Otsin inimest, kes tegeleb paintballiga.

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Vasta
Mihkel89
Rock Crawler

Otsin inimest, kes tegeleb paintballiga.

Postitus Postitas Mihkel89 »

Nimelt oleks vaja teada natuke baintbaali maailma. Nimelt plaanis soetada endale ligi 10-20 inimese varustus. Varustus ei pea olema profi oma. Pigem selline odavam. Kuna varustust kasutavad pidevalt erinevad inimesed. Samuti missuguseid kuule kasutada, maske jne.
Oksab keegi soovitada ?

Ette tänades, Mihkel.
53 43 93 47 Mihkel
Nissan Patrol 3.3 D
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Re: Otsin inimest, kes tegeleb paintballiga.

Postitus Postitas TiitR »

Mihkel89 kirjutas:Nimelt oleks vaja teada natuke baintbaali maailma. Nimelt plaanis soetada endale ligi 10-20 inimese varustus. Varustus ei pea olema profi oma. Pigem selline odavam. Kuna varustust kasutavad pidevalt erinevad inimesed. Samuti missuguseid kuule kasutada, maske jne.
Oksab keegi soovitada ?

Ette tänades, Mihkel.
Vend tegeles mul kunagi Tartu kandis päris aktiivselt sellega, nüüdseks enam mitte. Kuid tal igasugu varustust ja püsse praegugi alles (minu teada), kuid eks küsi ise üle, kus nad varustust ja püsse soetamas käisid (vist Lätis kui ma ei eksi). Venna nimi Kalev ja nr. 51968505...võid öelda, et vend Tiidu käest said numbri 8)
Kasutaja avatar
Bill
Rock Crawler

Postitus Postitas Bill »

Kasutaja vedru tegeles ka nendega.Ta aga kahjuks Tallinnas.Aga uuri, äkki oskab aidata.
007
Fitting 38"

Postitus Postitas 007 »

Tunnen eesti pb klubi/mahvia presidenti (vbl juba endine!?!?) huvi on veel võin numbri anda. Kirjuta privasse.
RR Sport
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”