Kõiksugused soovitused teretulnud !
Tere ! Pajero 2,8td mure
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
-
jaanis1992
- Off Roader Wannabe
Tere ! Pajero 2,8td mure
Nii mure siis suur, 2,8td pajero , sai viidud tartu diislikeskusesse,et lasta pump kella järgi paika panna ja kõik pumba tihendid ära lasta vahetada. Põhjus miks sai auto üldse sinna viidud , oli see,et nagu gaasi vajutasid vahet polnud kas külma või sooja mootoriga koguaeg oli must tahmalont taga, aga millest ? mõttlesingi kuna pump ka leemetas ,et laseks korraga pumba tihendid ära vahetada, ja pump ilusti paikka panna kella järgi , sai siis auto sinna viidud ja paari tunni pärast helistasid mehed, et tahmalont on tingitud sellest , et 2,8td mootorile on 2,5td mootori turbo peale pandud?
aga kas selline asi on üleüldse võimalik ? või on siis tegu tõesti mingi geoloogiga, sest auto ise eestissse toodud aastal 2010 , ja siis veel see jutt ka,et 2,8td turbo on vesijahutusega ss? et nagu 2,5td turbo kõrval täiesti eraldi maailm ? ja otsinud igaltpoolt 2,8td koos torude kõigega aga kuskilt pole leidnud , ehk oskab keegi selle häda juures aidata ? vmidagi selgitada või mingeid pilte kust erinevusi näha ?
- TiitR
- I live off from the mud
Re: Tere ! Pajero 2,8td mure
Tartu Diislikeskusega omalgi jamasi olnud...küll veokate kõrgsurve pumpadega, kuid möla on seal palju ja tulemusi s*ttagi...kahjuks 
-
jaanis1992
- Off Roader Wannabe
see kus mul pajero selle asukoht on sepa 17A vist oli mõttled sa seda sama ?
- TiitR
- I live off from the mud
Kui mina seal veel käisin, siis asusid nad Vasara tn.jaanis1992 kirjutas:see kus mul pajero selle asukoht on sepa 17A vist oli mõttled sa seda sama ?
Edit: My bad...tegin Diislikeskusele (kokkupuude puudub s.t.) ülekohut
Mina pole seal küll mingit vesijahutust täheldanud.
PatrolY61 3.0D 35"
viis 3363923
viis 3363923
Mul on pakkuda üks 2,8 td turbo, kui oled huvitatud, võta ühendust 56561876
-
belmondoke
- Fitting 38"
minu teada olemas nii õlijahutusega kui ka õli+vesi jahutusega.
oli 98a 2.8,ja vesijahutust küll ei olnud!Tahmalont suuresti tingitud EGR-ist või pihustitest! Kui masinat juba näpitud,siis kurat teab,mis viga võib olla!Variantte mitmeid,miks must taga! 1.-pump hõre,lastakse pih surveid maha ja siis must taga. 2.-p-nurk vale. 3.-EGR klapp vigane.4.-võibolla tõesti turbo vale ja ülelaadimine puudulik või kõik koos!Pigem küsimus,et kas viga hakkas sinu käes või ostsid juba vigase auto?jaanis1992 kirjutas:Nii mure siis suur, 2,8td pajero , sai viidud tartu diislikeskusesse,et lasta pump kella järgi paika panna ja kõik pumba tihendid ära lasta vahetada. Põhjus miks sai auto üldse sinna viidud , oli see,et nagu gaasi vajutasid vahet polnud kas külma või sooja mootoriga koguaeg oli must tahmalont taga, aga millest ? mõttlesingi kuna pump ka leemetas ,et laseks korraga pumba tihendid ära vahetada, ja pump ilusti paikka panna kella järgi , sai siis auto sinna viidud ja paari tunni pärast helistasid mehed, et tahmalont on tingitud sellest , et 2,8td mootorile on 2,5td mootori turbo peale pandud?aga kas selline asi on üleüldse võimalik ? või on siis tegu tõesti mingi geoloogiga, sest auto ise eestissse toodud aastal 2010 , ja siis veel see jutt ka,et 2,8td turbo on vesijahutusega ss? et nagu 2,5td turbo kõrval täiesti eraldi maailm ? ja otsinud igaltpoolt 2,8td koos torude kõigega aga kuskilt pole leidnud , ehk oskab keegi selle häda juures aidata ? vmidagi selgitada või mingeid pilte kust erinevusi näha ?