Mõtisklus teemal politsei kui riigi rahamasin
Moderaator: Moderators
Re: Mõtisklus teemal politsei kui riigi rahamasin
Tänaseid uudiseid kuuldes ei saa ka mitte vait olla,järjekordne kampaania läeb käima(lapsed turvaliselt kooli).Pööratakse erilist tähelepanu ülekäiguradadele.Kahjuks ei saa aru,miks ainult selliseid asju tehakse kampaaniana, ma soovin,et ka peale kampaaniat jõuaks mu lähedased tervena koju.Kui keegi ütleks et pole raha pideva järelvalve teostamiseks,tahaks sellel inimesel nööbist kinni võtta ja sügavalt silma vaadata.Mitte väga ammu tagasi sattusin "kõik puhuvad" rivisse ja lugesin kokku 15 ametnikku kes vilesi hoidsid,eemal seisid nende masinad,mida oli kokku 12
,nendest 3 bussid. Pärast uudistes,et operatsioon õnnestus,peeti kinni 2 jääknähtudega rekkajuhti."Täielikust õnnest" oleks puudu veel ainult järgmine uudis kus teatatakse,et pea samal kellaajal kilt eemal ajas purjus juht alla lapsevankrit lükand ema kes hukkus sündmuskohal.Juht senini tabamatta. Kui oleks erafirma 20 töötajaga ja liisiks neile 10 autot,lisaks kütte ja laseks siis ühele objektile sõita oleks pankrott majas enne kui alustadagi jõuaks.Kainet mõistust sinna organisatsiooni soovides...

Kui mul on aega,olen normaalne.Aega aga kahjuks pole.tel 56889722
- uppund kana
- Rock Crawler
- Kontakt:
No nigu nõuka ajal olid kampaanjad. No näiteks kampaanja viisaka teeninduse nädal. Läksid restorani kelner naeratas aga praad oli toores. Või vastupidi ,et hea toitlustuse nädal. Sõimata said kõvasti aga kõhu sai täis. Loetelu on lõputu.koppees kirjutas:Tänaseid uudiseid kuuldes ei saa ka mitte vait olla,järjekordne kampaania läeb käima(lapsed turvaliselt kooli).Pööratakse erilist tähelepanu ülekäiguradadele.Kahjuks ei saa aru,miks ainult selliseid asju tehakse kampaaniana, ma soovin,et ka peale kampaaniat jõuaks mu lähedased tervena koju.Kui keegi ütleks et pole raha pideva järelvalve teostamiseks,tahaks sellel inimesel nööbist kinni võtta ja sügavalt silma vaadata.Mitte väga ammu tagasi sattusin "kõik puhuvad" rivisse ja lugesin kokku 15 ametnikku kes vilesi hoidsid,eemal seisid nende masinad,mida oli kokku 12,nendest 3 bussid. Pärast uudistes,et operatsioon õnnestus,peeti kinni 2 jääknähtudega rekkajuhti."Täielikust õnnest" oleks puudu veel ainult järgmine uudis kus teatatakse,et pea samal kellaajal kilt eemal ajas purjus juht alla lapsevankrit lükand ema kes hukkus sündmuskohal.Juht senini tabamatta. Kui oleks erafirma 20 töötajaga ja liisiks neile 10 autot,lisaks kütte ja laseks siis ühele objektile sõita oleks pankrott majas enne kui alustadagi jõuaks.Kainet mõistust sinna organisatsiooni soovides...
Parketitigu (praegu küll rohkem turist) ........Bussiga
Suhtlen inimestega ka 56 204 888
- RAMBO
- True Off Roader!
Ole nüüd. Siin kandis juba võtavad ülevaatust ära selle eest,et turvavöö kuskilt nurgast vähe narmendas. ...muud midagi lihtsalt ei olnud.jaan mmc kirjutas:Viimase paari nädala jooksul on juba kahelt inimeselt kuulnud, et politsei on rikkumiste puhul piirdunud hoiatusega. Kas tõesti on aastaplaan täitunud 8 kuuga

Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Kuna meie hulgas on palju suurte autode ja haagistega liiklejaid, siis mõtteaineks ka minu tagasihoidlik lugu:
http://forte.delfi.ee/news/auto/kiirusk ... d=61215236
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
- TiitR
Väga hea, et sellised lood avalikkuse ette tuuakse - mul poleks olnud sellisest jamast muidu aimugi!tarmo kirjutas:Kuna meie hulgas on palju suurte autode ja haagistega liiklejaid, siis mõtteaineks ka minu tagasihoidlik lugu:

krt küll... peaks endale kirjutatud trahvid ka kõik üle vaatama.Alguses kui kaamerad ülesse pandi sai Tartu mnt pealt RAM-iga päris mitu sellist korjatud- ise veel imestasin ,et püsikiirushoidjaga ühtlaselt sõidetud ja ikka...
Nüüd olen üliharva kasutanud kaameratega trasse liikumiseks ,sest ei pea ennast "nii kenaks meheks" ,et iga nurgapeal pildistada lasta
Huvitav -kas juba makstud trahviraha on ka võimalik riigilt tagasi nõuda ?
Nüüd olen üliharva kasutanud kaameratega trasse liikumiseks ,sest ei pea ennast "nii kenaks meheks" ,et iga nurgapeal pildistada lasta

Vahur Romet,Carservice tiim,piloot
Õigusvastaselt tehtud trahvid peaks olema võimalik ka tagantjärgi tühistada. Vaata oma trahvid üle ja kui soovid võin sulle head liiklusjuristi soovitada.Vahur kirjutas:krt küll... peaks endale kirjutatud trahvid ka kõik üle vaatama.Alguses kui kaamerad ülesse pandi sai Tartu mnt pealt RAM-iga päris mitu sellist korjatud- ise veel imestasin ,et püsikiirushoidjaga ühtlaselt sõidetud ja ikka...
Nüüd olen üliharva kasutanud kaameratega trasse liikumiseks ,sest ei pea ennast "nii kenaks meheks" ,et iga nurgapeal pildistada lasta![]()
Päikest,
Madis
Ma arvan et juristile tuleb rohkem maksta, kui need trahvid ise on. Ja närvikulu maksab ka midagi.nohik kirjutas:
Õigusvastaselt tehtud trahvid peaks olema võimalik ka tagantjärgi tühistada. Vaata oma trahvid üle ja kui soovid võin sulle head liiklusjuristi soovitada.
Päikest,
Madis
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
- uppund kana
- Rock Crawler
- Kontakt:
....njah ja lasemegi pühas rahus (nagu eestlasele omane) endale kannikasse keerata ja aina uuesti ja uuesti....ibra kirjutas:Ma arvan et juristile tuleb rohkem maksta, kui need trahvid ise on. Ja närvikulu maksab ka midagi.nohik kirjutas:
Õigusvastaselt tehtud trahvid peaks olema võimalik ka tagantjärgi tühistada. Vaata oma trahvid üle ja kui soovid võin sulle head liiklusjuristi soovitada.
Päikest,
Madis
Parketitigu (praegu küll rohkem turist) ........Bussiga
Nii mõnedki asjad on juristid lahendanud oma sportlikust huvist tasuta. Eks pretsedendi tekitamise võimalus Eesti õigusruumis maksab ka midagi. Kui tuvastatakse kiiruskaamerate poolne seadusrikkumine, siis edasine on läbirääkimiste küsimus.ibra kirjutas:Ma arvan et juristile tuleb rohkem maksta, kui need trahvid ise on. Ja närvikulu maksab ka midagi.nohik kirjutas:
Päikest,
Madis
...
Viimati muutis kent, L Dets 03, 2011 5:22 pm, muudetud 1 kord kokku.
Ei hakanud uut teemat tegema - kas kellelgi on kogemusi tühja treila vedamisel selleks mittesobiva autoga?
Ehk kui mul on passis kirjas, et piduritega haagise mass 1600 aga ma vean TÜHJA treilerit, mille tühimass on 700 ja täismass 2500, et mis siis tehakse? Kas on lootust arusaavale ja mõistlikule suhtumisele?
Seaduse järgi vaadatakse täismassi, milline on aga praktika? BE on mõistagi olemas.
Ehk kui mul on passis kirjas, et piduritega haagise mass 1600 aga ma vean TÜHJA treilerit, mille tühimass on 700 ja täismass 2500, et mis siis tehakse? Kas on lootust arusaavale ja mõistlikule suhtumisele?
Seaduse järgi vaadatakse täismassi, milline on aga praktika? BE on mõistagi olemas.
---------------------------------------------------------
2003 aasta automaat Y61 juppideks!
2003 aasta automaat Y61 juppideks!
-
Politsenik saab aru ja laseb peale paberitega tutvumist minema. Ment mõnitab, kuid laseb edasi sõita. Miilits aga äsab täiega lubadeta juhtimise eest ning tagatipuks laseb treileri tasulisse parklasse vedada.
Teadlik riskile minek. Minul on seni õnneks läinud - pole ei menti ega miilitsat kohanud. Aga kinni on küll iga kord peetud ja peale lühikest vestlust edasi sõita lastud.
Teadlik riskile minek. Minul on seni õnneks läinud - pole ei menti ega miilitsat kohanud. Aga kinni on küll iga kord peetud ja peale lühikest vestlust edasi sõita lastud.
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
Näh, teenuse eest tasumine läheb nüüd lausa meeldivaks:
http://www.postimees.ee/686792/politsei ... erminalid/
http://www.postimees.ee/686792/politsei ... erminalid/
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Varsti hakkavad politsiautodes "maksa kaardiga" reklaamid ka jooksma monitoride peal:
http://www.estcard.ee/publicweb/html/est/reklaam.html
http://www.estcard.ee/publicweb/html/est/reklaam.html
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi