Varta Blue Dynamic 95 Ah aku, kas on hea?

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Tarmi
Mudder
Kontakt:

Varta Blue Dynamic 95 Ah aku, kas on hea?

Postitus Postitas Tarmi »

Seoses eelmise aku äralõppemisega, mõtlesin osta pealkirjas toodud viguri oma autole. Kas keegi on kasutanud ja kuidas rahul olete? Läheb diiselautole, mis omab ka ComeUp 9000 elektrivintsi. Kas on okay või on kellelgi mõni parem mõte, mida sama suurusjärgu (Varta hind oli 128 Eur) raha eest osta oleks mõistlik. Vintsi tarvitan sellel konkreetsel masinal üldiselt harva. Pigem on oluline, et külmal ajal nagu praegu hästi käivituks.
Kasutaja avatar
Bytewize
Rock Crawler

Re: Varta Blue Dynamic 95 Ah aku, kas on hea?

Postitus Postitas Bytewize »

Samasugune aasta vana aku käib mul iga öö toas laadimas, et hommikul ikka vurtsu jätkuks, tee omad järeldused :?
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
Kasutaja avatar
vai
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas vai »

minul oli ka Varta Blue seeriaast ja oli autol ja pidas vastu5 aastat. Nüüd mahtuvust enam ei hoia..
Vintsile vaata ikka Optima akut . Pilt

Info siin kuidas ja millist valida - http://www.aku.ee/optima/show.php?lk=21&sub=kasutamine
Be Young,Have Fun,Drink Offroad.

5132620
paulik
Rookie

Postitus Postitas paulik »

Ma pole küll spets aga omal oli sama teema et uut tarvis.Mul hea tuttav akumees.Ta ütles et ära vöta Varta akut.Pärast kahetsed.
salmus
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas salmus »

Banner akud on head, aga natuke Varta omadest kallimad. Kuna me neid ise müüme ka, siis enamus meie autodel banneri akud peal ja on vastupidavad ning head. Kunagi enda autol oli Exide aku peal ja kestis ta täpselt ühe aasta. Teisel talvel oli juba käivitamisega probleeme.
kadjakas2000
Rock Crawler

Postitus Postitas kadjakas2000 »

salmus kirjutas:Banner akud on head, aga natuke Varta omadest kallimad. Kuna me neid ise müüme ka, siis enamus meie autodel banneri akud peal ja on vastupidavad ning head. Kunagi enda autol oli Exide aku peal ja kestis ta täpselt ühe aasta. Teisel talvel oli juba käivitamisega probleeme.
Kes need teie on, kes Bannerit müüvad? Tee pisut reklaami! Paar nädalat tagasi tikutulega otsisin taga. Selleks korraks sai mure küll lahendatud, a akut läheb ka tulevikus vaja.
salmus
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas salmus »

kadjakas2000 kirjutas:
salmus kirjutas:Banner akud on head, aga natuke Varta omadest kallimad. Kuna me neid ise müüme ka, siis enamus meie autodel banneri akud peal ja on vastupidavad ning head. Kunagi enda autol oli Exide aku peal ja kestis ta täpselt ühe aasta. Teisel talvel oli juba käivitamisega probleeme.
Kes need teie on, kes Bannerit müüvad? Tee pisut reklaami! Paar nädalat tagasi tikutulega otsisin taga. Selleks korraks sai mure küll lahendatud, a akut läheb ka tulevikus vaja.
http://www.jrmotors.ee Kui huvi on siis kirjuta mulle ja vaatan mis aku ja mis hinnaga teha saan siim@jrmotors.ee
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Ühinen. kasutan rekkadel juba pikemat aega (ca. 7..8a.) Banner`eid - kestavad täpselt oma 3..4a. ära - no rohkem olekski palju tahetud 8)
Ten
Fitting 38"

Postitus Postitas Ten »

paulik kirjutas:Ma pole küll spets aga omal oli sama teema et uut tarvis.Mul hea tuttav akumees.Ta ütles et ära vöta Varta akut.Pärast kahetsed.
Minu Audi A6 2,4 Quattrol on Varta aku aastast 2002.Auto sõidab iga päev,eile veel käivitus.Septembris saab auto koos akuga kümme aastat vanaks,ehk veab välja.Minu arust müstika aga nii ta on.
Kasutaja avatar
Bytewize
Rock Crawler

Postitus Postitas Bytewize »

Ten kirjutas:
paulik kirjutas:Ma pole küll spets aga omal oli sama teema et uut tarvis.Mul hea tuttav akumees.Ta ütles et ära vöta Varta akut.Pärast kahetsed.
Minu Audi A6 2,4 Quattrol on Varta aku aastast 2002.Auto sõidab iga päev,eile veel käivitus.Septembris saab auto koos akuga kümme aastat vanaks,ehk veab välja.Minu arust müstika aga nii ta on.
Vanasti oli taevas sinisem, rohi rohelisem ja varta akud korralikud? :P
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
Ten
Fitting 38"

Postitus Postitas Ten »

Vanasti oli taevas sinisem, rohi rohelisem ja varta akud korralikud? :P[/quote]

Pigem on vist tegemist erandiga.Tavaliselt üle nelja aasta palju ei kestnud.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Ten kirjutas:
Pigem on vist tegemist erandiga.Tavaliselt üle nelja aasta palju ei kestnud.
Üle 4a. ei kestnud? No palju te mehed siis tahate ühest akust saada? :lol: ... loomulikult oleneb palju kasutusalast ja viisist.
--kala--
Fitting 38"

Postitus Postitas --kala-- »

Deta akut julgen oma kogemuste põhjal soovitada. Tegemist peaks olema Exide tehase toodanguga.
Samas tuttav kiidab ZAPi.
Toyota LC HJ61 -89
BMW 320d -05 man.
WV Passat 1.9tdi -97 atm.

5230047 Ergo
ott1
Mudder

Postitus Postitas ott1 »

Kiidusõnad ka minu poolt bannerile.5 aastat käivitas mul diisel audit ja nüüd veel bensuka mazda peal teeb oma tööd edasi. Exide aku mazda peal 1.5 aastat ja otsas. Enne bannerit sai osta zap firma aku audile ja see juba sünnist tuksis oli ja siis antigi valurahaks banner :) seega minu poolt 5 punni bannerile
algaja
Kilpkonn
Fitting 38"

Postitus Postitas Kilpkonn »

Bytewize kirjutas:Vanasti oli taevas sinisem, rohi rohelisem ja varta akud korralikud? :P
Oli küll :)
Minu Sapakal pidas Varta vastu 8 aastat. Peale seda ei pidanud Sapakas enam vastu...

Aga see oli eelmisel aastatuhandel.
O|||||||O
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”