Uus Dragon Winch Vs kasutatud Come Up

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Trykk
Rock Crawler

Uus Dragon Winch Vs kasutatud Come Up

Postitus Postitas Trykk »

Vintsidega kogemus puudub veel, kuulaks mis vanemad ja targemad ütlevad. Soov vints osta, aga peab ka natuke rahakotti vaatama. Hetkel on jäänud silma kaks varianti:
Uus Dragon Winch Maverick DWM 10000
Kasutatud Come Up DS 9.5

Nende head ja vead?

Marti
523 0582
Marti +372 523 0582
LC 70 & 80
PUR vahu ja puistevilla paigaldus www.soojustuskeskus.ee
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Come Up = kiire, pidur ülekandes - mis on hea kui plaanid kevlarit kasutada.

Dragon on lihtsalt uus vints, millel on rauast jupid sees ja kerib trossi sisse ning välja.
+372 5028488
Kasutaja avatar
anttix
Fitting 38"

GSM: 51 67286

Postitus Postitas anttix »

jr kirjutas:pidur ülekandes - mis on hea kui plaanid kevlarit kasutada.
Eee .... viitsid selgita mulle kui lollile, miks see oluline on.
Maa-mets-vesi tüüpi õelusehunnik
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

anttix kirjutas:
jr kirjutas:pidur ülekandes - mis on hea kui plaanid kevlarit kasutada.
Eee .... viitsid selgita mulle kui lollile, miks see oluline on.
Pidur trumlis võib tahtmatult trumli kuumaks ajada kui peale jääb ning siis kärssab kevlari läbi, mis on trumlil. Kevlar ei kannata kuuma eriti.
+372 5028488
Kasutaja avatar
Trykk
Rock Crawler

Postitus Postitas Trykk »

Et võiks eelistada ikka Come Upi, ma saan aru?
Marti +372 523 0582
LC 70 & 80
PUR vahu ja puistevilla paigaldus www.soojustuskeskus.ee
Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

jah
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
0liver
Mudder

Postitus Postitas 0liver »

Lollidel on palju küsimusi :D
Miks ikkagi peaks eelistama kasutatud ilma garantiita asja uuele ja garantiiga? Kasutaja JR oskab ehk öeld kui kaua nende Dragon vintside garantii kehtib?
Ise mõlgutan samuti vintsi osta aga pelgan sellist vigurit nö. põrsas kotis osta.
Või on mu hirm asjatu?
Y61
Kasutaja avatar
anttix
Fitting 38"

0liver kirjutas:Miks ikkagi peaks eelistama kasutatud ilma garantiita asja uuele ja garantiiga?
You get what You pay for. Toote omadused ja kvaliteet on Come-UP-il lihtsalt paremad. Garantiiga Come-UP on seetõttu ka kallim.

Samas, kui tahad ilmtingimata uut, siis mina ostaks DV-9000 hoopis, on sisuliselt sama hea kui see 9.5, aga hind on soodne.
Endal on kaks sellist olnud, kahe erineva auto peal ja väga rahul.
Lihtne hooldada kah.
Kasutaja avatar
anttix
Fitting 38"

jr kirjutas:Pidur trumlis
Kusjuures, see on iseenesest huvitav, ma olen lahti kiskunud Come-UP-i, Warni ja ühe mingi "noname" hiina vintsi ja kõigil kolmel oli pidur ülekandes. Oskad Sa öelda, mis vintsidel veel pidur trumlis on? MileMarker? T-Max?

Talupojamõistus ütleb, et pidur trumlis on tegelikult tugevama koormuse all kui ülekandes paiknev pidur, kuna viimasele langevat koormust aitab ülekanne oluliselt vähendada.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Kasutatud Come-Up tasub võtta siis, kui on hästi hooldatud ja hoitud isend , sest vastasel juhul pead remondiraha juurde arvestana. Võid osta ka imeodava katkise ja siis saad ise ära remontida.
Tegu on jätkukestva kvaliteettootega ning hoiab järelturul hästi hinda.
Hea valik siis, kui kasutad vintsi tihti ja kiirus loeb. Reeglina varuosad Eestis olemas.

Dragon on selline hea "pühapäeva kasutaja" vints vahel pruumimiseks, mis hea hinnaga kätte tuleb. Plussiks uue asja garantii .
Aeg näitab, kuidas nad kasutatult hinda hoidma hakkvad. Varusosad on saadaval, kuid tellimise peale.

Kahjuks pole nende kahe vintsi voolu tabimist veel võrrelda jõudnud.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Warnil on alati pidur trumlis. Välja arvatud vertikaal ülekandega isend. Enamusel on trumlis.
+372 5028488
MaxL
Mudder

Postitus Postitas MaxL »

Milleks on mulle vaja, et vints hiljem kasutatuna mingit hinda omaks? Kui ma olen selle juba kord auto külge aretanud, ei kavatse ma seda kindlasti enam müüma hakata, kui siis ainult vanarauda. Endal on peres üks auto ComeUpiga ja teine tundmatu hiina vintsiga. Kiiruse vahe on küll oluline aga see on ka määrav ehk ainult võistlustel. Hiina vints on paari aasta jooksul päris kõvasti tõõd teinud ja mingeid probleeme ei ole esinenud.
Kasutatud vintsid näevad üldjuhul juba sellised välja, et tänaval kasutatava auto(millega vahel ka kohvikus käia) ette seda küll ei tahaks panna.
Kasutaja avatar
rmann
Rock Crawler

Postitus Postitas rmann »

MaxL kirjutas:
Kasutatud vintsid näevad üldjuhul juba sellised välja, et tänaval kasutatava auto(millega vahel ka kohvikus käia) ette seda küll ei tahaks panna.
Aga mõtle seda ka kui plussi - keegi siis seda viletsa väljanägemisega vintsi eest omastada ka ei taha.
LC70 2,4td
Chevy K5 6,2d V8
UAZ 31512
LC80 4,2td

Ja kui keegi tunneb vajadust siis : 50 97 26üheksa

Pilt
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Garantii on aasta aega. Siiani on kõige rohkem garantiiprobleeme Warn vintsidega olnud üldse minu ajaloos. Kõige kallim ja kõige probleemsem. Hind ei näita kvaliteeti juba ammu. Dragon on hea ja töökindel ning tugev, ainult aeglasem tsipa ja võib olla kohmakama lahendusega kohati (pidur on jube keeruline, aga töötab) Samas on kiiruste vahe marginaalne 1,9m/s VS 2,1m/s. Come Up on pälvinud lihtsalt pika ajalooga hea ja töökindla vintsi maine meie turul.

EDIT: Odavat vintsi ostes kaotad hiljem müües raha vähem. Kasutatud Hiina vintsi hind langeb heal juhul kuni 20%, kui vints korras. Come Up il aga on hinnalangus kuni 50%. Tegemist on maagilise 320EUR (5000EEK) piiriga, mis on lihtsalt kasutatud vintside hinnaklassiks.
+372 5028488
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

MaxL kirjutas:Milleks on mulle vaja, et vints hiljem kasutatuna mingit hinda omaks? Kui ma olen selle juba kord auto külge aretanud, ei kavatse ma seda kindlasti enam müüma hakata, kui siis ainult vanarauda. (....)
Siin on nüüd filoisoofilised erinevaude asjadele lähenemisel.
Millkes müüa?
1)Kui näiteks meeletu raha puudus uksele koputab, aga sõita vaja, siis mina müüks küll esimesna vintsi maha. ( kui just leiva luale toomiseks ei kasuta.)
2) Näiteks, kui tõsiselt tuksi läheb ja ise remontida ei viitsi, siis nimega vintsi saab ilmslet lihtsmalt ja parema hinnaga varuosadeks müüa, kui tundmatu.
3)Saaksid vana vintsi hinnga kusgailt uue ja palju parema.

Nii nagu mõlgid ja kriimud maasturil ei mängi rolli sellise auto läbimisvõimele, kütusekulule või kiirendusomadustele ei oma vintsi välimus suurt rolli tema tõmbejõus või kasutusmugavuses.
Pemine, et tehniline pool on laitmetus korras ja põhifunktsioonid toimivad tõrgeteta.
Enamsusel "poes ja linnas käigu" autodel on tänapäeval vints üldse plststange taga peidus ja vaid lullikud ning konks paistavad välja.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”