Kasutatud vintsi ei tahaks niikuinii osta, vahet pole kas ComeUp või hiina oma, nagunii on ju kõik kollaste näppude poolt tehtud.
Kui kasutaja JR julgeb hiinakaid müüa ja neile ka aastast garantiid pakkuda siis päris rämpsuga tegemist olla ju ei saa?
Kui pikk on uuel ComeUp´il garantii? Ka ilmselt aasta?
Uus Dragon Winch Vs kasutatud Come Up
Moderaator: Moderators
Eks ta usutunnistuse küsimus ole.0liver kirjutas:Kasutatud vintsi ei tahaks niikuinii osta, vahet pole kas ComeUp või hiina oma, nagunii on ju kõik kollaste näppude poolt tehtud.
Kollased näpud teevad nii korralikku kraami kui kräppi. Hea näide on mõned sülearvutid, kus sama tehas toodab nii korralikke asju kui ka ulmelist jura. Olen näinud ka ühte hiina vintsi, kus tuli ise seibe piduri vahele toppida, et see pidama hakkaks ja see häda oli kuulujutte uskudes küljes kõigil samasugustel vintsidel. Ma ei taha nüüd sellega öelda, et DragonWinch oleks saast, aga väide, et vahet pole, kõik tuleb hiinast, on pehmelt öeldes jamajutt.
Kui vaadata JR-i hinnakirja, siis tutikas DV-9000 on ainult 150EUR kallim kui DWM ja mina eelistaks sellise hinnavahe puhul kindlasti ComeUP-i. Eelkõige just seetõttu, et varuosad on kiirelt ja kergelt kättesaadavad ning selle vintsiga kogemusi omavaid inimesi on Eestis jalaga segada. Ega Sa vintsi ju ainult garantiiperioodiks ei osta endale.
Pidage mind kaubamärgipedeks kui tahate, aga ComeUP-i on Eesti turul liikunud vähemalt 8 aastat kui mitte kauemgi (mina nägin esimest korda sellist vintsi vist aastal 2003/2004 kui mälu mind ei peta) ja seetõttu on tekkinud teatav usaldus selle toote suhtes.
Maa-mets-vesi tüüpi õelusehunnik
Mina sain nüüd valiku tehtud ja kaubaks läks uus Come Up DS 9.5. Vaadatud sai mõnda kasutatud DS9.5 ja samuti käisin JR-i juures Dragon Winchi kaemas. Olin põhimõtteliselt otsustanud Dragoni kasuks, otsustamisel oli aluseks kaks põhilist asja:
1) olen pigem hobi kasutaja, ei võistle 2) dragoni oluliselt odavam hind
Siis muutsin meelt, aluseks paljuvintsinute nõuanded ja oma varasem kogemus. Oma kogemus selles vallas, et süües kasvab isu. Varemgi mindud seda teed, et ostetud alustuseks nö amatööride asi mõeldes, et see sobib mulle alustuseks küll. Üsna pea on selgunud (muidugi varem, kui seda ootasid), et sellest ei piisa ja oleks võinud kohe korralikuma osta.
Niisiis võtsin vastu otsuse osta hinnatud kaup, ma usun/loodan, et tegin õige otsuse.
Ehk kellegil veel kunagi kasu siinsest arutlusest.
Marti
1) olen pigem hobi kasutaja, ei võistle 2) dragoni oluliselt odavam hind
Siis muutsin meelt, aluseks paljuvintsinute nõuanded ja oma varasem kogemus. Oma kogemus selles vallas, et süües kasvab isu. Varemgi mindud seda teed, et ostetud alustuseks nö amatööride asi mõeldes, et see sobib mulle alustuseks küll. Üsna pea on selgunud (muidugi varem, kui seda ootasid), et sellest ei piisa ja oleks võinud kohe korralikuma osta.
Niisiis võtsin vastu otsuse osta hinnatud kaup, ma usun/loodan, et tegin õige otsuse.
Ehk kellegil veel kunagi kasu siinsest arutlusest.
Marti