Trykk kirjutas:
Lugu järgmine, käisin ühes Tallinna rehvitöökojas kahe autoga talverehve alla panemas, nädal aega hiljem leidsin koduhoovist rattapoldi ja üllatuseks, oli see naise auto küljest millel hiljuti sai rehve vahetatud. Läksin siis selle ilma keermeta poldiga ja autoga rehvipunkti tagasi, omanik arvas, et loomulik kulumine, tema mulle "uut autot ei osta", sellist polti tal ka pole ja mingu ma esindusest ostku polt, üle euri see ikka ei maksa... Okei, läksin siis minema ja lubasin tagasi tulla, kui uue poldiga selgub, et ka rummust on keere maas. (nemad seal ei suutnud/ei viitsinud tuvastada rummu keerme seisukorda.
Esindusest sain siis tellimise peale uue poldi 5€-ga, polt käes selgus, et ka rummu keere rikutud. Võtsin uuesti ühendust rehvitöökoja omanikuga, et mina seda remondi kulu enda kanda võtta ei taha. Tema ei taha ka väga kuulda midagi, tema arust on see loomulik kulumine ja neil on väga head ja proffessionaalsed riistad,
Tahan tänada ja kiita Vianori Peterburi teel. Nüüd kaks korda seal käinud, teenindus väga soe ja sõbralik, ühtegi halba sõna pole öelda. Vianorist sain abi ka Kummioti tekitatud probleemile, keermed keerati üle, pandi midagi vahele ja polt sisse, ja raha selle eest ei küsitud! Rattalaagri vahetusest ei pääse, aga hetkel vähemalt kõik poldid küljes.
Tänud Mart ja Vianor!