Ostan:Uaz/Luaz või mõnda muud töölooma

Vahekasti omavate maasturite müügi- , ostu- ja lammutuskuulutused. Igasugused sõiduauto teemalised kuulutused lähevad koheselt kustutamisele

Moderaator: Moderators

Vasta
troy123
Rookie

Ostan:Uaz/Luaz või mõnda muud töölooma

Postitus Postitas troy123 »

Kuna ennem otsisin samuti töölooma kuid mulle pakuti väga heas korras olevat fronterat, siis on raske seda maastikul lõhkuma hakata.

Teema siis selline, et kevad tulemas ja varsti puid tegama järgmiseks ja ülejärgmiseks aastaks, samuti plaan aeda laiendada ning seda väheke mullaga tasandada, kiviaed jne.Põhiline töö oleks ikkagi puude välja toomine metsast.Tee selleks tavaline põllumaa vb väheke hullem mõnedes kohtades.

Kuna sai juba endale frontera soetada, siis otsiks nüüd kõige odavamat lahendust.
Sooviks osta endale mõnda Uazi-seda kastikat mitte villist.
Või sellist korralikumat Luazi.
Hind võiks jääda tglt sinna 383 euri(6000) kanti.
Autol võiks nelikvedu ikka töötada, mootori koha pealt samuti sõidukorras, kere võib olla enam vähem.
Tähtis et saab sõita ja kohe ei laguneks,jaksaks natuke vedada, sillad korras jne.
Varuosad võivad samuti kaasas olla kui midagi katki peaks olema...nokitsemine auto kallal ei ole suur probleem.Vene autod ju:)
Kellel midagi muud pakkuda või mõni parem lahendus probleemile, siis lahendusi ja pakkumisi ootan kas siia või kellel mõni privaatpakkumine.
Kellel pakkuda vähe kallim masin või välismaa masin, siis peaks arvestama järelmaksu või tehinguga mis toimub kevadel.
Pabereid ei pea autodel olemas olema.
Kontakttelefon-53999832
Siis nende jaoks email.
sander.sandberg@gmail.com
jack
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas jack »

UAZ kastikas on pakkuda, täitsa töökorras isend koos dokumentidega, kuid hinnasoov oleks Sinu pakutust 3 x suurem :)
...aga mis siin ikka pikalt targutada...
troy123
Rookie

Postitus Postitas troy123 »

egas selle 380 euriga saagi erilisi pakkumisi oodata...kuid teen alles nagunii uurimist, et kas see auto tasub ära jne...hinnad võiksid jääda muidu sinna 10000 eegu juurde:)
Kasutaja avatar
hulljuhan
Mudder

Postitus Postitas hulljuhan »

Võimalik, et sa pole tähele pannud... panen auto24 lingi.
Kodanik müüb kahte UAZ kastikat, vajavad küll remonti kuid hinnaklass on suht õige.
http://www.auto24.ee/used/804820

Päikest.
siimk
Mudder

Postitus Postitas siimk »

Pakun ka enda pisikest, kirjuta ja joonista oma nägemus hinnast.

http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=26147&highlight=
Kasutaja avatar
amevier
I live off from the mud

Postitus Postitas amevier »

Puude veo ja muude kirjeldatud raskete tööde tegemiseks Luaz küll ei sobi.
Ma soovitaks esialgu puud teha metsa äärest ja ettevaatlikult Fronteraga koju tuua, ilma dokideta elusa käru saab 150-200 euriga. Kogud niikaua raha juurde ja ostad paari tuhadne euriga traktorirondi.
Autod kipuvad raskete töödega ära lagunema.

Mul peaks endal ka üks selline 150-200 eurine käru lauavirna taga kuuris olema, mida omal vaja pole.
Land Cruiser KZJ73 - ledbar, turbokell ja punased sillad.
ardi
Rock Crawler

Postitus Postitas ardi »

amevier kirjutas:Puude veo ja muude kirjeldatud raskete tööde tegemiseks Luaz küll ei sobi.
Ma soovitaks esialgu puud teha metsa äärest ja ettevaatlikult Fronteraga koju tuua, ilma dokideta elusa käru saab 150-200 euriga. Kogud niikaua raha juurde ja ostad paari tuhadne euriga traktorirondi.
Autod kipuvad raskete töödega ära lagunema.

Mul peaks endal ka üks selline 150-200 eurine käru lauavirna taga kuuris olema, mida omal vaja pole.
Ma võiks 100 euri eest ühe dokideta Zubrjonoki ära anda.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
Vasta

Mine “Maasturite Ost/Müük/Lammutus”