Klapper 2006
Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators
Väga põnev vaatamine oli, laupäeval olin kohal ca 10h ja õhtuks olid jalad päris väsinud rajaääres ringi uitamisest.
Miinustena võiks tuua aga info puudust: kommentaatorit polnud kuulda metsa ja polnud infot kus põnevamad vaatamise kohad asuvad, õnneks oli rajaääres palju tuttavaid ja igaüks oskas mõnd head kohta soovitada, kuhu minna. Aga kõige suuremaks probleemiks peaksin rahvamassis kontrollimatult ringi pläristanud ATVsid ja tsikleid mis tekitasid mitmeid eluohtlikke olukordi, näiteks üks selgelt alaealine (kui isegi mitte eelkooliealine) ATV juht kes polnud võimeline ei keerama ega pidurdama oma sõidukiga ja inimesed pidid pidevalt tema kihutamise teelt eest hüppama.
Ülejäänud korraldus aga oli suht ladus ja koht ka päris hea.
Pealtvaataja
Miinustena võiks tuua aga info puudust: kommentaatorit polnud kuulda metsa ja polnud infot kus põnevamad vaatamise kohad asuvad, õnneks oli rajaääres palju tuttavaid ja igaüks oskas mõnd head kohta soovitada, kuhu minna. Aga kõige suuremaks probleemiks peaksin rahvamassis kontrollimatult ringi pläristanud ATVsid ja tsikleid mis tekitasid mitmeid eluohtlikke olukordi, näiteks üks selgelt alaealine (kui isegi mitte eelkooliealine) ATV juht kes polnud võimeline ei keerama ega pidurdama oma sõidukiga ja inimesed pidid pidevalt tema kihutamise teelt eest hüppama.
Ülejäänud korraldus aga oli suht ladus ja koht ka päris hea.
Pealtvaataja
Grand Vitara
Esmaspäeval käisime raja jalgsi läbi et näha mis sääl tehtud 
Nähtu põhjal on arvata , et koht sobib seda laadi üritusteks
Kole oli vaadata mida pealtvaatajad korda saatsid. Ei olnud suurt vahet kas oli prügi kaste või ei . Kurb.
Aga võistlejate parkla ja telkimise ala oli suht puhas, aga nagu ikka tahavad mõned massist erineda. Loodame , et nad järgmine kord proovivad teisiti.
TÄHELEPANU KOHTUNIKUD
Kõigepealt suur-suur AITÄHH neile kes lubasid tulla ja ka tulid appi korraldama võistlust. Kõik kohtunikud saavad Klaperjahi mütsi ja kui see pole nii veel juhtunud siis helistage tel. 5035039

Nähtu põhjal on arvata , et koht sobib seda laadi üritusteks

Kole oli vaadata mida pealtvaatajad korda saatsid. Ei olnud suurt vahet kas oli prügi kaste või ei . Kurb.

TÄHELEPANU KOHTUNIKUD
Kõigepealt suur-suur AITÄHH neile kes lubasid tulla ja ka tulid appi korraldama võistlust. Kõik kohtunikud saavad Klaperjahi mütsi ja kui see pole nii veel juhtunud siis helistage tel. 5035039

Ah, jaa... Päikesejänkud vabandavad Aadu ees et me su tagatiiba tahtsime küljest ära vintsida.
Aga kuidas õnnestus siis - kas asi lõppes ilma suuremate vigastusteta?

Metsas, vahelduva eduga, alates 2002a. Suvesõidust
Pakun laadur - ekskavaatorite-, kallurite- ja hüdrokraanadega madelautode teenuseid.
56614969
Pakun laadur - ekskavaatorite-, kallurite- ja hüdrokraanadega madelautode teenuseid.
56614969
rada oli parim..mulle meeldis..
7 koht atv-des millega ma olen igati rahul
..
viimasel ringil kaotasin 3 kohta..
Sopasisse oli ka tore kukkuda
aga muidu jah..rada oli karm..
kas kellegil atv-dest rohkem pilte pole w?
ma naq olen näinud max 20-25 pilti ainult..kuigu fotograafe oli päris palju seal..
7 koht atv-des millega ma olen igati rahul

viimasel ringil kaotasin 3 kohta..
Sopasisse oli ka tore kukkuda

kas kellegil atv-dest rohkem pilte pole w?
ma naq olen näinud max 20-25 pilti ainult..kuigu fotograafe oli päris palju seal..
atv kross on parim
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Lõpuks ka pildid:
http://www.landrover.pri.ee/lr90/galeri ... /index.htm
ja videod:
ja videod:
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Mainor Team'i poolt vabandused 413 numbri all sõitnud teami ees, kes meie esisilla purunemise tõttu pidid tükki 15 minutit meie järel ootama
Üürikeseks jäänud sõidu tõttu ei oska rada kommenteerida, väga kahju on, et ei saanud ringigi sõita, kindlasti oleks huvitav sõit olnud.
Korraldajaile sellegipoolest tänud.

Üürikeseks jäänud sõidu tõttu ei oska rada kommenteerida, väga kahju on, et ei saanud ringigi sõita, kindlasti oleks huvitav sõit olnud.
Olin kohal ja nägin pealt. Kui saladus ei ole siis mis esisillaga juhtus ? esisild andis otsad ka 129, et mis viga oli ?tarmo kirjutas:Mainor Team'i poolt vabandused 413 numbri all sõitnud teami ees, kes meie esisilla purunemise tõttu pidid tükki 15 minutit meie järel ootama![]()
Uudishimulik Samuraiomanik
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Üldse oli see Samuraidele õnnetu võistlus, sest essillata lõpetasid Kullamäe ja Mainor Team, Tango sai vist mootorist jagu. Märjad Härjad said jagu katusest ja katuseraamist. 

-----------------------------------------------------------------