda ei pidanud Sapakas enam vastu...
Aga see oli eelmisel aastatuhandel.
O|||||||O