Maardu liivakarjääri

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
captain
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas captain »

ma just reedel käisin tegin kraapisin vähe muda lahti seal esimese mäe juures :D

Pilt
HarryR
Rookie

Postitus Postitas HarryR »

Käisin ka täna seal. Kuna olin üksi (koos naisega), siis liiga uljalt asja ei võtnud. Millalgi peab aga tagasi minema.
Chevy Blazer 4.3 98'
siimk
Mudder

Postitus Postitas siimk »

Ma üritasin ka Maardu karjääri saada, kuid kas proovisin valesse kohta, aga mina sinna sisse ei saanud. Betoon blokid olid igal pool ees ja küsida polnud ka kellegilt. Käisin seal mis on kohe Muuga sadama ees, fooridega risti juures.
HarryR
Rookie

Postitus Postitas HarryR »

siim006 kirjutas:Ma üritasin ka Maardu karjääri saada, kuid kas proovisin valesse kohta, aga mina sinna sisse ei saanud. Betoon blokid olid igal pool ees ja küsida polnud ka kellegilt. Käisin seal mis on kohe Muuga sadama ees, fooridega risti juures.
Vale koht jah, sest tundub, et üks sissepääs ainult olemas. Kui tuled fooride alla Peterburi mnt. poolt, siis keera ristmikult vasakule, sõida edasi Muuga aedlinnaku ja ühtlasi ka Muuga sadama peamaja poole ning enne vastu tulevat raudteed keerab väike tee vasakule karjääri. Sellest teekesest sa ei saa mööda sõita, kui just pime ei ole. :)
Chevy Blazer 4.3 98'
Kasutaja avatar
rvv337
Fitting 38"

Postitus Postitas rvv337 »

või siis nn tagant poolt, kui sadamast eemaldud (foorid ja sadam selja taga, suund peterburi tee poole), siis S -kurvis keerad paremalt ning sealt ka tee läheb.. ATV vennad laovad sinna mingeid lauajuppe ka vahel et kärudega üle saada.
--
onu Raiu
siimk
Mudder

Postitus Postitas siimk »

Suured tänud!
Üritan silmaklapid äravõtta ja liiva sõita :lol:
Kasutaja avatar
taxopets
True Off Roader!

Postitus Postitas taxopets »

Kuna viimased postitused kadunud siis panen uuesti. Et siis homme pühpäeval 21 nov plaan Maardu karjääri minna. Kogunemine u.10.00 ja siis selle sadamapoolse sissesõidu juures. Pets
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Kasutaja avatar
rvv337
Fitting 38"

krt.. korra 2 nädalajooksul saab magada siis uni oli suurem kui tõmme karjääri poole :)
--
onu Raiu
Kasutaja avatar
rvv337
Fitting 38"

rvv337 kirjutas:krt.. korra 2 nädalajooksul saab magada siis uni oli suurem kui tõmme karjääri poole :)
õues suitsu tehes ja Peep'u häält kuuldes "keera paremale!", sai ikka offroad võlu lauiskusest jagu.. peagi viskan filmi traileri ja siis mõni aeg hiljem ka filmi üles.. stand by..
--
onu Raiu
Kasutaja avatar
rvv337
Fitting 38"

eelvaade tänasele üritusele...

http://www.youtube.com/watch?v=M0hVsJ4MtkQ

täielik lisandub veidi hiljem..
--
onu Raiu
Kasutaja avatar
taxopets
True Off Roader!

Täitsa tore päevapoolik oli :D. Sai õpitud kinnistatud mitu tarkust:
1. Rehv on off roadis tõesti oluline. Järeldus: tuleb ka tagasillale uued rehvid muretseda.
2.Kastikal Uaz-l võib mäest laskudes tagumine ots ka üle kabiini mööduma hakata. Järeldus: anna rohkem gaasi raisk.
3.Mitsule sobib ilusti Uaz geneka rihm. Järeldus: tasub proovida ka algselt ebatõenäolisi variante.
4. Kui oled oma tagavara rihma ära andnud läheb seda kohe hoopis omal vaja. Järeldus: hoia autos KAHT varu rihma.
5. Ja põhiline: off-road on lahe. Tänud seltsilistele. Ja see muuvi eelvaade pani täispikka filmi pikkisilmi ootama. Pets.
Kasutaja avatar
rvv337
Fitting 38"

jah ja kia ronis ka üllatavalt hästi, nii mõnegi kohapealt ma pole üksi julgenud üles minna, aga ka siit raudteeäärest kus mitsu rihma vahtus käis, sain 1 korraga üles.. 2 ja 3 katse nii edukad enam ei olnud :) läksin liiga julgeks.. samas paar valusat hetkel oli ka kui tõusul keerata vaja oli ja esirataste automaatlukk üle viskas :(

aga anyway lahe oli..

film läheb hetkel youtuubi.. veidi aja pärast ka see olemas, tõsi seal ma enam niipalju nikerdada ei viitsinud panin lihtsalt mõned huvitavamad klipid kokku :)
--
onu Raiu
Kasutaja avatar
taxopets
True Off Roader!

Tuleb tõesti Kiat kiita. Ega sa ise ka väga ei hellitanud. Aga reg. märk ette tagasi ja kohtumiseni.
Kasutaja avatar
rvv337
Fitting 38"

regmärk juba eest. naelaga augud sisse ja otse kruvidega pampri küljes :)
--
onu Raiu
Kasutaja avatar
rvv337
Fitting 38"

nii.. full kiire mix on siin:

http://www.youtube.com/watch?v=H0eLaj-DDoo
--
onu Raiu
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”