Küsimus punktiarvestuse kohta?
Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators
Selleks, et võistlus karikasarja kirja läheks, on vaja vähemalt 5 startijat. Palju distantsist läbida tuleb selleks, et oma individuaalne tulemus kirja saada, on iga võistluse juhendis kirjas. Lihtsalt startimise eest karikasarja punkte ei anta, aga kui 5st startijast üks katkestab kohe peale starti, siis teised 4 saavad oma tulemused kirja.
See sõltub juba võistluse formaadist, juhul kui on tegemist ühisstardiga ei fikseerita eraldi igaühe starti, kui on tegemist üksikstardiga siis saab seda arvestada.kala kirjutas:aga kui ta üldse starti ei lähe ja piiksu ei tee?
Arto Künnapas, Ratturid meeskonna roolikeeraja , maasturisõltlane alates 2004.
MB230GE, Nissan Navara, Volvo TGB1314
offroad.ee
offroad.ee
no tglt küsimus tekkis saarekolli ja atv klassi pärast?
Kuna ma ise siiani olin arvamusel,et saarekolli atv klass ei lähe karika arvestusse ja kuna ma paljude sõitjatega puutun kokku koguaeg siis olen neile väitnud,et see on valesti,ning parandatakse see asi ära ennem hooaja lõpupidu,aga siiani on tabelis?
Sellest siis küsimus,et miks konkreetne asi arvesse läks???
Karikasarja üldinfost võetud:
5.5 Etapp loetakse toimunuks, kui stardib vähemalt viis võistkonda omas klassis.
Nii ja siit tuleb järg saarekolli juhendist:
10.5 Eesti 4x4 karikavõistluste punkte saavad võistlusklassides TR1, TR2, TR3, VABA ja ATV võistelnud kodu ja
välisvõistkonnad vastavalt Eesti 4x4 karikavõistluse juhendile. Eeldusel, et võistkond on antud võistlusel
saanud tulemuse.
Ehk ainult registreerimisest ei piisa.
Ei taha kellegile keerata,aga mulle ei mahu pähe kuidas see saab arvesse minna,muudes motospordi alades pole sellist asja ja sellepärast ei saagi aru,et kuidas see saab minna.
Praegu esikohal ivo ja tammekas,tõesti kahju kui nad oma kohast ilma peaks jääma ja tagant poolt tulijad ette poole saavad,aga lihtsalt võistlejad on küsinud mu käest seda,et mis jama sellega on ja kuidas olema peaks....mu arvamus on see,et kõik peaks olema reeglite järgi,olgu seal ees siis sõbrad või tuttavad.
Tõesti pole kellegil soovi nii öelda tüüpilist Eestlast mängides teisele ära panna,aga kui olete reeglid teinud siis keegi peaks neid järgima ka.
Näide:
Paar aastat tagasi oli sama asi krossis ja ühel oli hädasti punkte vaja,aga rahvast kokku ei saadud,siis prooviti ära teha nii öelda regamisega,aga näed see pole enam motosport ja föderatsioon tühistas selle vastava protokolliga.
Ei taha mingid saagi käima tõmmata,aga seletage see asi mulle nii lahti,et aru saaks.
Ps! tänase ilma nimi on drift ja närvilist nädalavahetust kõigile kaasamõtlejatele
Kuna ma ise siiani olin arvamusel,et saarekolli atv klass ei lähe karika arvestusse ja kuna ma paljude sõitjatega puutun kokku koguaeg siis olen neile väitnud,et see on valesti,ning parandatakse see asi ära ennem hooaja lõpupidu,aga siiani on tabelis?
Sellest siis küsimus,et miks konkreetne asi arvesse läks???
5.5 Etapp loetakse toimunuks, kui stardib vähemalt viis võistkonda omas klassis.
10.5 Eesti 4x4 karikavõistluste punkte saavad võistlusklassides TR1, TR2, TR3, VABA ja ATV võistelnud kodu ja
välisvõistkonnad vastavalt Eesti 4x4 karikavõistluse juhendile. Eeldusel, et võistkond on antud võistlusel
saanud tulemuse.
Ei taha kellegile keerata,aga mulle ei mahu pähe kuidas see saab arvesse minna,muudes motospordi alades pole sellist asja ja sellepärast ei saagi aru,et kuidas see saab minna.
Praegu esikohal ivo ja tammekas,tõesti kahju kui nad oma kohast ilma peaks jääma ja tagant poolt tulijad ette poole saavad,aga lihtsalt võistlejad on küsinud mu käest seda,et mis jama sellega on ja kuidas olema peaks....mu arvamus on see,et kõik peaks olema reeglite järgi,olgu seal ees siis sõbrad või tuttavad.
Tõesti pole kellegil soovi nii öelda tüüpilist Eestlast mängides teisele ära panna,aga kui olete reeglid teinud siis keegi peaks neid järgima ka.
Näide:
Paar aastat tagasi oli sama asi krossis ja ühel oli hädasti punkte vaja,aga rahvast kokku ei saadud,siis prooviti ära teha nii öelda regamisega,aga näed see pole enam motosport ja föderatsioon tühistas selle vastava protokolliga.
Ei taha mingid saagi käima tõmmata,aga seletage see asi mulle nii lahti,et aru saaks.
Ps! tänase ilma nimi on drift ja närvilist nädalavahetust kõigile kaasamõtlejatele

56157755
Et siis kõik aru saaksid milles on point ,väike täpsustus.
Saarekollil 2010 oli registreerinud 5 võistkonda.
Ühel neist läks aga kehvasti ja nad ei jõudnud registreerimisest kaugemale.Tükk aega enne starti ATV enam käima ei läinud ja starti mehed ei läinud.Reaalselt võistles 4 võistkonda.
Miks see võistlus on ATV-del karikasarjaarvestuses kui stardis oli 4 võistkonda?
Saarekollil 2010 oli registreerinud 5 võistkonda.
Ühel neist läks aga kehvasti ja nad ei jõudnud registreerimisest kaugemale.Tükk aega enne starti ATV enam käima ei läinud ja starti mehed ei läinud.Reaalselt võistles 4 võistkonda.
Miks see võistlus on ATV-del karikasarjaarvestuses kui stardis oli 4 võistkonda?
HM Racing Team
Vaadates Saarekolli juhendit siis nii ongi, et startis viis võistkonda,kala kirjutas:no tglt küsimus tekkis saarekolli ja atv klassi pärast?
10.5 Eesti 4x4 karikavõistluste punkte saavad võistlusklassides TR1, TR2, TR3, VABA ja ATV võistelnud kodu ja välisvõistkonnad vastavalt Eesti 4x4 karikavõistluse juhendile. Eeldusel, et võistkond on antud võistlusel saanud tulemuse.
Saarekolli juhendi punkt 8.2 Starti lubatakse tehnilise kontrolli ja mandaadi läbinud võistkonnad.
Mida ka tegid kõik viis võistkonda. Karikasarjapunkte Pärnumaa ORT-le ei antud nagu ütleb viidatud punkt 10.5.
Ei näe eksimust, parandage kui nii ei ole.
Samas tuletan meelde ka karikasarja juhendi punkti
5.6 EAL E4X4KV tulemuste kohta võetakse EAL 4x4AK poolt vastu kirjalikke proteste 3 päeva jooksul peale etapi toimumist, protestimaks on 5000.- EEK.
Arto
Arto Künnapas, Ratturid meeskonna roolikeeraja , maasturisõltlane alates 2004.
offroad.ee
offroad.ee
Loogiline,et ennem starti minna ei saa kui sa pole tehnilises käinud ja mandaati teinud,ning peale seda saab alles startida.
Või olen siis tõesti mina nii loll,et olen valesti välja lugenud selle sealt???
oleks ma võistleja siis ma oleks raudpolt protesti sisse andnud,aga praegusel juhul lihtsalt proovisin tähelepanu juhtida,et kas on õige ja kuidas on õige.
Minu arvamus on see,et 4x4 alamkomiteest on keegi eksinud või pole silma peal hoidnud,et kõik oleks nende endi kirjutatud reeglite järgi.
Parandage kui eksin.
Või olen siis tõesti mina nii loll,et olen valesti välja lugenud selle sealt???
oleks ma võistleja siis ma oleks raudpolt protesti sisse andnud,aga praegusel juhul lihtsalt proovisin tähelepanu juhtida,et kas on õige ja kuidas on õige.
Minu arvamus on see,et 4x4 alamkomiteest on keegi eksinud või pole silma peal hoidnud,et kõik oleks nende endi kirjutatud reeglite järgi.
Parandage kui eksin.
56157755
- Oliver
- offroad on külm, pime ja vastik
- Kontakt:
Mille alusel sa seda väitsid? Kas keegi ütles nii? Sa lugesid seda kuskilt? Eeldasid? Arvasid (kuna tundus loogiline)?kala kirjutas:no tglt küsimus tekkis saarekolli ja atv klassi pärast?
Oliver Sults, TR3, 20 aastat võidu- ja lõbusõite
Orienteerumiseks vajaliku arvuti leiad siit: https://supervivent.eu/offroad
Orienteerumiseks vajaliku arvuti leiad siit: https://supervivent.eu/offroad
Küsimuse ei ole hetkel teie punktide saamises vaid selles,et rajal oli 4 teami mitte 5 ja sõit ei peaks minema aastaarvestusse.Punkte ei saa te niiehknaa sest ei sõitnud rajal meetritki.
Küsimus EAL-i asjadega kursis olevatele kodanikele:
Mis ajahetkest loetakse võistkond startinuks? Ja palun täpset vastust.
Küsimus EAL-i asjadega kursis olevatele kodanikele:
Mis ajahetkest loetakse võistkond startinuks? Ja palun täpset vastust.
HM Racing Team