Ostan:Uaz/Luaz või mõnda muud töölooma
Moderaator: Moderators
Ostan:Uaz/Luaz või mõnda muud töölooma
Kuna ennem otsisin samuti töölooma kuid mulle pakuti väga heas korras olevat fronterat, siis on raske seda maastikul lõhkuma hakata.
Teema siis selline, et kevad tulemas ja varsti puid tegama järgmiseks ja ülejärgmiseks aastaks, samuti plaan aeda laiendada ning seda väheke mullaga tasandada, kiviaed jne.Põhiline töö oleks ikkagi puude välja toomine metsast.Tee selleks tavaline põllumaa vb väheke hullem mõnedes kohtades.
Kuna sai juba endale frontera soetada, siis otsiks nüüd kõige odavamat lahendust.
Sooviks osta endale mõnda Uazi-seda kastikat mitte villist.
Või sellist korralikumat Luazi.
Hind võiks jääda tglt sinna 383 euri(6000) kanti.
Autol võiks nelikvedu ikka töötada, mootori koha pealt samuti sõidukorras, kere võib olla enam vähem.
Tähtis et saab sõita ja kohe ei laguneks,jaksaks natuke vedada, sillad korras jne.
Varuosad võivad samuti kaasas olla kui midagi katki peaks olema...nokitsemine auto kallal ei ole suur probleem.Vene autod ju:)
Kellel midagi muud pakkuda või mõni parem lahendus probleemile, siis lahendusi ja pakkumisi ootan kas siia või kellel mõni privaatpakkumine.
Kellel pakkuda vähe kallim masin või välismaa masin, siis peaks arvestama järelmaksu või tehinguga mis toimub kevadel.
Pabereid ei pea autodel olemas olema.
Kontakttelefon-53999832
Siis nende jaoks email.
sander.sandberg@gmail.com
Teema siis selline, et kevad tulemas ja varsti puid tegama järgmiseks ja ülejärgmiseks aastaks, samuti plaan aeda laiendada ning seda väheke mullaga tasandada, kiviaed jne.Põhiline töö oleks ikkagi puude välja toomine metsast.Tee selleks tavaline põllumaa vb väheke hullem mõnedes kohtades.
Kuna sai juba endale frontera soetada, siis otsiks nüüd kõige odavamat lahendust.
Sooviks osta endale mõnda Uazi-seda kastikat mitte villist.
Või sellist korralikumat Luazi.
Hind võiks jääda tglt sinna 383 euri(6000) kanti.
Autol võiks nelikvedu ikka töötada, mootori koha pealt samuti sõidukorras, kere võib olla enam vähem.
Tähtis et saab sõita ja kohe ei laguneks,jaksaks natuke vedada, sillad korras jne.
Varuosad võivad samuti kaasas olla kui midagi katki peaks olema...nokitsemine auto kallal ei ole suur probleem.Vene autod ju:)
Kellel midagi muud pakkuda või mõni parem lahendus probleemile, siis lahendusi ja pakkumisi ootan kas siia või kellel mõni privaatpakkumine.
Kellel pakkuda vähe kallim masin või välismaa masin, siis peaks arvestama järelmaksu või tehinguga mis toimub kevadel.
Pabereid ei pea autodel olemas olema.
Kontakttelefon-53999832
Siis nende jaoks email.
sander.sandberg@gmail.com
Võimalik, et sa pole tähele pannud... panen auto24 lingi.
Kodanik müüb kahte UAZ kastikat, vajavad küll remonti kuid hinnaklass on suht õige.
http://www.auto24.ee/used/804820
Päikest.
Kodanik müüb kahte UAZ kastikat, vajavad küll remonti kuid hinnaklass on suht õige.
http://www.auto24.ee/used/804820
Päikest.
Pakun ka enda pisikest, kirjuta ja joonista oma nägemus hinnast.
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=26147&highlight=
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=26147&highlight=
- amevier
- I live off from the mud
Puude veo ja muude kirjeldatud raskete tööde tegemiseks Luaz küll ei sobi.
Ma soovitaks esialgu puud teha metsa äärest ja ettevaatlikult Fronteraga koju tuua, ilma dokideta elusa käru saab 150-200 euriga. Kogud niikaua raha juurde ja ostad paari tuhadne euriga traktorirondi.
Autod kipuvad raskete töödega ära lagunema.
Mul peaks endal ka üks selline 150-200 eurine käru lauavirna taga kuuris olema, mida omal vaja pole.
Ma soovitaks esialgu puud teha metsa äärest ja ettevaatlikult Fronteraga koju tuua, ilma dokideta elusa käru saab 150-200 euriga. Kogud niikaua raha juurde ja ostad paari tuhadne euriga traktorirondi.
Mul peaks endal ka üks selline 150-200 eurine käru lauavirna taga kuuris olema, mida omal vaja pole.
Land Cruiser KZJ73 - ledbar, turbokell ja punased sillad.
Ma võiks 100 euri eest ühe dokideta Zubrjonoki ära anda.amevier kirjutas:Puude veo ja muude kirjeldatud raskete tööde tegemiseks Luaz küll ei sobi.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616