Lisasoendus salongi
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Re: Lisasoendus salongi
Mitte, et lisasoojendus (eelkõige eelsoojendina) halb oleks, aga kas odavam ei oleks salongisoojendus korda teha?
Ehk siis näiteks salongiradikas vahetada 35€ eest, nagu siin varasemalt soovitati.
Ehk siis näiteks salongiradikas vahetada 35€ eest, nagu siin varasemalt soovitati.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
-
- Got ARB and Nitrous?
Terekest. Omas autus sooja üle küll kurta ei saa, kuigi 6 liitrine diisel nokal. Soeneb kiiresti ja isegi kui väljas -30 võib sees kasvõi T-särgis mõnuleda. Muidugi sellise suure salongi soendamiseks ka kaks eraldi soendust ees ja taga. Aga selline väline lisasoendi "webasto, kero" noh kuidas keegi sellele nime paneb, oleks küll asi. Just talvel enne sõitma minekut või kasvõi poes, kus iganes käies hoiab auto soojana, ei pea seda vinklit lõksutama. Omale olen uurinud versiooni mis kasutab auto oma kliimaseadet ehk soendab mootori jahutusvedelikku kasutades, peab samas ka mootori soojana. Mitte ei puhu niisama kuskile kabiini. Kahjuks kellelt küsind olen lõppevad ideed kiiresti kui auto margi mainid.
Võib olla ka et ei ole õigelt mehelt küsind. 

Ford Excursion 6,0 Limited
armatuuri süttib aegajalt "LOW RANGE"
http://www.espar.com/html/products/coolantheaters.html sealt uuri usa omasid edasi
Mul selline ongi ühes autos, saan panna toast tööle kui ma ei ole seda õhtul aja peale pannud ja kui ca 20 minuti pärast lähen sõitupimeroolis kirjutas:Terekest. Omas autus sooja üle küll kurta ei saa, kuigi 6 liitrine diisel nokal. Soeneb kiiresti ja isegi kui väljas -30 võib sees kasvõi T-särgis mõnuleda. Muidugi sellise suure salongi soendamiseks ka kaks eraldi soendust ees ja taga. Aga selline väline lisasoendi "webasto, kero" noh kuidas keegi sellele nime paneb, oleks küll asi. Just talvel enne sõitma minekut või kasvõi poes, kus iganes käies hoiab auto soojana, ei pea seda vinklit lõksutama. Omale olen uurinud versiooni mis kasutab auto oma kliimaseadet ehk soendab mootori jahutusvedelikku kasutades, peab samas ka mootori soojana. Mitte ei puhu niisama kuskile kabiini. Kahjuks kellelt küsind olen lõppevad ideed kiiresti kui auto margi mainid.Võib olla ka et ei ole õigelt mehelt küsind.
siis salongis on temperatuur mis auto kliimale peale pandud .Või kui olen kuskil kaubakeskuses siis võimalik see tööle jätta nii , et kui edasi hakkan sõitma siis autosse istudes salong soe ja mootor soe -kasutan seda ja väga rahul .Selle hind küll 2007 aastal kui paigaldasin oli ca.24 000.- aga asi hea ja toimetab siiamaani.
Vanemasse nö. projektikasse ei tahaks enam sellise hinnaga panna ,selleks uurin vähe odavamat .Ta originaalsoendus asub kapoti all ja sealt tuleb läbi õhukanalite alles salongi (soendusradikas ei asu salongis) ja salong isegi üsna suur .Kui ma enne igat sõitu teda pean laskma tuksuda ja siis ikka käpikud käes sõitma - siis see lisasoendus oleks ikka hea küll .
Salongisoendusradikas on hiljuti (välimuse järgi hinnates)vahetatud ja ise pesin selle ka läbi nagu soovitati ja tulemust see juurde ei andnud kahjuks.
-
- Got ARB and Nitrous?
...nujah kogemus lihtsalt nendest asjandustest seoses bussidega, kuhu ka lisana neid asendatud. No sellistes liikurites muidugi tolmu ja igatsugu muud prahti kordades rohkem just põranda kõrguses. ega seda muidugi lae alla panegi. Aga eks peab tõsiselt asjandusele otsa vaatama, võib olla asjalik asi. No muidugi millised nõudmised asjale on. Mulle isiklikult väikse kasuteguriga kõva kohinat tekitavad asjandused eriti meeltmööda ole. Kui näiteks tagaistmel kenaRomek kirjutas:Nissanil ja ka Toyotal originaalis kõrvalistuja istme all lisasoojendus tagaistujatele, annab sooja väga hästi ja ei kohise, seda muidugi eeldusel, et sa ise sinna istme all prügi ja tolmu ei sokuta ...pimeroolis kirjutas:Terekest. See asjandus imeb põrandalt tolmu ja muu prahi sisse ja natukese aja pärast ei ole muud kui kõva kohin ja sooja ikka ei tule.

Ford Excursion 6,0 Limited
Patroli istmealune soojapuhur sai hellitava nime "Varbagrill", sest nr 2 astmes kütab, kui kurat. Metsik küpsetas eelmisel Mong. reisil tagaistuja plätud krussi. Kaks kiirust tal on ja ka teisel kiirusel ei ole teda eriti kuulda. Soovitan soojalt.
LC80 4,2TD
Tel.5102431
Tel.5102431
Romek kirjutas:Patroli istmealune soojapuhur sai hellitava nime "Varbagrill", sest nr 2 astmes kütab, kui kurat. Metsik küpsetas eelmisel Mong. reisil tagaistuja plätud krussi. Kaks kiirust tal on ja ka teisel kiirusel ei ole teda eriti kuulda. Soovitan soojalt.
Kust sellist ,,varbagrilli,, saada võiks ?
- isakene
- I know how to fix stuff
Varbagrill on eelmisel leheküljel pilt nr 2. Tõsi küll, Trooperi oma, aga kütab ikkagi mehiselt.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
Millised on selle ,,grilli,, mõõdud ja kus ta asub ?isakene kirjutas:Varbagrill on eelmisel leheküljel pilt nr 2. Tõsi küll, Trooperi oma, aga kütab ikkagi mehiselt.
- tuningman
kas need nn.vabagrill soendused on trooperil ainult teatud mudelitele tehasest paigaldatud või lisadena ise paigaldatavad? põrandasse uputatav? ei ole märkand et minu trooperil mingit teatavat süvendit sellise asja jaoks põrandas oleks?
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
- isakene
- I know how to fix stuff
Pikkus(ilma õhusuunajata)/laius/kõrgus: 200/225/175.
tuningman: lisasoojendused on masinatel alates mingis varustusastmest. Kahel autol olen näinud, mõlemal pihuga igasugu muid elektrilisasid ja iluvidinaid. Käib lihtsalt põranda peal, mingit süvendit ei ole.
tuningman: lisasoojendused on masinatel alates mingis varustusastmest. Kahel autol olen näinud, mõlemal pihuga igasugu muid elektrilisasid ja iluvidinaid. Käib lihtsalt põranda peal, mingit süvendit ei ole.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
Luks Izuzudel oli peal.isakene kirjutas:Pikkus(ilma õhusuunajata)/laius/kõrgus: 200/225/175.
Viljandis pakkuda Izuzu Trooperi lisasoojendus. Tel. 51907276
- tuningman
seda ma millegi pärast kahtlustasin isegi, et mingi põhjamaa pakett või midad,,: lisasoojendused on masinatel alates mingis varustusastmest.
Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016