Maardu liivakarjääri
Moderaator: Moderators
Vale koht jah, sest tundub, et üks sissepääs ainult olemas. Kui tuled fooride alla Peterburi mnt. poolt, siis keera ristmikult vasakule, sõida edasi Muuga aedlinnaku ja ühtlasi ka Muuga sadama peamaja poole ning enne vastu tulevat raudteed keerab väike tee vasakule karjääri. Sellest teekesest sa ei saa mööda sõita, kui just pime ei ole.siim006 kirjutas:Ma üritasin ka Maardu karjääri saada, kuid kas proovisin valesse kohta, aga mina sinna sisse ei saanud. Betoon blokid olid igal pool ees ja küsida polnud ka kellegilt. Käisin seal mis on kohe Muuga sadama ees, fooridega risti juures.
Chevy Blazer 4.3 98'
- taxopets
- True Off Roader!
Kuna viimased postitused kadunud siis panen uuesti. Et siis homme pühpäeval 21 nov plaan Maardu karjääri minna. Kogunemine u.10.00 ja siis selle sadamapoolse sissesõidu juures. Pets
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
eelvaade tänasele üritusele...
http://www.youtube.com/watch?v=M0hVsJ4MtkQ
täielik lisandub veidi hiljem..
http://www.youtube.com/watch?v=M0hVsJ4MtkQ
täielik lisandub veidi hiljem..
--
onu Raiu
onu Raiu
- taxopets
- True Off Roader!
Täitsa tore päevapoolik oli
. Sai õpitud kinnistatud mitu tarkust:
1. Rehv on off roadis tõesti oluline. Järeldus: tuleb ka tagasillale uued rehvid muretseda.
2.Kastikal Uaz-l võib mäest laskudes tagumine ots ka üle kabiini mööduma hakata. Järeldus: anna rohkem gaasi raisk.
3.Mitsule sobib ilusti Uaz geneka rihm. Järeldus: tasub proovida ka algselt ebatõenäolisi variante.
4. Kui oled oma tagavara rihma ära andnud läheb seda kohe hoopis omal vaja. Järeldus: hoia autos KAHT varu rihma.
5. Ja põhiline: off-road on lahe. Tänud seltsilistele. Ja see muuvi eelvaade pani täispikka filmi pikkisilmi ootama. Pets.
1. Rehv on off roadis tõesti oluline. Järeldus: tuleb ka tagasillale uued rehvid muretseda.
2.Kastikal Uaz-l võib mäest laskudes tagumine ots ka üle kabiini mööduma hakata. Järeldus: anna rohkem gaasi raisk.
3.Mitsule sobib ilusti Uaz geneka rihm. Järeldus: tasub proovida ka algselt ebatõenäolisi variante.
4. Kui oled oma tagavara rihma ära andnud läheb seda kohe hoopis omal vaja. Järeldus: hoia autos KAHT varu rihma.
5. Ja põhiline: off-road on lahe. Tänud seltsilistele. Ja see muuvi eelvaade pani täispikka filmi pikkisilmi ootama. Pets.
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
jah ja kia ronis ka üllatavalt hästi, nii mõnegi kohapealt ma pole üksi julgenud üles minna, aga ka siit raudteeäärest kus mitsu rihma vahtus käis, sain 1 korraga üles.. 2 ja 3 katse nii edukad enam ei olnud
läksin liiga julgeks.. samas paar valusat hetkel oli ka kui tõusul keerata vaja oli ja esirataste automaatlukk üle viskas 
aga anyway lahe oli..
film läheb hetkel youtuubi.. veidi aja pärast ka see olemas, tõsi seal ma enam niipalju nikerdada ei viitsinud panin lihtsalt mõned huvitavamad klipid kokku
aga anyway lahe oli..
film läheb hetkel youtuubi.. veidi aja pärast ka see olemas, tõsi seal ma enam niipalju nikerdada ei viitsinud panin lihtsalt mõned huvitavamad klipid kokku
--
onu Raiu
onu Raiu