Nostalgianurgake-Minu esimene ja viimane krooniost

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
ubin
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas ubin »

Viimased kroonid kulunud, valituks osutus Savetskoje Solotoje. Head vanaasta lõppu.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

ubin kirjutas:Viimased kroonid kulunud, valituks osutus Savetskoje Solotoje. Head vanaasta lõppu.
Kusjuures mul naine ka selle suur fänn (kui tegu Itaalia omaga...Belgia versioon pole ikka see :D )...ise ma nõukaaja inimene ja Sovetskoje Igristoje (made by Riga) suur fänn :D ...head vana ära saatmist veelkord!
Õli
Mudder

Postitus Postitas Õli »

Õli kirjutas:Esimene krooni ost oli 1L Royali piiritust ja Mehukatti. Ja viimaseks krooni ostuks on veel aega. Tea kas peaks krooni lõpetama ka liitrisega? :D
Ja ostsingi viimaste kroonide eest Belõi Aisti :D
Kasutaja avatar
hillart
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas hillart »

Viimaseks krooniostuks jäi püksirihm, et oleks midagi euriajastul pingutada. Juba ettenägelikult võtsin sellise, millel auke pole, et ei peaks juurde tekitama. :lol: :lol: :lol:
samodelkin
Mudder

Postitus Postitas samodelkin »

Esimesed kroonid tulid ju vahetult enne jaanipäeva. Sai siis seni ostmisest hoidutud ja jaanituleks suurem kogus õlut (ja vorsti) ostetud.
Minu mälu võib mind nüüd küll alt vedada aga minu mäletamist mööda oli pooleliitrise õlle hind siis ikka k o r d a d e s odavam, kui praegu...? Suuremaid õllesid siis veel ei olnud. Minu meelest oli siis kusagil 4 – 5 eek vahel?

Viimased kroonid viisin eile kohalikku tanklasse. Võtsin ühe odavama vahuveini ja ülejäänu eest lasksin teatud vedelikku paaki lasta. See vedelik oli nüüd ka k o r d a d e s kallim, kui krooniaja algul...

Nii, et kokkuvõttes muutusid/osutusid minu kroonid üsna vedelaks! Või kuhu nad siis vahepeal “voolasid” – alles pole nagu midagi jäänud...

Jätku eurole, Teile kõigile, kaasfoorumlased! :D
Kasutaja avatar
JoelH
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas JoelH »

Olin siis paras tatikas kui kroon tuli aga mäletan, et aitasin naabritädi kassi puu otsast alla ja ta premeeris mind 10kr-ga, selle eest sai kohe ostetud Turbo nätsu :)
Viimased kroonid veel rahakotis.
Milwaukee, AEG, Ryobi, Homelite ja tööriistade ja aiatehnika müük, garantiiremont ja varuosad.

Kauplus: Tallinn, Kadaka tee 7/2
www.tööriistapood.ee
http://www.milwaukee.ee
53730444
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
al
True Off Roader!

Postitus Postitas al »

samodelkin kirjutas: Minu mälu võib mind nüüd küll alt vedada aga minu mäletamist mööda oli pooleliitrise õlle hind siis ikka k o r d a d e s odavam, kui praegu...? Suuremaid õllesid siis veel ei olnud. Minu meelest oli siis kusagil 4 – 5 eek vahel?

Viimased kroonid viisin eile kohalikku tanklasse. Võtsin ühe odavama vahuveini ja ülejäänu eest lasksin teatud vedelikku paaki lasta. See vedelik oli nüüd ka k o r d a d e s kallim, kui krooniaja algul...
...
Mäletan 90-te algusest suurt silti Tartu kaubahallis (Postimaja), mis reklaamis 3-e pilsnerit 9,00 eeku eest. Muidu oli sente kallim.
Bensiin maksis krooni alul rohkem kui diisel (ja kes seda diislit ikka väga ostma tõttas), krooni esimestel päevadel maksis A76 kõrvalises tanklas lühikest aega ja omadele 1,50! hiljem, juba ca 2 eek/l, mis tähendab, et õlle hinna 2-3x tõus, on pisiasi kütusehinna 10x tõusu juures.
Huvitav on see, et 1,5l Hershi (oli ju esimene 1,5l plastikpudelis) limonaad maksis ka siis 10 eek ja on nüüd odavamgi, kui otsida.

ps. aastal 1996 ostsin Rootsist, Rootsi rahvusroa Kebabi 64sek (no oli kallis rsk) eest. Samas kohas ja samapalju maksis see ka detsembris 2010... enam ei tundunudki nii hull.
jeebu
Mudder

Postitus Postitas jeebu »

Aga huvitav millal inimesed eestis krooni päris k¨rvale jätavad, mäletan aastal 2000 vī 2001 soomes kuigi oli juba ammu euro inimesed ikka arvestasid kīkk markadese ringi ja vahetevahel juhtub seda siin siiamaani kui kuuled poes et "se maksab 30 vī 50marka"
JAN007
Fitting 38"

Postitus Postitas JAN007 »

Sama Prantsusmaal, suvel nägin, et enamus hindu seal dubleeritud frankidesse..
Grand Vitara
Kasutaja avatar
Ax
True Off Roader!

Postitus Postitas Ax »

Pagan küll, ikka veel EEK'ud rahakotis. Pole senimaani EURoostu sooritanud.
Aga kui teeks esimese euroostu näiteks GC WJ'le vedru tõste? :roll:
Takkajärgi tarkus on täppisteadus.
Kasutaja avatar
orejaP
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas orejaP »

Täna Viimane sularaha krooni ost - marineeritud kurgid.
Täna Esimene sularaha euro ost - lilled naisele

Mõlema ostu sooritamisel oli pea veidi haige :lol:
GC 4,7 162 kW -03
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Esimene krooniost oli bensiini oma Delta'le. 5EEk oli see rahaühik, mis toona näpu vahel oli. 5EEk eest sai ikka seda kütet päris palju Delta'le.

Viimast krooniostu pole veel teinud, kuna kavatsen selle teha viimasel päeval kui veel krooni eest poest asju osta saab.
+372 5028488
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

Oma esimesed kroonid kulutasin vibunoolte peale. Käisin omal ajal sportvibu laskmas ja nooled maksid meeletu summa - 80 krooni. Selle raha sain taara äraviimise eest.

Sahtlis vedeleb veel mõnisada krooni aga siin pole nendega eriti midagi teha :) Sovetskojet sai õnneks rohliste rahatähtede eest ka :)

hehe, lahe teema!

terv,
Rommi
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”