Tere kõigile!
Sorry, et nii IC pealkiri sai, aga ega see minu väikest muret ei vähenda... Teema selline, et aastaid tagasi sai masinal (XJ, 2.5 mootor) vahetatud bensiinivoolikud. Õigemini küll sai originaal plastist voolikud (plastist connectorite ja O-rõngas tihenditega) asendatud tavalise kütusevoolikuga (Automaailm - Semperit Kraftstoff/Fuel 12bar) ja voolikuklambritega. Igal suvel, nüüd siis juba 3x, kuumade ilmadega hakkab see voolikute ots, mis kinnitub mootori fuel-rail'i külge mingil hetkel lekkima. No peaaegu päris sorinal... Siiani olen klambrit peale keeranud ja sõitu... Ilmselt on teema selles, et need tavavoolikud ei kannata kuuma. Kuna need voolikud, mis lähevad (sisselaske tagant) auto kere alla ja mis on taga kütusefiltri juures on samast materjalist ja neid pole mul olnud peale installi vaja näppida. (Kui mootori juures tilgub siis käin ikka teisi voolikuid ka tsekkimas.)
Siit küssa tegijatele, kas on olemas mingit "kuumakindlat" (kummi)voolikut Ø8 ja Ø9,5 mm., mis võiks probleemi lahendada. Või on ainus variant siiski sebida originaal plastist osad? Omal ajal sai need kummivoolikud pandudki seetõttu, et kere alla minevasse plastvoolikusse oli tekkinud kummaline pikipragu millest hakkas kergelt välja pressima. Pragu tundus olema mehaanilist päritolu ja pidi olema tekkima juba enne minu aega.
Homme hakkan uurima mida laias maailmas sel puhul pakutakse, aga kui kellelgi on knõu-hau'd või materjale, siis võiksite viitsimise korral teada anda.
Tervitades,
Kalle
Millega/kuidas peatada kütuseleket?
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
- kalleo
- Rock Crawler
Millega/kuidas peatada kütuseleket?
2XJ - Parem midagi mitte teha, kui teha mitte midagi...
Re: Millega/kuidas peatada kütuseleket?
Kui satud mõnda suuremasse keskusesse, siis astu läbi Hydroscand'ist, neil igasugust nasvärki.
Re: Millega/kuidas peatada kütuseleket?
Kuna garage Pääskülas siis sealt endisest Hall Autost, praegusest Auto Maailma kirjadega poest tarbin vollasid. Edukalt kusjuures, kütusevoolikutena kogemust endal paraku ca 2 aastat, nii enda kui kliendi autodel. Kuuma, kütuse und õlikindlad. Lugupeetud HydroScandi omadest märgatavalt odavamad. Ei kurda, ja julgen soovitada, vast enamus muud AutoMaailmad tarnivad sama kraami.
Edu ja põikest.
Virgo
Edu ja põikest.
Virgo
Mudas alates 2003.