Oen lugenud, et see IFS esisild ei ole just kõige õnnestunum detail selle auto küljes, kaasa arvatud mootor muidugi, viimase muresi tean ma juba omast käest.
Siit ka küsimus, et mis on IFS'i ja talasilla head ja vead, et täpsemalt, vastupidavus ja kas sõidu mugavus kannataks selle all palju kui sild ära vahetada? Kui palju peab roolisüsteemi ja üldse ümber ehitust siis teostama? Kuna vanema silla ülekande arv on teine, et kas see vahekastile koormavaks ei muutu?
Mootori kohapealt võin tutvustavalt öelda, et vajab vahetust ja plaani teostamine hetkel käib kuna see talv sai talle vanakesele saatuslikuks ( -31 kraadi väljas ja kütusekuluks sain 200 km/60l kütust

Käigukast vajab sümboolset nokitsemist, et sünkronisaatorid vahetust. Tagasild on korras ise.
Võin ka muidugi mõne sõna poetada helesinisest unistusest, et kunagi saaks auto nii umbes 4" tõstet ja alla 33" rehvid, siis tagasilla tahaks ka luku alla saada ja eelistatavalt ARB, vints mis seisab riiulis hetkel saaks ka lõplikult ette, korralikud stanged ja astmelauad, kere ja raami värvi tööd. Järjekord hetkel kõik sassis

Olen huvitatud kõigist ideedest ja soovitustest. Kui mõni mõte siin nimekirjas rumal, siis andke sellest valju häälselt teada, et ikkagi õpin töökäigus.
Muidu soovin teile kõigile kõike head ja loodan, et neid postitusi tuleb mul veel