Soov osta läpakat...

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Netfish
Rookie

Postitus Postitas Netfish »

honkomees kirjutas:
Netfish kirjutas:... isiklikult ei pea seda eriliseks kokkuhoiuks - ca 900.- paari-kolme aasta tagant uus aku osta ei ole just suur summa ning voolukatkestuse pärast ei pea samuti muretsema.
kas kusagilt tegelt ka sellise hinnaga akut saab, kunagi oma vanale HP-le otsisin ja hind oli rohkem, kui too läpakas pruugituna maksnud oleks (kusagil 2500-3000 vahel) ja jäi ostmata ning töötab see igavana aparaat saba seinas siiani, akut pole rohkemaks kui paar sekundit.
P.S. Voolukatkestus mind ei morjenda, kuna UPSist tuleva ümberehitatud juhtme otsas on tavaline topelt pistikupesa, kuhu läpakad taha istuvad.
Esindustest otse küsides on hinnad üldjuhul päris krõbedad tõesti, aga 1k ümber on võimalik enamus akusid siiski kätte saada ja ebay-st neid "hiinakaid" veel odavamalt (vana saani jaoks võib vabalt võtta). Lisaks on võimalus aku taastada kui elektroonika korras on ja see sisuliselt tähendab ka uut akut. Selle töö hind jääb samuti 1k piiresse.
Romek
Rock Crawler

Postitus Postitas Romek »

insener007 kirjutas:
Pedaal kirjutas:mida kostate vana nimega Fujitsu Siemensi ehk praeguse Fujitsu kohta
ma mõtlen rohkem äriklassi Lifebookide kohta aga miks mitte ka Amilo kohta - uusi mudeleid pole vaadanud
Amilo kestis edukalt 5 a. Eelmine nädal sai otsa (viskab pildi eest ära suvalisel ajahetkel) ..
Sai just eile ostetud uus DELL Vostro 1015. Huvitaval kombel ta hetkel Kristiine Elionis praegu 1000 eek odavam, kui mujal ..
Mul ka sama Dell Vostro1015, ostetud ca aasta tagasi ja maksis a,la 9999.- Oli sel hetkel pakutavatest "hinna ja mida selle eest saad" parim valik. Minu tagasihoidlike vajadustega saab suurepäraselt hakkama.

Ja ca 5-e aasta vanune Fujitsu Siemens sai pensionile saadetud, kuigi otseselt midagi viga ei olnud, töötas küll. Sinna sai kaardid installitud ja nüüd Turisti sõites või niisama metsas kaarti vaadata kärab küll.
LC80 4,2TD
Tel.5102431
honkomees
True Off Roader!

Postitus Postitas honkomees »

Netfish kirjutas:...Esindustest otse küsides on hinnad üldjuhul päris krõbedad tõesti, aga 1k ümber on võimalik enamus akusid siiski kätte saada ja ebay-st neid "hiinakaid" veel odavamalt ...
ega esindusest ei küsinudki, lappasin niisama netti ja sellele mudelile küll odavamat pakkumist ei olnud, kõik ainult originaalid, mõtlesin küll korra lasta taastada aga kah sihuke ettevõtmine (sõida linna, anna sisse, oota, kunagi sõida järele ja kas see elektroonika ikka hakkab tööle?),
samas ebay'd jms tekitab hirmu minu olematu ingliskeele oskuse tõttu ja üldse pole oma väikese arunatukesega nendest äridest aru saanud, sama ka nt osta.ee suguse asjaga. Kui mul ikka on aega korraks vaadata, siis ostan soodsaima pakutava hinnaga asja, oodata ja teha mingeid enampakkumisi, no minge õige teate kuhu ...
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

FlammablE kirjutas: Landy, lisa oma pakutavatele läpakatele ka umbkaudsed hinnad. Mitu taffbuuki sult muidu eraisikud keskmiselt päevas ostavad?
Seda videotöötluseks sobiliku arvutit saan pakkuda päris hea hinnga praegu. 40000 EEK(koos KM) saad kätte minu käest. Selliste andmetega masinale on hetekel turul väga vähe konkurente kellega võrrelda.
NetFish kirjutas: paari-kolme aasta tagant uus aku osta ei ole just suur summa ning voolukatkestuse pärast ei pea samuti muretsema.
Misk peab paari-kolme aasta tagant akut vahetama, kui korralike arvutite aku aktiivne elugiga (vähemalt 50% esialgsest mahtuvusest) on 3 aasta ja ekspluateeritav elugiga ca 5 aastat.

Minu 3,5 aastat vana Toughbooki esialgsest 8 tunnist on ca 6 tundi (wifi-ta) ja maksimumkoormusel 4,5 tundi tööaega veel alles.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Netfish
Rookie

Postitus Postitas Netfish »

Landy kirjutas:
NetFish kirjutas: paari-kolme aasta tagant uus aku osta ei ole just suur summa ning voolukatkestuse pärast ei pea samuti muretsema.
Misk peab paari-kolme aasta tagant akut vahetama, kui korralike arvutite aku aktiivne elugiga (vähemalt 50% esialgsest mahtuvusest) on 3 aasta ja ekspluateeritav elugiga ca 5 aastat.

Minu 3,5 aastat vana Toughbooki esialgsest 8 tunnist on ca 6 tundi (wifi-ta) ja maksimumkoormusel 4,5 tundi tööaega veel alles.
Ega ei peagi vahetama ja kvaliteetsematel asjadel keskmise kasutuse juures umbes nii see iganemine ongi. Odavama otsa tootjatel on aga täiesti tavaline kui 2a pärast akust 30% või vähem järgi on.
Panin lihtsalt selle nö halvima variandi :P
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

Landy kirjutas: P.S. Neid netbooke on kindlasti erinevaid, kuid osad on juba karbist võttes ligisevad-logisevad ja käes hoides tunne, et kohe kukub koost lahti. On ka neid, mis tunduvad vägagi "päris" arvuti moodi ja võivad isegi peale garantii lõppu kesta. Olen mõnda proovinud lühidalt ja isiklikult ei tundu olema küll tõsised asjad töö tegemiseks. Pigem selline ajaviite masin ja (üli)õpilase abivahend või terendi-tibi käekoti täitja, et wifi võrgus facebooki lugeda.
PS! No sa võid vabalt minu õrnema poolega diskuteerida. Ta kasutab seda oma lõputöö tegemisel. Täitsa asjalik asi selle raha eest. Suurim eelis ongi ju see, et saab panna käekotti ja ei pea olema Linda, et ühes tassida. Ma tegelt ka ei müü neid, lihtsalt kõlas ebaõiglaselt et "ühekordne arvuti"
Iga töö jaoks on vastav tööriist, oleks vast paslik öelda. Netbook ja laptop on erinevad asjad.
Landy kirjutas:Seda videotöötluseks sobiliku arvutit saan pakkuda päris hea hinnga praegu. 40000 EEK(koos KM) saad kätte minu käest. Selliste andmetega masinale on hetekel turul väga vähe konkurente kellega võrrelda.
siin väike võrdlusmoment maciga ;)
http://browse.geekbench.ca/geekbench2/view/298122
http://browse.geekbench.ca/geekbench2/view/263273

PS! ütleks, et pole väga halb hind tõesti. Arvestades, et lisaks jõudlusele pakutakse ka vastupidavust.
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Kondimurdja
Rock Crawler

Postitus Postitas Kondimurdja »

vai kirjutas:
Kondimurdja kirjutas: noo...netis surfamiseks, dokumentide värk, pildid ja filmid jne....
Mänge pole plaanis eriti mängida ja metsa ka nagu ei plaani uue läpakaga minna "vist".

Tahaks ikka siukest korraliku võimast et, kui mõnda programmi kasutan ( video töötlemis proget) ja teen seal mõned nupu vajutused järjest siis ei peaks ootama vaid käiks asi ikka kiiresti ära.
Praegusel vanal on nii et, kui kasutan ROXIO proget siiis läpakas kogu aeg mõtleb iga suurema asja peale. Vahel jookseb ültse kinni. :roll:
Herr Kondimurja,
videotöötlus -huvitav teema läpaka baasil , küsin sult otse palju sa tahad selle kompoti /läpaka peale raha raisata . Palju % ajast sa tahad kasutada videotöötlusele ? Kui 2-3 korda kuus või veelgi vähem siis mul soovitus mingit VIDEOTÖÖtluse läpaka peale mitte investeerida,,palju lahedamaid võimalusi on olemas.
Nojah eks ma neid videosi töötlengi umbes 2-3 korda kuus ainult, kui sedagi :lol:
Mis on need lahedamad võimalused?
Hinda ma muidu mõtlesin 7000-10000eeku.
Mida rohkem muda seda uhkem.....
1.Nissan Patrol 85.a 2.8b
2.Suzuki sj410
3.LADA NIVA 2002.a 1.6
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Töötled videot, et siis nagu kodeerimiseks on masinat vaja? Siis võta kõige võimsama prosega isend, mis võimalik, ehk saad ka DDR3 mälud sinna ära mahutada koos kiire 7200rpm kettaga ning ülejäänud ei puhu üldse pilli selle masina juures.
+372 5028488
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Kondimurdja
Rock Crawler

Postitus Postitas Kondimurdja »

jr kirjutas:Töötled videot, et siis nagu kodeerimiseks on masinat vaja? Siis võta kõige võimsama prosega isend, mis võimalik, ehk saad ka DDR3 mälud sinna ära mahutada koos kiire 7200rpm kettaga ning ülejäänud ei puhu üldse pilli selle masina juures.
oot oot oot...asi läheb liiga IT-eks :lol:
Ma töötlen oma kodu videosid ainult ja sedagi harva :lol: See oli üks näide minu tahtmistest, mida läpar võimaltada võiks.

Aga okei tänud nõuannete eest. :wink:
Sain siis põhilise teada, et MAC on mõtetu.
Mida rohkem muda seda uhkem.....
1.Nissan Patrol 85.a 2.8b
2.Suzuki sj410
3.LADA NIVA 2002.a 1.6
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”