[/quote] Kas tõesti lahkub purunenud Püsikiirusliigendi korral kõnealune ratas? Oled selles kindel? Ma ei julgeks väga olla (aga mul pole ka WJ-i)
Tavaliselt lõpeb vedu...
Pöördel tekkivat lärmi võiks teha ka rattalaager, kuid see peaks pigem kiiruse tõustes suurenema.
Leedus taastatavatest turbiinidest ei tea, kuid Lätis tehakse päris viisakat tööd. Kannatab sõita sama kaua, kui algsegagi.
Kas Silberis vahetati radikas enne kastiprobleeme või tehti rasedustest ja seejärel vahetati radikas?
Muide, see Silberi "kastipesu" on pooletoobine lahendus - sellega ei eemaldata kogu sodi, vaid ainult kergesti kätte saadav. Lisaks jääb katetele ja hüdroplokki paratamatult tosooli. Aitab pesuvedelik, kuid Silber sellega ei solberda - raha saab kätte ka lihtsamalt.
Kas too tekkiv vibra või katkumine on seotud mootori pööretega või konkreetse käiguga?[/quote]
Rattalaager see ei ole, sest see pole selline heli.
Radikas vahetati enne kastiprobleemi aga kasti ei pestud korralikult puhtaks Silberi poolt ning sealt see kastirike tuligi. Atsi juures tehti kast ning turbiin korda ning kogu süsteem pesti korralikult puhtaks. Vähemalt nii väideti.
Too vibra tekib alates 70km/h kiirendades. Lisaks tuleb selline tugevam müra autosse. Ise lugesin siit ühte teemat ja sümptomid kalduvad täpselt samasuguseks nagu kardaan oleks vigane. 100km/h gaasi andes tuleb selline häiriv undamine sisse aga kui piloodi näiteks peale paned 110km/h siis kaob ära. Ma kaldun arvama, et see vibratsioon on sellega seoses tingitud.
Aga kas selle püsikiirusliigendit on võimalik kontrollida ka, et kindlalt saaks vastust, et selles on viga?