Mure Pajero käigukastiga
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
Mure Pajero käigukastiga
tervitus Spetsialistid!
Mul on mure Pajeroga 1988 2,5 62 kW.
Nimelt käigukastist lekib õli vahekasti esimese kardaani simmerist. Millest võis tekkida see, et vahekastis on täiesti õli täis. Kui õli vahetasin panin vahekasti õli normi jagu. kas käigukast ja vahekast on omavahel seotud? Vahekasti õli on must nagu tökat, aga käigukastis olev õli on ilus puhas. Õli kogus oleks nagu käigukastist tiba vähemaks läinud.
Mis saab vahekastis juhtuda, et õli mustaks läheb?
Tänud ette!!!!
Nimelt käigukastist lekib õli vahekasti esimese kardaani simmerist. Millest võis tekkida see, et vahekastis on täiesti õli täis. Kui õli vahetasin panin vahekasti õli normi jagu. kas käigukast ja vahekast on omavahel seotud? Vahekasti õli on must nagu tökat, aga käigukastis olev õli on ilus puhas. Õli kogus oleks nagu käigukastist tiba vähemaks läinud.
Tänud ette!!!!
- Maasturid
- Legod Varuosadest
- Kontakt:
Re: Mure Pajero käigukastiga
Käigukasti ja vahekasti vahel on kaks simmerlingi mis ei lase õli vastupidi liikuda.quentin kirjutas:tervitus Spetsialistid!
Tänud ette!!!!
Need kipuvad vanematel mudelitel aga ära kuluma ja siis on enamus õli vahekastis ja käigukasits jääb õli väheks.
Mul peaks need simmerid uuena riiulis olema.
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
Tänud ise arvasin ajale sama lahendust.
a kuidas käigukasti simmelingide vahetus on? kas käigukasti on lihtne lahti võtta?
Tänud!!!
a kuidas käigukasti simmelingide vahetus on? kas käigukasti on lihtne lahti võtta?
Tänud!!!
Tervitus
POle veel jõudunud kasti lahti võtta. Kas oskate soovitada,kust koapelt saaks joonise? Ja ka joonise tagumise istmeall olevale salongo soendusele?
Tänud!!
POle veel jõudunud kasti lahti võtta. Kas oskate soovitada,kust koapelt saaks joonise? Ja ka joonise tagumise istmeall olevale salongo soendusele?
Tänud!!
Tagumisele soojendusele pole küll joonist vaja, seal ainult ümar radiaator kus vurr sees 
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
- RAMBO
- True Off Roader!
rt23 kirjutas:Tagumisele soojendusele pole küll joonist vaja, seal ainult ümar radiaator kus vurr sees
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.
Tervitus
Oskate äkki vihjata, kus ma saaks vahe kasti ja käigukasti joonise? Pajero '88 aasta 2,5 62 kW diisel.
Tänud!
Oskate äkki vihjata, kus ma saaks vahe kasti ja käigukasti joonise? Pajero '88 aasta 2,5 62 kW diisel.
Tänud!
- Maasturid
- Legod Varuosadest
- Kontakt:
Vahekasti sisu joonisquentin kirjutas:Tervitus
Tänud!
Vahekasti korpuse joonis
Käigukasti joonised (kliki pildil)
http://www.maasturid.ee
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120