Tagasilla maha võtmine ise nagu suur protsess ei tundunud, aga auto alt üksi välja lohistamisega jään kindlasti hätta. Neli polti mis hoiavad silda kinni, 2 amorti ja kardaanil ka mõned poldid.
Ma ainult Toyota toodetud pukse tean, ma korra küsisingi, et äkki on midagi spetsiifilist kohe aretatud välja, aga kriuksuva tõllaga sõita ka ei taha

Auto alla vaadates olid lihtsalt need kummi puksid üsna rabeda välumusega ja puksi servast olid juba ribalad väljas ja üks puks vedru sees mis piirab silla liikumist oli üldse ära kukkunud.
LSD ma hetkel lihtsalt spekuleerin muidugi, kuna eelmine omanik ei olnud autot üldse hoidnud ja kasutanud odavamaid võimalike vahendeid autot sõidukorras hoidmiseks. Ja sõites mõnikord ainult tagasilda kasutades põllu peal, siis kraavist üle minnes jääb hätta. Pean ise ka tunnistama kui auto ostsin, siis enne kui ise sinna alla jõudsin ronida, käis ta mul kohe ära õlivahetuses ja lasin ära vahetada kõik mahlad ja kahtlen, et tagasilda LSD õli valati. Korralik lukk tuleb kindlasti, aga sinna veel aega. Ihkan ARB'd
Mõtete ja finantsi kogumine hetkel käib, et kui teha siis ikka läbi mõeldult ja hästi.