Küsimus suurematele ja targematele.
Kuidas arvestatakse võistlus karikasarja punkti arvestusse?
Kas peab olema 5 võistkonda koos?
Kas piisab registreerimisest?
kala kirjutas:Küsimus suurematele ja targematele.
Kuidas arvestatakse võistlus karikasarja punkti arvestusse?
Kas peab olema 5 võistkonda koos?
Kas piisab registreerimisest?
MM kirjutas:5 võistkonda peab olema registreerunud ja tasunud osalustasu.
OK.Võtame sellise näitliku olukorra.Järgmin võistlus on rajal ainult Blackout ja Ilmarine.Kuna ma tean seda ette,et rohkem kedagi ei tule aga karikasarja punkte tahaks,siis lepin kokku näiteks Kostivere, SB ja Battery-ga ja maksan nende eest osalustasu ära.
Kas sellisel juhul läheb asi kirja ja karikasarja arvestus toimub? Kui ei siis kust kohast jookseb tõpselt see piir?
Mina olen aru saanud,et min.5 registreerunut peavad füüsiliselt ka kohal olema ja stardi tegema autoga.
EAL lehel oli kirjas nii: Etapp loetakse toimunuks, kui stardib vähemalt viis võistkonda omas klassis.
Movistar kirjutas:Võtame sellise näitliku olukorra.Järgmin võistlus on rajal ainult Blackout ja Ilmarine.Kuna ma tean seda ette,et rohkem kedagi ei tule aga karikasarja punkte tahaks,siis lepin kokku näiteks Kostivere, SB ja Battery-ga ja maksan nende eest osalustasu ära.
Kas sellisel juhul läheb asi kirja ja karikasarja arvestus toimub? Kui ei siis kust kohast jookseb tõpselt see piir?
Mina olen aru saanud,et min.5 registreerunut peavad füüsiliselt ka kohal olema ja stardi tegema autoga.
EAL lehel oli kirjas nii: Etapp loetakse toimunuks, kui stardib vähemalt viis võistkonda omas klassis.
Lugesin läbi uuesti kõik sel aastal toimunud võistluste juhendid ning suhteliselt üheselt on kõigis kirjas "Starti lubatakse tehnilise kontrolli ja mandaadi läbinud võistkonnad" ning see peaks olemagi aluseks.