Jeep gc 5,2 156kw 95a imelikud helid

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

tarr
Got ARB and Nitrous?

Re: Jeep gc 5,2 156kw 95a imelikud helid

Postitus Postitas tarr »

249 kastil pidi selle vastu aitama see ,et viskad visko vahelt välja ja sõidadki ainult tagaveoga .Nelivedu toimib siis ainult aeglustiga.
grand 98a. 5,2 V8
Kes teisele auku kaevab....see on kopajuht!!!
Kasutaja avatar
Terribleone
Mudder

Postitus Postitas Terribleone »

mul ka häälitses nii kaua kui kutu oli ja nelikvedu oli ainult aeglustiga.
Jõud taha - ütles karu ja lõi t*ra läbi toore kase!
Kasutaja avatar
ummi78
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas ummi78 »

Aga sõitke lühemaid otsi :P :lol: jääge ennem seisma kui häälitsema hakkab :lol: :lol: :lol:
Aga tegelt asi vist naljast kaugel ja ma arvan ,et teema võib olla difrites kuna nad on piiratud libisemisega ja kui nüüd õlid soojaks saavad siis ongi nii-et asi on lukus ! Endal 2002 grand cherol oli vahepeal ka nii-et kui pöörasin siis käis tagasillas krõmps krõmps ....võtsin difri välja ning pesin korralikult puhtaks nii kettad kui ka sati ja uus õli sisse ning peale seda kadus ära ja pole siiani tagasi tulnud :roll:
Aga see oli kõigest minu arvamus :)
virgo
True Off Roader!

Postitus Postitas virgo »

ummi78 kirjutas:Aga sõitke lühemaid otsi :P :lol: jääge ennem seisma kui häälitsema hakkab :lol: :lol: :lol:
Aga tegelt asi vist naljast kaugel ja ma arvan ,et teema võib olla difrites kuna nad on piiratud libisemisega ja kui nüüd õlid soojaks saavad siis ongi nii-et asi on lukus ! Endal 2002 grand cherol oli vahepeal ka nii-et kui pöörasin siis käis tagasillas krõmps krõmps ....võtsin difri välja ning pesin korralikult puhtaks nii kettad kui ka sati ja uus õli sisse ning peale seda kadus ära ja pole siiani tagasi tulnud :roll:
Aga see oli kõigest minu arvamus :)
2002 a Grandi silla sisu on hoopis teine ooper kui ZJ-l. Alustades õlipumbast-gerotorist kuni luku toimimise põhimõtteni. WJ-l on luku toimimisel õli kvaliteet kordades olulisem kui lihtsal LSD-l.
Virgo
Mudas alates 2003.
Andrus Michelis
Rock Crawler

Re:

Postitus Postitas Andrus Michelis »

ibra kirjutas:
tarr kirjutas:Kas on keegi viskot proovinud näppida(remontida) ka või peab ikka uue vastu vahetama?
No kuidas sa mitteremonditavat asja remondid? Silikooni läga jookseb välja ja on selle asjaga ühel pool.

Kunagi sai proovitud ühte "granaati" remontida. Selle läga seal sees asendasime suvalise õliga. Põhimõtteliselt töötas aga... Esirattad pidid enne kiiresti 4-5 tiiru tegema, kui tagasild järgi tuli ( tegu polnud siis Cheroga) . Hädalahendusena metsaautol ma kevitaks selle junni seest kinni ja sõidaks nagu lülitatava esisillaga autoga, kui sild sees on.
Andrus Michelis kõrvalistuja, roolikeeraja. Võistelda ei viitsi. Jahti ja porirallit saab niigi igal nädalavahetusel.
jaanu30
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas jaanu30 »

Tere,mul 2000a.Jeep gc 3,1td ,ei ole kursis kas vanemal on sama süsteem ,mul oli sinu jutu järgi tundub sama viga ,vaata kardaani otsa mis esisillast vahekasti läheb(vahekastipoolset)minul oli selle viga.
Kasutaja avatar
chero007
Mudder

Postitus Postitas chero007 »

Ma arvasin et mul ka sama jama,viskasin esimese kardaani alt minema aga ikka poob ja lohistab rattaid,kas siis esimene sild omadega läbi???
Mitsu Pajero 2,8
Grand chero 5,2
Mitsu Pajero 2,5
Mitsu Pajero 2,8
Grand chero 5,2
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”