No-noh!" Ikka said vastuse - mootor teatud pööretel värises lubamatult,miski oli mootori küljes tasakaalust väljas !Kõik muu sai seega välistadarainz kirjutas:Kahjuks ei saanud!Keila rem.mees arvas et mitu viga! Täpselt ei tea keegi! Ise arvan et asi on siduris aga pole raha hetkel remontida ja niisama ei taha kah kasti maha võtta ja seisma jätta! Mul on miskipärast hammasvööl hambad maas ja vöö koos sidurikomplektiga on ikka s..aks kallis! uus pendiks kah veel ja ongi 10tuhhi koos.Hetkel käib ülejõu!differ kirjutas:rainz, kas said oma probleemile lahenduse?rainz kirjutas:keilasse kõige lähem maa-anna oma nr.ja helistan sulle!!
hirmus resonants madalatel pööretel
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
Ka väikeses töökojas saab suuri töid teha!
Kui kardaaniriste vahetasid ,kas kardaan läks õieti kokku ja nuutides loksu ei olnud ? Kui võimalik ,siis võta kardaan alt täitsa ära ja tee proovisõit .Kui vibra kadunud,on süüdlane käes!differ kirjutas:Kas keegi oskab nõu anda? Probleem selles, et kabiini lõi vibra sisse kui kaasi vajutada. Ühtlasel sõidul oli kõik ok. Auto all selgus, et käigukasti padjad ja esisilla kardaani üks rist läbi. Nii, vahetasin kõigukasti padjad ära ja nüüd on tühikäigul selline vibra autos, et jube. Kui kergelt kaasi vajutada pöörded tõusevad üle 1100 on vibratsioon nagu peoga pühitud. Milles võiks nüüd probla olla? Visuaalselt tundusid mootoripadjad nagu ok.
Ka väikeses töökojas saab suuri töid teha!
Mõtlesin et lihtsalt vaadata kuulata, äkki tuvastad probleemi. Ja sinu kulutatud aja loomulikult tasustan. Kui on lihtsam probleem, siis selle kõrvaldamisega saan ehk ise hakkama. Lihtsalt kogemustega venda vaja kes üle vaataks.
PS kui keegi tunneb, et on pädev viga tuvastama (Tallinna lähiümbruses), siis olen pakkumistele avatud.
PS kui keegi tunneb, et on pädev viga tuvastama (Tallinna lähiümbruses), siis olen pakkumistele avatud.
Mitsubishi Pajero Wagon GLS 2,8TD
Mitsubishi Galant GTZ 3,0
Jäta nüüd ,tühikäigu vibra ei tulene kardaanist.seenior2 kirjutas:Kui kardaaniriste vahetasid ,kas kardaan läks õieti kokku ja nuutides loksu ei olnud ? Kui võimalik ,siis võta kardaan alt täitsa ära ja tee proovisõit .Kui vibra kadunud,on süüdlane käes!differ kirjutas:Kas keegi oskab nõu anda? Probleem selles, et kabiini lõi vibra sisse kui kaasi vajutada. Ühtlasel sõidul oli kõik ok. Auto all selgus, et käigukasti padjad ja esisilla kardaani üks rist läbi. Nii, vahetasin kõigukasti padjad ära ja nüüd on tühikäigul selline vibra autos, et jube. Kui kergelt kaasi vajutada pöörded tõusevad üle 1100 on vibratsioon nagu peoga pühitud. Milles võiks nüüd probla olla? Visuaalselt tundusid mootoripadjad nagu ok.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Seda proovisõitu ilma kardaanita ei saa teha, õli jookseb vahekastist välja ju. Aga nagu juba öeldud, siis kohapeal tühikäigul mootori töötades ei tohiks kardaanil vibratsiooniga seost olla.seenior2 kirjutas: Kui kardaaniriste vahetasid ,kas kardaan läks õieti kokku ja nuutides loksu ei olnud ? Kui võimalik ,siis võta kardaan alt täitsa ära ja tee proovisõit .Kui vibra kadunud,on süüdlane käes!
Proovida ikka saab, võta poest seda valget kanalli toru vastava mõõduga, torka sinna otsa a?la 10 cm jupp ja saad oma katsetuse ära teha.....differ kirjutas:Seda proovisõitu ilma kardaanita ei saa teha, õli jookseb vahekastist välja ju. Aga nagu juba öeldud, siis kohapeal tühikäigul mootori töötades ei tohiks kardaanil vibratsiooniga seost olla.seenior2 kirjutas: Kui kardaaniriste vahetasid ,kas kardaan läks õieti kokku ja nuutides loksu ei olnud ? Kui võimalik ,siis võta kardaan alt täitsa ära ja tee proovisõit .Kui vibra kadunud,on süüdlane käes!
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Igal vastusel on omamoodi point sees aga minuautol tekitab tugevat urinat tühikäigul sõitmine! auto seistes on vaikus majas!rt23 kirjutas:Tühikäigul tekitab vibra mootoriosade kokkupuude kerega. Paar juhust on omal olnud, kui vahekasti alune kaitse on muljuda saanud. Summuti peab ka õigel kohal olema. Need asjad on ka hirmsat vibra tekkitanud tühikäigul.
Kui käigukasti padjad totaalselt sodid pole siis nende vahetmine on mõttetu! Mina vahetasin ära Ja uued istuvad samamoodi pool vinnas!Ongi teised sellsed vedela olemisega aga maksavad nagu oleks kullast tehtud!differ kirjutas:Kas keegi oskab nõu anda? Probleem selles, et kabiini lõi vibra sisse kui kaasi vajutada. Ühtlasel sõidul oli kõik ok. Auto all selgus, et käigukasti padjad ja esisilla kardaani üks rist läbi. Nii, vahetasin kõigukasti padjad ära ja nüüd on tühikäigul selline vibra autos, et jube. Kui kergelt kaasi vajutada pöörded tõusevad üle 1100 on vibratsioon nagu peoga pühitud. Milles võiks nüüd probla olla? Visuaalselt tundusid mootoripadjad nagu ok.
Mina kahtlustan kah mootori patju aga kuda kontrollida ei tea! Lihtsalt igaks-juhuks kah ei taha vahetada kuna hind päris krõbe! Ilgelt tahaks teada saada mis oli sinu autol viga,nii-et kui korda saad siis PALUN anna teada mis viga oli!rainz kirjutas:Kui käigukasti padjad totaalselt sodid pole siis nende vahetmine on mõttetu! Mina vahetasin ära Ja uued istuvad samamoodi pool vinnas!Ongi teised sellsed vedela olemisega aga maksavad nagu oleks kullast tehtud!differ kirjutas:Kas keegi oskab nõu anda? Probleem selles, et kabiini lõi vibra sisse kui kaasi vajutada. Ühtlasel sõidul oli kõik ok. Auto all selgus, et käigukasti padjad ja esisilla kardaani üks rist läbi. Nii, vahetasin kõigukasti padjad ära ja nüüd on tühikäigul selline vibra autos, et jube. Kui kergelt kaasi vajutada pöörded tõusevad üle 1100 on vibratsioon nagu peoga pühitud. Milles võiks nüüd probla olla? Visuaalselt tundusid mootoripadjad nagu ok.
Küsiks siis ilusti uuesti.
Sümptom: tugev vibratsioon salongis tühikäigul, u. 1100rpm juures kaob.
Tekkis peale käigukasti patjade vahetust. Uued padjad tõstsid 1cm jagu käigukasti ülespoole.
Sidurikorvist on kuulda päris kõva kõrin.
Kas see võib olla kulunud/riknenud sidurikettast?
Kas see võib olla kahemassilisest hoorattast(juhul kui 2,8TD pajerol on seline)?
Ilmselt võib see olla ka kulunud mootoripadjast.

Seoses sellega kohe küsimus, kas kellelgi on pakkuda mulle sellist mootoripatja.
Sümptom: tugev vibratsioon salongis tühikäigul, u. 1100rpm juures kaob.
Tekkis peale käigukasti patjade vahetust. Uued padjad tõstsid 1cm jagu käigukasti ülespoole.
Sidurikorvist on kuulda päris kõva kõrin.
Kas see võib olla kulunud/riknenud sidurikettast?
Kas see võib olla kahemassilisest hoorattast(juhul kui 2,8TD pajerol on seline)?
Ilmselt võib see olla ka kulunud mootoripadjast.

Seoses sellega kohe küsimus, kas kellelgi on pakkuda mulle sellist mootoripatja.
Teate, minu pajerol on raami esiots just mitte kõige sirgema iseloomuga,(mootor ei mahu raamivahele õieti) ja mootoripatjadel on ned külgmised piirajad vastu patja, ja ei värise seal mul midagi, ning kasti padjad on puha vedelad, viga on ikka kusagil mujal kui mootori ja kasti patjades., Vähemalt mina ei usu seda!
Ja ega jeebist sõiduautot ei saa, pöörlevaid osasid on ikka kordades, rohkem, mis võivad kõik vibra tekitada.
Ja ega jeebist sõiduautot ei saa, pöörlevaid osasid on ikka kordades, rohkem, mis võivad kõik vibra tekitada.
PatrolY61 3.0D 35"
viis 3363923
viis 3363923