K:Peugeot/ford 2.3 diisel

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

ibra kirjutas:Tegelikult on vene autodega nii ,et kui õli lekib ,siis võib rahuliku südamega sõita st. et õli on olemas. Aga kui vene autol õli ei leki ,siis kuidagi imelik ja võib tähendada ainult ühte asja , et õli ei ole.
Kui vene autol õli ei leki, siis on ta korras hea peremehe käes.
+372 5028488
hunter112
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas hunter112 »

jr kirjutas:
ibra kirjutas:Tegelikult on vene autodega nii ,et kui õli lekib ,siis võib rahuliku südamega sõita st. et õli on olemas. Aga kui vene autol õli ei leki ,siis kuidagi imelik ja võib tähendada ainult ühte asja , et õli ei ole.
Kui vene autol õli ei leki, siis on ta korras hea peremehe käes.
Täpselt.Mul niva seisis enne villise silla purunemist suvest saati aianurgas.Kui teda vaja oli sai siis lihtsalt bensiin üles pumbatud ja nii ta jälle sõitiski.
Muska71
Fitting 38"

Postitus Postitas Muska71 »

Kui difrit vajad siis mul 1 tutikas vedeleb ja ka korras kasutatud difreid olemas.
Kui esisild juba laiali siis vaheta ka käänmiku sees olevad zimmerid ära.Maksavad miski 30.- tk.Vahetamiseks pead kogu käänmiku silla tala küljest eemaldama.
hunter112
Got ARB and Nitrous?

Selge.Mul hetkel pisike mõttepaus mis teha,kas lappida neid kolhoosnikuid või teha kohe midagi tummisemat.
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

Mul pakkuda Nissan Patrol 160 sillapaar. Hinnaks 4,5k Puuduvad hubid.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
hunter112
Got ARB and Nitrous?

Hmm,huvitav pakkumine,oskad ka äkki öelda mis vaja ringi teha,et uazile alla panna?Nii nüüd ma kaks päeva levist väljas,aga häid mõtteid võite siia kamaluga kirjutada!
hunter112
Got ARB and Nitrous?

Nii sildade mure lahendatud.Aga selline küsimus eelmisele omanikule(mul täiesti poogen et sellest aasta möödas) et kus käis see masin ülevaatusel et ta kohe esimese korraga läbi läks vaatamata sellele et parem tagumine piduritoru oli lapikuks kinni löödud(pidurid tundusid et võtavad sellepärast et esimesed oli mõnuga peale keeratud),pumba tagasivoolust kütet jooksis,kässar puudub,sidurikojale pooled poldid panemata,raami ots kõveraks sõidetud,raam tagant otsast puruks rebitud,roolikarp peal täiesti lahti,tulemüüri makrofleksiga lapitud,mootori kronsadest ei julge rääkidagi,sõelapõhja meenutava sumpsiga ei ole mu teada ülevaatusele asja.Kõik avastused kohe ei tule meelde,aga neid on kindlasti veel.Tegu pidi olema äärmiselt korras maasturiga.Pole mulle mõtet jahuma hakata et oma asi et ostsid jne.Minul on igaljuhul häbi sellise asjaga ülevaatusele minna,seega käimas suuremad ümberehitused,mis osaliselt juba ka teostatud.
JaanusLI
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas JaanusLI »

:d krt ma ei või. ise räägid,et ei ole esimene vene auto....asju tuleb ikka aegajalt üle vaadata. et nüüd oled hirmus tige, kui remondipeale sutsu raha läheb ? roolikarp- pold minul temaga mingit jama. pauku mina pole sellega teind.nii mis sul veel oli,,,,sumps :D- ükski asi ei kesta igavesti. tagasivool- ei tea. kässar-villisel on lolli kohapeal vb oled ise jalaga vasta läind ja peale jäänd, mul endal ka sedasi old. niiet ei oska sind aidata kuidagi. mina sind ostma ei sundinud ja minul oli ta korras. väga näotu siin nüüd halada, grow-up ;)
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Vahva autu oli. Polnud sellist porrri ammu näinud. :evil:
hunter112
Got ARB and Nitrous?

JaanusLI kirjutas::d krt ma ei või. ise räägid,et ei ole esimene vene auto....asju tuleb ikka aegajalt üle vaadata. et nüüd oled hirmus tige, kui remondipeale sutsu raha läheb ? roolikarp- pold minul temaga mingit jama. pauku mina pole sellega teind.nii mis sul veel oli,,,,sumps :D- ükski asi ei kesta igavesti. tagasivool- ei tea. kässar-villisel on lolli kohapeal vb oled ise jalaga vasta läind ja peale jäänd, mul endal ka sedasi old. niiet ei oska sind aidata kuidagi. mina sind ostma ei sundinud ja minul oli ta korras. väga näotu siin nüüd halada, grow-up ;)
Kui venetehnikaga õigesti ringi käia siis ta kestab.Rahast pole mul remondi peale kahju kui ma tean et asi õigeks saab,käed mul ka otsast ei kuku.Hmm,huvitav kuidas saab roolikarp lahti loksuda ca 200 kilomeetriga nii et neid polte pingutada võimalik ei ole.See ka imelik et kui käigukasti alla panna siis sidurikoja polte kinni ei keera.Kässarit pold sel villisel algusest peale :x .Asi ei ole halamises,asi on nördimuses.Uputaja ütles õigesti selle kohta porr.Aga ülevaatust see auto ametlikult läbinud ei ole.Selle kohta sa ei osanud midagi öelda.Asi on lihtsalt põhimõttes et ei ole vaja müügiga tünga teha.Aga tundub et asi läks naelapea pihta kui lugupeetud eelmine omanik närvi läks.Poleks neid viimaseid suuremaid avastusi esinenud poleks ka miskit öelnud,aga need ajasid pasa ikka keema küll. :x
JaanusLI
Fitting 44"
Kontakt:

hunter112 kirjutas:
JaanusLI kirjutas::d krt ma ei või. ise räägid,et ei ole esimene vene auto....asju tuleb ikka aegajalt üle vaadata. et nüüd oled hirmus tige, kui remondipeale sutsu raha läheb ? roolikarp- pold minul temaga mingit jama. pauku mina pole sellega teind.nii mis sul veel oli,,,,sumps :D- ükski asi ei kesta igavesti. tagasivool- ei tea. kässar-villisel on lolli kohapeal vb oled ise jalaga vasta läind ja peale jäänd, mul endal ka sedasi old. niiet ei oska sind aidata kuidagi. mina sind ostma ei sundinud ja minul oli ta korras. väga näotu siin nüüd halada, grow-up ;)
Kui venetehnikaga õigesti ringi käia siis ta kestab.Rahast pole mul remondi peale kahju kui ma tean et asi õigeks saab,käed mul ka otsast ei kuku.Hmm,huvitav kuidas saab roolikarp lahti loksuda nii et neid polte pingutada võimalik ei ole.See ka imelik et kui käigukasti alla panna siis sidurikoja polte kinni ei keera.Kässarit pold sel villisel algusest peale :x .Asi ei ole halamises,asi on nördimuses.Uputaja ütles õigesti selle kohta porr.Aga ülevaatust see auto ametlikult läbinud ei ole.Selle kohta sa ei osanud midagi öelda.Asi on lihtsalt põhimõttes et ei ole vaja müügiga tünga teha.Aga tundub et asi läks naelapea pihta kui lugupeetud eelmine omanik närvi läks.Poleks neid viimaseid suuremaid avastusi esinenud poleks ka miskit öelnud,aga need ajasid pasa ikka keema küll. :x

Hah :D ei läind närvi, sest mina sellele autole ei ole miskit teind peale vedelike vahetamist. sellel autol old palju palju omanike ja algselt oli see veneajal metskonna auto. see auto oli siis juba porr, kui mina selle ostsin,aga see "porr" liikus ja väga hästi. üv ametlik. ok, selle peale ütleks loll,kes auto müüs,aga kordi lollem kes auto ostis ;) emaga vist käisid autot ostmas ? ma ei mäleta enam,aga jah teinekord võta keegi,kes siis oskab vigu vaadata ... loodan,et said oma pahameele avalikult välja elatud :D
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Kas vene ajal liikus juba sierra superdiisleid?
JaanusLI
Fitting 44"
Kontakt:

uputaja kirjutas:Kas vene ajal liikus juba sierra superdiisleid?

ei tea mina, tean aga seda et enne mind oli sellel autol mitu omaniku ja siis oli Kindlalt see disla vurr vahel. vot nii on lood. :wink:
hunter112
Got ARB and Nitrous?

Sinu jutu järgi olid sa sel masinal nasinal mootori vahetanud kuna vana oli kohv.Aga jah pidi ikka hea sõber see olema kes sellise tegelikult ebakorras masina teedele liiklema lubas :lol:Aga jah nüüd võib selle teema lukustada kuna sai kõik välja öeldud mis oleks tulnud juba ammu teha.Nii ei saa rallit sõita!!!
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”