Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.
Tervitus!Villisel selline mure ilmnenud mul et külmkäivitusel ei taha käima jääda,iga matsuga lubab aga käima ei jää,päris mitu korda tahab küünlaid saada,vaja mängida ka külmkäivitus hoovaga ja ka pedaaliga ning peale seda lõpuks saab ka käima.Käiamise ajal viskab tagant musti pahvakaid,seega eeldan et filtri viga pole.Kas võib olla küünalde viga,kuigi eelmine talv vahetatud(aegreleed vahel pole)või siis äkki on pumbaga miskit valesti.Pärast käima saamist käib normaalselt ja läheb soojalt matsust käima.Käivitub probleemideta ka peale mõne tunnist seismist.Mure ainult siis kui pikemalt kui u.10h seisnud.Äkki oskate aidata.
Pakuks ka eelsüüteküünlaid. Ma just jamasin samasuguste sümptomitega. Oli küll natu teise margi mootor, aga peale ühe läbioleva küünla vahetamist on asi ok jälle
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
No kui aegreleed pole, siis pole ju järelhõõgumist kah. Mul olid kunagi ühel autol küünlad eraldi nupust ja siis pidi seda lihtsalt käima minnes järel hoidma.
Nii see viga leitud-küünlad.Ei hakka uut teemat tegema aga täna lõpetas villise esisild töölepingu.kardaan käib ringi kuid ratastesse see jõud ei jõua.Ise kaldun arvama et kas differ otsas või poolass pooleks?Mis siinne seltskond pakub?
võta sild alt ära ja sa saad ju teada, mis viga. siin võid ka saada kohe kohe laiali mineva silla...seda lahti krutid tunnikese v 1,5 h paar kilo ja sild korras, kui käbi ja laagri uued paned.
Ongi see plaan et lahti kruttida,aga enne selleni jõudmist läheb veel päevake aega,samal ajal aga vaatan mis siinsed seltsimehed pakuvad.
Arvad et on difri käbi viga?