Kuna tekkis siin juba selline vahva teemaarendus, siis panen juba enda auto ostmise loo ka siia

Lugu algas siis üleeilsest kui hakkasin autokuulutusi läbi kammima ja põhiliselt käisin täna mööda platse. Eesmärk oli leida Chero. Korjasin kuulutused ritta ja alustasin WJ-st ja uuemast XJ-st. Esimene WJ müügis 3499-ga (
pilt), telefonis jutt veenev... 2000a jne ja no kõik üldiselt oligi nii nagu ta ette luges, ainult et lisaks olid ka veel karteris õli ja vesi kenasti koos. Järgmise grandi juures sama probleem! Mõlemad 4,7 PowerTech V8. WtF!
Läksin ühele tuttavale automüügi platsile ja närvide rahustuseks küsisin ühte audi A6 quattrot proovida (
pilt ka), millel oli 4.2 peal. Maksis 10 ja pakuti siis lõpuks 7-ga. Liigub ikka küll raibe ja närvid läksid mul ka kõvasti rahulikumaks, küll aga mitte vist hiinlasest müügimehel kes sõidu ajal kaasas oli. Üldiselt sai tal jutt otsa ja siis ta korrutas mingeid ühtesid ja samu asju. Näiteks, et ühe auto müügi pealt saab ta alati 50$. Seega tal pole mingit huvi võimalikult kallilt müüa. Ja siis kui ma vahepeal kiirteel natuke vajutasin hakkas ta lihtsalt nagu katkine plaat korrutama... 50$... 50$ ... 50$... raske oli mitte muiata. Seal samas platsil oli ka üks väga kena must WJ Overland müügil, paistis et enamus juppe alles uued, ilus viisakas tõste ja 32" mudakad all, hind aga koos maksudega ca 9500$ ja nii palju ma maksta ei soovinud. Läksin siis järgmisse kohta - 4.7 powertech Chero WJ, hind 5000$, ka enam-vähem korralik, õli ilus puhas. Natuke häiris kahtlane pruunikas sisu ja haises ka seest. Leppisin temaga midagi kokku ja läksin järgmisele platsile. Grand Cherokee Laredo 4.0 ja 2002 aasta ja väga korralik. Olin juba parajalt leilis sellest, et enamus nähtud V8-tel on kõigil mingid mootori tihendite või jumal teab mis jamad ja mõtlesin 4.0 vaadata. Peaaegu oli juba ka nõus maksma 7000$. Väga ilus puhas kuiv auto ühesõnaga. Pea mõtteid täis otsustasin vahepeal netist veel chekata ja leidsin veel ühe 2000 aasta XJ. Telefonis vastas väga mõnus cheromees, kes teadis peast kõikvõimalike juppide ja tööde hindu, selgus ka et tal oli neid XJ hulgi. Auto oli kuulutuses müügil 3500ga ja lasi veel hinna 3000 peale ka. Krt, ma ütleks, et seni kõikidest cherodest oli see peajagu üle. Teel püsis ilusti stabiilselt, minek oli väga hea (144kw 4.0), sisu ning välimus ka enamvähem, 242 vahekastiga ja lisaks teadis omanik ka täpselt mis ta vahetanud on ja ei ole. Väga asjalik sell tundus juba kohe algusest peale ja ma otsustasin temaga diili ära teha. Seal on üldiselt nii, et iga tehingu pealt on käibekas 9.7% ja mõnes kohas vähem. DMV tasud iseenesest on fix ja väikesed aga diilerfirma koorib ikka 3-4 kordset pappi nö "tasuta" aitamise eest mida alguses heldelt lubatakse

Kuna nüüd ma ostsin eraisikult, siis leppisime ametlikult hinna 25$-le. Andis mulle ise vormistamiseks ningi DMV-s kulub max 50$ ja kogu lugu. Kuskil müügiurkas läheb aga ca 10% otsa algsele hinnale. Ühesõnaga ma ladusin talle papi 3000$ pihku ja ta kirjutas autodokumentidele allkirjad. Nii autovahetus seal käibki. Nüüd ma lähen nende dokidega DMV-sse ja mulle antakse uued tühja lahtriga autodokid, kuhu siis saan mina müües oma autogrammi panna. Kõige rohkem meeldis, et auto oli ka kiirteel väga ergas ja tuli jõud kiirelt taha, vs teised isendid tegid mõttepause ja kastid oleks nagu läbi libisenud.
Pilte siin:
pilt1,
pilt2,
pilt3,
pilt4,
pilt5,
kuulutus,
Nägi ka igasugu muid naljakaid asju, nt tore surfimees:
pilt ja puhas ulme:
pilt, ning silmailuks kohtab ka veel selliseid masinaid müügiplatsil uhkelt kõrvuti säramas:
pilt
Igatahes, oli meeldiv ost ja eks näis mis seal chero juures põnevat. Plaan on sellega pisut sõitma minna, rubiconile oleks ilma tõste ja raudadeta liiga hull ja natsa kaugel, hollisteris on ka mingid rajad ja lähen vaatan esimesel võimalusel vist sinna.