Nimelt oleks vaja teada natuke baintbaali maailma. Nimelt plaanis soetada endale ligi 10-20 inimese varustus. Varustus ei pea olema profi oma. Pigem selline odavam. Kuna varustust kasutavad pidevalt erinevad inimesed. Samuti missuguseid kuule kasutada, maske jne.
Oksab keegi soovitada ?
Ette tänades, Mihkel.
Otsin inimest, kes tegeleb paintballiga.
Moderaator: Moderators
Otsin inimest, kes tegeleb paintballiga.
53 43 93 47 Mihkel
Nissan Patrol 3.3 D
Nissan Patrol 3.3 D
- TiitR
- I live off from the mud
Re: Otsin inimest, kes tegeleb paintballiga.
Vend tegeles mul kunagi Tartu kandis päris aktiivselt sellega, nüüdseks enam mitte. Kuid tal igasugu varustust ja püsse praegugi alles (minu teada), kuid eks küsi ise üle, kus nad varustust ja püsse soetamas käisid (vist Lätis kui ma ei eksi). Venna nimi Kalev ja nr. 51968505...võid öelda, et vend Tiidu käest said numbriMihkel89 kirjutas:Nimelt oleks vaja teada natuke baintbaali maailma. Nimelt plaanis soetada endale ligi 10-20 inimese varustus. Varustus ei pea olema profi oma. Pigem selline odavam. Kuna varustust kasutavad pidevalt erinevad inimesed. Samuti missuguseid kuule kasutada, maske jne.
Oksab keegi soovitada ?
Ette tänades, Mihkel.
Kasutaja vedru tegeles ka nendega.Ta aga kahjuks Tallinnas.Aga uuri, äkki oskab aidata.
Tunnen eesti pb klubi/mahvia presidenti (vbl juba endine!?!?) huvi on veel võin numbri anda. Kirjuta privasse.
RR Sport
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting