tagusild undab
Moderaatorid: jr, Moderators
tagusild undab
Kuna ise ei jaga veel suurt 4x4 masinatest siis küsin targemate käest nüüd, et 99a D22 tagusild undab mõnikord kui vabakäigul seista agl sõidu ajal vahest on korraks kuulda õrna vilinat vms.
Milles probleem võib olla.
Tänud.
Tänud.
- TiitR
- I live off from the mud
Re: tagusild undab
Tagasild undab, kui auto seisab?kanemgi kirjutas:Kuna ise ei jaga veel suurt 4x4 masinatest siis küsin targemate käest nüüd, et 99a D22 tagusild undab mõnikord kui vabakäigul seista agl sõidu ajal vahest on korraks kuulda õrna vilinat vms.
Tänud.

jah kui autu töötab ja seda on undamist vms selgelt kuulda.
ja se kui sõidu ajal on vilinat kuulda see on slline õrnalt algul arvasin et mu kõrvadega probleem kid kaasreisija kuulis sammuti.
ja se kui sõidu ajal on vilinat kuulda see on slline õrnalt algul arvasin et mu kõrvadega probleem kid kaasreisija kuulis sammuti.
- TiitR
- I live off from the mud
Minul põhjustas vilinat tagumiste piduriklotside plekist kinnitusklamber, mis oli end klotsi ja ketta vahele suutnud sebida...aga eks vilinaid ole ka mustmiljoneidkanemgi kirjutas:jah ja seda on selgelt kuulda.

võimalusi on muidugi palju ja ega kui ise kõrval pole siis saab aint oletada
Kui peale satun sellele ulgumisele siis ma panen video materjali kah üles ikka parem kui mitte midagi:D

Kui peale satun sellele ulgumisele siis ma panen video materjali kah üles ikka parem kui mitte midagi:D
Bensukas?Äkki paagis olev bensupump?See ju suurem osa autodel kergelt undab.Kui juba tugevamalt undab, siis hakkab ära koolema.
Väga tõenäoline, et see kütusepump on. Seisval autol ei saa ju sild unnata.
Mitsubishi Pajero Wagon GLS 2,8TD
Mitsubishi Galant GTZ 3,0
Mitsubishi Galant GTZ 3,0
selge kütuse pump siis on ok hea et tagusillaga lahti pole
Tänud!

Tänud!