Kes remondib läpakaid?

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

igiliikur
Rock Crawler

Postitus Postitas igiliikur »

bob kirjutas:
ibra kirjutas:Praegusel ajal, kel on kuumapuhur on nn. läpakate remontija. :)
190* ahju ja 15 minutit teeb sama välja :) ainult plaati ei tohi pingestada, muidu on veel rohkem asju lahti kui enne panekut oli.
Kui igav on ja midagi muud teha pole, siis andke minna......Ärge enam peale võtke.... Nagu Boob ütles, toimib, aga.....
See on ajutine lahendus, millega teeb rohkem kurja, kui head.....
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Kasutaja avatar
laqkaraza
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas laqkaraza »

Landy kirjutas:Õnneks on maailmas läptoppide tootjaid, kes pakuvad kohe 3 aastat garantid ja soovi korral kuni 5 aastat garantiid ning vadusel ka grantiilaienduse juhuks kui arvuti ise ära lõhud. Samas tagavad 7 (SEITSME!) aasta jookusul peale mudeli tootmise lõppemist varuosad.
Sellest arusaamine minul võttis aega 2 läpakat :(
Pilt
Kasutaja avatar
smtasku
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas smtasku »

Seisab minulgi sahtlis üks T40. Peale fööni all käimist ei võt'nd üldse enam pilti ette.
Mis siin ikka salatseda, üks 5 aasta pakkujaid on Dell.
igiliikur
Rock Crawler

Postitus Postitas igiliikur »

smtasku kirjutas:Seisab minulgi sahtlis üks T40. Peale fööni all käimist ei võt'nd üldse enam pilti ette.
Mis siin ikka salatseda, üks 5 aasta pakkujaid on Dell.
Endiselt nõus, Delli kahjuks ei saa kiita, kuna ise hetkel kirjutan seda teksti siia Delliga
:twisted:
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Karm tõde on see, et täna müüdav Dell pole enam selle kavliteediga, mis 5 aasat tagasi. P
Pealegi ei tooda Dell (nagu 90% üljeäänud notebooki tootjatest) enamise arvuteid ise, vaid ostavad selle teenuse sisse.
Paljud aga kleebivad oma nime lihtslat barebone peale (valivad mõne neljast suurest arvuti tooriku taootjast) ning seega piirdubki koostöö barandi omaniku vahel konkreetse partiiga. Tootja vastustus ja kohustus tagada varuosad brandi omanikule ongi vaid enda poolt pakutava garatii (reeglina 13 kuud) ulatuses.

Peale seda on vaid peavalu. (Olen kuinagi töötanud hooldusjuhina firmas mis tõi maale ja müüs odvavaid barebone läpakaid).

Õnneks on maailmas firmasid kes ise arendavad, toodavad ja vastustavad toodetu eest.
Viimati muutis Landy, P Mär 27, 2011 11:34 pm, muudetud 2 korda kokku.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
laqkaraza
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas laqkaraza »

Viimati valisin HP Elitebook... 3a garantii, korpus tundub stabiilne, tehnilised näitajad sobisid.

Praeguseks on arvuti 1,5a vana ja on ka garantiis käinud ja vahetatud välja erkaan - ekraani korpus vist ebaõnnestunud ja kaardus ning tänu sellele vahetati ära kogu ekraan.

Mis on väga positiivne - seda tehti mitte midagi ütlemata: lihtsalt tehti ära.

Ning laadija põles läbi - see vahetati ka lihtsalt uue vastu.

Juba selle argumendi pärast olen praegu arvutiga rahul - sest tavaline kodukasutaja arvuti puhul oleks mind p*** saadetud.
Pilt
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Landy, millel see Delli ebatöökindluse kogemus baseerub?

Ei taha reklaami teha, aga meil enamik läppareid (ca 250) selle margi omad ja neist omakorda vast 90% just viimase 5a soetatud.
Ei saa öelda, et erilisi probleeme oleks ja garantii on ju mitte 13 kuud, vaid ikka vähemalt 3 aastat, paljudel ka 5a.
Samas, kui probleeme ka esineb, siis garantii on suhteliselt "lahke" ja pikema jututa vahetatakse asjad välja.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
honkomees
True Off Roader!

Postitus Postitas honkomees »

njah, pole Dell tõesti enam see kõikse ... kahel kolleegil tulid paari esimese kuu jooksul mõned (4-5) klahvi lahti + kolmandal kolleegil hakkas jamama videokaart (integreeritud), algul ei suutnud lihtsat videot mängida, siis ei tahtnud enam kuvarile korralikku pilti tuua jne ...
enda oma veel töötab :wink:
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

tarmo kirjutas:Landy, millel see Delli ebatöökindluse kogemus baseerub?
Klientide tagsisidel mulle. Nad on ostunud uue(ma) Delli ja uskunud, et tegu on sama kõva ja kvaliteetse masinga nagu 4-5 aastat tagasi, kuid pidanud pettuma ja korduvalt. Nad on ostsnud endale arvuti lootuses sellega tööd teha ja raha teenida, kuid on pidanud selle asemel remondi ja garantii vahet jooksma.
Mitmed on tunnistanud et ehk koju ostavad veel, kuid mitte mingil juhul missioonikriitilistesse rakendustesse.

Pettumus endises lemmikus ja lootus, et suudan pakkuda paremat kvaliteeti, toovad nad minu juurde.
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Landy kirjutas: Mitmed on tunnistanud et ehk koju ostavad veel, kuid mitte mingil juhul missioonikriitilistesse rakendustesse.

Pettumus endises lemmikus ja lootus, et suudan pakkuda paremat kvaliteeti, toovad nad minu juurde.
No jah, eks muidugi tasuks vahet teha kodu- ja ärikasutaja mudelite vahel, nagu seda peaaegu kõigi tootjate puhul teha tuleks. Ma ei saa sellist juttu uskuda lihtsalt, sest number 250 räägib teist keelt.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

tarmo kirjutas: No jah, eks muidugi tasuks vahet teha kodu- ja ärikasutaja mudelite vahel, nagu seda peaaegu kõigi tootjate puhul teha tuleks. Ma ei saa sellist juttu uskuda lihtsalt, sest number 250 räägib teist keelt.
Ilmslt avaldub vahe ka selles, kas notebook on kasutusel kui "desktop replacement" või kasutakse seda tõsiselt ja igapäevalset mobiilse töövahendina.

Olen kasutanud ja näinud vanakooli IBM-e, Delle, Toshibasid ja Compaq-sid mis on läbi käinud pakust ja vedelast, saanud transportimisel tappa ja ikka veel töötvad. Kahjuks ei pädse see enam uuemate ja tänapäevasemate isendiste kohta. Ma ei räägi siin alla 500 EUR hinnklassi masinatest, vaid ka örikalssi masinate mille hinnad 1000 ja 2000 EUR vahele jäävad.

Ma ei ütle, et Dell, HP, Lenovo, FJC või mõni muu "ajalooga" bränd otseselt halb oleks, kuid tagsilöögid kavaliteedis, kestvuses on tugeva jälje jätnud.
honkomees
True Off Roader!

Postitus Postitas honkomees »

Landy kirjutas:....Mitmed on tunnistanud et ehk koju ostavad veel, kuid mitte mingil juhul missioonikriitilistesse rakendustesse...
paar aastat tagasi ostsin koju just alla 500€ läpaka, mingist netipoest hinna järgi, Toshiba ja sellel oli peal mingi kleeps, umbes et "ohupiirkondade jaoks" mida see iganes ka ei tähendaks. Aga füüsiliselt kõva ja mugav käsitsemiseks tükk, siiani pole probleeme olnud, eriti võrreldes mõne tunduvalt kallima pilliga, kas juhus või asi kleepsus elik selle taga olevas ... :?:
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Viimase 17 aasta jookul, kui IT inimese leiba olen söödud, olen näinund, müünud ja hooldanud päris kirevat valikut kantavaid arvuteid.
Nähtud on mitmete tugevate ja kavaliteetsete brändide kadumist (Tulip, ASL, jne) teiste liitumist ja üles ostmist. Samas ka uute turule tulekut, edu ja ebaedu.

On brände millest lugu pean, aga ka neid mille kohta ütlen kliendile "valik omal vastutusel". Karam reaalsus on see, et sama brändi alla mõõdvad erineva sihtrühma ja hinnaklassi arvutid ei saagi olla sama kavaliteediga. Kuna enamik brände ei tooda enam arvutied vaid ainult turustab neid oma nime all, on kvalteet kõikuv ja puudub brändi omaniku kontroll kogu protsessi üle.
smurhv
Rock Crawler

Postitus Postitas smurhv »

Teema võib lukustada!!!
Suletud

Mine “Bizniz”